Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Οι χρυσοί κανόνες για μία καλή αθλητική εφημερίδα

  Η αθλητική εφημερίδα ως γνωστών είναι από τα λίγα πράγματα που ακόμα πουλάνε στην ελλάδα μετά τις τσόντες της τζούλια. Γι' αυτό σαν πολύ σοφός αποφάσισα να δώσω κάποιες συμβουλές προς νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν την δική τους αθλητική εφημερίδα με την γνώση των πολλών χρόνων που έχω.


Σημαντικοί παράγοντες και συμβουλές

1. Όνομα

   Οι άλλοι οι μάγκες το κλείσανε το πρωταθλητής, αλλά γιατί να σκας ;Υπάρχει καλύτερο... ''ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ'' .Χαχα μαλάκες την φάγατε. Ή αν δεν θες να κάνεις εφημερίδα για τον βάζελο κανένα πρόβλημα υπάρχουν τόσοι τίτλοι ακόμα για κάθε γούστο πχ. ''Μαχητής Της Πέμπτης Θέσης'' ή ''Φαβορί Για Πτώση'' ή ακόμα για πιο επιβλητικό και ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 85'' ή ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ αλλά όχι τόσο συχνά όσο οι άλλοι''.

2. Εξώφυλλο - Κεντρικοί τίτλοι

Το εξώφυλλο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εφημερίδας αφού λειτουργεί σαν κράχτης. Υπάρχουν κάποιες κλασικές πατέντες για να προκαλέσεις το ενδιαφέρον των οπαδών. Σαν παράδειγμα:

1.Ψηστήρι

 Ο τάδε ψήνει τον τάδε μεγάλο παίχτη να έρθει επειδή είναι πολύ καλοί φίλοι και περνάει τέλεια στην ελλάδα. Και όπως είναι λογικό ο άλλος που προφανώς είναι κοπρόσκυλο προτιμάει να έρθει με λιγότερα λεφτά στην ελλάδα να έχει παρέα παρά να πάει στο εξωτερικό να χαρεί λίγο μπάλα. Επειδή είπαμε κολλητάρια είναι είχαν παίξει στην ίδια ομάδα πριν δέκα χρόνια και του είχε κεράσει μια τυρόπιτα.

2.Υπερβολή

  Αγαπημένη πατέντα για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου. ''Θα πέσει το ελευθέριος βενιζέλος με την νέα παιχτάρα που θα φέρει ο αστέρας νευροκοπίου''. ''Θα γκρεμιστεί ο σιδηροδρομικός σταθμός από τα ονόματα που θα ενισχύσουν τον κεραυνό κατσικοχωρίου την νέα σεζόν''. ''Φωτιά θα πάρει το σκουτεράκι που θα μεταφέρει τον ιφανί ουντέζε με την νέα πλέον ηλικία του των 22 ετών που παράτησε την πριγκιπική ζωή για την ομαδάρα μας''.
 

3. Παρενθέσεις

Η απόλυτη γελοιότητα. Παραθέτω ιδέες..... ''Θα τους στείλει για τρέλες στις.... σευχ(μειρ)έλες τους οπαδούς με την νέα μεταγραφάρα του ο πρόεδρος'' (εδώ συμπεριλαμβάνεται και η επόμενη περίπτωση). '' Μαστούρα και (χ)Ασσίς ο νέος παιχταράς του μπαοκ'' (για πιο hardcore). ''Θα σας (τρ)Ελάνο δήλωσε ο γνωστός βραζιλιάνος σταρ στην τοπική εφημερίδα'', '' Τους σακάτεψε ο πρίγκιπας κι(ν)τάνα με δύο ultimate fatality γκολάρες ''. Βέβαια υπάρχουν και κάποια ονόματα που δεν θέλουν παρενθέσεις πχ. ''Για μαμ, Kaka και νάνι ήρθε ο υπερπαιχταράς στον ολυμπιακό'' ή '' (Τ)ο Munitis σέρνει καράβι. Πρόβλημα η σύζυγος του παίχτη για τον ερχομό του στην ελλάδα. Δύο ώρες ο gucciς από το σπίτι διαμαρτύρεται'' ή ακόμα και '' Καρεμπεεεε κάνει ο παίχτης στην πρόταση του ολυμπιακού για τεχνικός διευθυντής μετά τις ενστάσεις τις συζύγου του'' και φυσικά για τέλος ποιος άλλος; Αυτός που δεν χρειάζεται παρένθεση '' Z'Butsam το ενδιαφέρον του παο εγώ έχω συμφωνήσει με την μάντσεστερ'' . Respect....


4. Αποσιωπητικά, Κεφαλαία

Η δεύτερη μεγαλύτερη γελοιότητα. Λες και απευθύνονται σε νηπιαγωγείο την λέξη που θέλουν να τονίσουν την γράφουν με κεφαλαία έντονα γράμματα και μετά από αποσιωπητικά πχ. ''Μπαίνει φουριόζος ο μαρινάκης με τρεις..... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΟΜΒΕΣ'' , '' και ξαφνικά μετά από δημοσίευμα έγκυρης εφημερίδας του Ουζμπεκιστάν υπάρχει...... ΘΕΜΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ στην αεκ '' , '' ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και ... ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ μεταξύ των μετόχων του παο''. 




5. Υποκοριστικά

  Επίσης λατρεμένη τεχνική. Έρχεται η αρκούδα από το σκοτεινό Περού ,όχι λάθος αυτός είναι ο Paddington. Έρχεται ''Η σαύρα'' της Ονδούρας με 50 γκολ σε 25 ματς από το οποία τα 20 σαν αλλαγή''. ''Κλείνει ''Ο Γυμνοσάλιαγκας'' του Σουδάν γνωστός για την αερική του κίνηση του στο γήπεδο''. ''Κάτοικος Πειραιά ''Το Κούγκαρ '' ,τα τυπικά απομένουν ... ξέπλυμα χρήματος, αποδοχή ντόπας κτλ.''. Και φυσικά μεγάλη πέραση έχει και η φράση ''ο νέος'' .Έχουν λυσσάξει να φέρουν τα τελευταία χρόνια τον νεο Βιειρά λες και ο νέος κατσουράνης θα τους χάλαγε. Προς το παρόν περιοριζόμαστε σε νέους τζιόληδες και πολύ μας είναι.Ας δούμε κάποια παραδείγματα... '' Στο κατσικοχώρι υπέγραψε τελικά χθες ο νέος Μαραντόνα που είναι σίγουρα καλύτερος των προηγούμενων νέων μαραντόνα δηλαδή των  αιμαρ, ρικέλμε, Ορτέγκα, ντε αλεσάντρο, ιμπαγάσα και τους ξεπερνά όλους μαζί και του γαμάει και την κόρη . Όχι τον παράτησε τον αγκουέρο δεν ήταν τελικά ο νέος μαραντόνα''.




6. Μούφες

Και φυσικά οι μούφες τι πιο συνηθισμένο; ''Μαγεύει ο κλαμπαρχίδας στο  οικογενειακό διπλό με τους κώνους. Αποκλειστική συνέντευξη του κώνου που έφαγε την ντρίπλα ''δεν πρόλαβα να αντιδράσω'' δήλωσε εκτός των άλλων''. Μείγμα πελε, μαραντόνα και .... σουπερμαν το νέο πεντάχρονο ταλέντο του θρύλου που στοπάρει την μπάλα με το νου και ντριπλάρει με την αύρα του''  .''Δέκα γκολ η μητρώλγη (copyright) με την μικτή νηπίων του Γιβραλταρ. Η σαπιοκοιλιά μου μου δίνει νέες δυνατότητες σκοραρίσματος δήλωσε. Αποκλειστικές δηλώσεις και των εμβρόντητων πιτσιρικάδων. ''Αααα κολ ε κοιιά χοτροοος'' δήλωσε προκλητικά στην εφημερίδα μας ο ατίθασος σπόρος.  ''
        


7. Νούμερα

  Δώσε νούμερα στον κόσμο να γουστάρει. Πλέον ο φίλαθλος νοιάζεται πιο πολύ για το αν έχει η ομάδα του λεφτά παρά αυτός. Άσε τα χρέη που έχουμε μάθει απ' έξω πόσες δόσεις χρωστάει ακόμα ο ολυμπιακός για το Καραΐσκάκη. Τώρα σαν παράδειγμα με τον ριέρα βρήκαν όλοι την χαρά τους. 25,22,21,20,23 όλα παίξανε κάθε μα κάθε εφημερίδα είχε διαφορετικό νούμερο. Η μέγιστη μαγκιά θα ήταν να βγει μία του παο και να πει χαλαρώστε ρε παιδιά 4 εκατομμύρια κόστισε. Σαν υπέρτατοι κάγκουρες βάλανε μέσα και εφορίες και καφέδες και αυτοκίνητα και δεν ξέρω γω και τι άλλο για να πουλήσουν κανά φύλλο παραπάνω. Αθάνατη ελληνική γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο...


8. Άνθρωποι που φωνάζουν

Ως γνωστών οι αθλητές είναι καθυστερημένοι επειδή εκτός από λεφτά όπως είπαμε έχουν και τις καλύτερες γκόμενες. Έτσι δεν επικοινωνούν με λόγια μεταξύ τους αλλά με κραυγές . Κλασικοτερο παράδειγμα ο καραγκούνης που η μόνη λέξη που μπορεί να αρθρώσει είναι το ''φάουυυγκ''. Οι εφημερίδες φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να μην περηφανεύονται για την πρωτόγονη συμπεριφορά τους βάζοντας τους και στο εξώφυλλο.


9. Σας το είχαμε πει ρε

Ναι βρε στους πενήντα παίχτες που αναφέραμε ως στόχους στον ένα πέσαμε μέσα. Ορίστε για αποδεικτικό κοτσάρουμε και μία μίνι φωτογραφία παλιού εξώφυλλου.


3. Άρθρα - Ρεπορτάζ

Το ζουμί της κάθε εφημερίδας. Πως είπατε; Θέλει θέματα και γνώσεις; Πίπες άμα ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές δεν πρόκειται να ξεμείνεις από άρθρα ποτέ.

1. Καθόρισε το στυλ σου

Παίξτο ρε παιδί μου κάτι ο αναγνώστης δεν ξέρει πόσο μαλάκας είσαι κανονικά. Τι να το παίξεις; Πάρε ιδέες μάγκα μου.

α) Παντογνώστης

Κλασική περίπτωση ο σωτηρακόπουλος. Τα ξέρει όλα φίλε, ότι ο μισέ-μισέ σε ένα φιλικό στην τρυφερή ηλικία των 12 αφρικανικών ετών (-4 δηλαδή) έπαιζε με κόψιμο και είχε ταπώσει τον κώλο του με το δεξί του κωλοδάχτυλο και έτσι έχασε την κεφαλιά στο νικητήριο γκολ. Ότι ο καραγκούνης με την μπαρτσελόνα έπαιζε με χιαστούς,στο ημίχρονο έβγαλε το πόδι του και έβαλε μια σκούπα στην θέση του για να μην γίνει αλλαγή και στο τέλος του ματς φυσικά παραδέχτηκε ότι ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είναι θεός ρε χέζει jabulani ,κατουράει gatorade και κλάνει στο ρυθμό του ύμνου champions league και ήχο βουβουζέλας. Αυτό το απέκτησε τότε που είπε σε ένα παλικάρι στην αφρική για τον τελικό το '66 που που σε ηλικία 4 ετών φώναξε στον επόπτη ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή ,ε δεν ήθελε και πολύ.... Δεν έχει εγκέφαλο έχει western digital δίσκο χωρητικότητας 10 SotirakoByte (SB) που ακόμα δεν έχει καταφέρει να μετρηθεί. Φήμες λένε ότι το ''π'' γυρίστηκε για αυτόν απλά αντικαταστάθηκαν τα στοιχεία του ποδοσφαίρου με τα μαθηματικά. Ο χρήστος λοιπόν κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τον κώδικα ''αμπλίαση+τύχη+ταλέντο=γκολ'' και έβγαλε αποτελέσματα ότι τα επόμενα δέκα χρόνια εκτός των άλλων θα βγουν πρώτοι σκόρερ οι ναλιτζής,σαλπιγγίδης και γκέκας και δεύτεροι οι ντεμπά, οκκάς ,μπάρκογλου και φυσικά απογοητεύτηκε. Μετά από δέκα χρόνια βρήκε το κιτρινισμένο από τον χρόνο και την τσίκνα (στην τουαλέτα το ξέχασε ο μαλάκας) χαρτάκι που τα είχε γράψει και τρελάθηκε χάνοντας την μισή μνήμη του. Αλλά αυτός έχει γνώσεις πάει στο διάολο. Tο μούσι με την φουστανέλα και το πειρατικό που με τις άναρθρες κραυγές και την ψευτοεθνικοφροσύνη που πούλησε ξαφνικά την είδε τέλειος και άρχοντας γαμώ την πουτάνα μου γιατί υπάρχει ακόμα;


β) Ειδικότητα.

Ειδικεύσου σε ένα χώρο πχ. μπάσκετ ή τένις ή σε μία ομάδα. Μπορείς άμα θες να την δεις ομαδοπατέρας και να μιλάς για τον κόκκαλη με το μικρό του αφού είσαι τόσα χρόνια κοντά στην ομάδα και όπως είναι γνωστό αποκτάς αυτομάτως δικαιώματα. Εξάλλου είσαι βέρος πειραιώτης μην το ξεχνάμε, ξεκοκάλησες τον πρώτο γαύρο που ψήθηκε στο λιμάνι και η μπίχλα έχει μείνει στον δεξί σου αντίχειρα και όταν ο σωκράτης παραφέρεται του ρίχνεις κανά σκαμπιλάκι στον πωπουδάκο. Αντίστοιχα μπορείς να αναφωνείς τον ζαγοράκη  τέο και τον τζίγγερ μικρό στην αεκ πάλι άμα βρεις πρώτα ποιος κάνει κουμάντο φώναξε τον όπως θες δεν θα αντιδράσει.

γ) Κουλ - ανεξάρτητος

  Ρε αδερφέ είχες άλλα όνειρα αλλά η άπονη μοίρα το έφερε να ασχοληθείς με το αθλητικό ρεπορτάζ. Δεν γουστάρεις ρε φίλε εσύ ονειρευόσουν να γυρνάς με ένα μπλοκάκι από γωνιά σε γωνιά την νέα ορλεάνη ψάχνοντας τον νεο louis armstrong. Κανένα πρόβλημα το παίζεις εναλλακτικός και γαμάτος. Κοτσάρεις στο άκυρο κανά διηγηματάκι ή κανά άρθρο για την εργατική τάξη στην αγγλία στις αρχές του αιώνα. Κλασικό παράδειγμα είναι ο πανούτσος που όμως το κάνει πολύ πετυχημένα άμα πιστεύεις ότι μπορείς να τον κοντράρεις δοκίμασε το.


2. Χτύπα στα σίγουρα 

 Δες τι είναι στην μόδα. Τα τελευταία χρόνια πουλάει η μπαρτσελόνα και τώρα πλέον και η εθνική γερμανίας. Αποθέωσε τους κανένας δεν θα έχει κάτι να σου πει. Και αν χάσουν μην πέσεις στην παγίδα να παραδεχθείς τον αντίπαλο. Όχι μάγκες αυτοί φταίνε που παίξανε για να κερδίσουν . Κακέ μουρίνιο δεν ξέρεις μπάλα ο γκώνιας ρε ξεφτιλισμένε σε έθαψε. Άσε γένια και πήγαινε να προπονήσεις στην μάλτα ρε άμπαλε που τόλμησες να αποκλείσεις την υπερομάδα. Άντε άχρηστε εκνεύρισες τον τάκαρο. Είπαμε είναι οι καλύτεροι και υπεράνω κριτικής. Παιχταράδες οι γερμανοί, μάλιστα. Καλά ας βγουν οι υπερπαίχτες ποντολσκι και σβαινσταιγκερ εκτός γερμανιας να δεις γέλια που θα ρίξω με τις πίπες σας.


3. Σύγκρινε με άλλες χώρες την κατάσταση στην ελλάδα

  Κλασικές φράσεις για να βγάλεις θέμα. Πάρε ιδέες.. ''Στις άλλες χώρες τώρα θα είχε..... '' και  συνεχίζεις μιρλιάζοντας ότι η κατάσταση στην ελλαδα δεν θα αλλάξει ποτέ και πόσο έχεις κουραστεί. Ή αλλιώς  πολύ καλή περίπτωση είναι και η φράση ''Σκεφτειτε να συνέβαινε εδώ τι θα γινόταν'' .Αναφερόμενος σε διαιτησία. Τι θα γινόταν γαμημένε μαλάκα ; Nα σου πω εγώ; Θα γινόταν σφαγή και οι αδικημένοι θα γυρνούσαν σπασμένοι σπίτι. Μετά πάνω που ήταν έτοιμοι να χαλαρώσουν δύο  ανθρωποειδή θα χτυπιόντουσταν σε ένα πάνελ και κάπου ανάμεσα τους ο χρήστος κωστής σαν ρομαντική και αγνή ύπαρξη θα προσπαθούσε να τους ηρεμήσει. Την επόμενη μέρα θα έβλεπε κρεμασμένες φυλλάδες με εξώφυλλο πίπες, μαϊμούδες, λαγούς κτλ και τίτλους με εξυπνάδες. Εσείς ρε μπάσταρδοι θα το προκαλούσατε ότι και αν γινόταν με όσα γράφετε και λέτε.

4. Παντού υπάρχουν θέματα

  Παντού ακόμα και στην προετοιμασία. ''Φοβερό το κλίμα και τρελές πλάκες μεταξύ τον παιχτών. Παίξανε μπιιιζ, μακρυά γαϊδούρα και κρυφτούλι. Μεγάλος χαμένος ο γεωργέας που έπρεπε να βάλει ζαρτιέρες και να την πέσει στον μπάγεβιτς. Τρελά γέλια από τους υπόλοιπους μπροστά στον εμβρόντητο ντουσκο''. Πουλάνε οι ιστοριούλες άλλοι γράφουν ακόμα και διαλόγους και ηλίθια αστεία μεταξύ των παιχτών. Στο μεταξύ βάση του νοητικού τους επιπέδου μιλάμε για κρυάδες ισάξιες του σεφερλή ή του καθυστέρα στην καλύτερη περίπτωση.

Άντε και καλή επιτυχία μάγκες ......

20 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

επική pop culture ανάρτηση brotha!

ιφανί ουντέζε ρε!!!!ποσο cult παίχτης! ένας άλλος που έπαιζε στο οσφπ καμια δεκαρια χρονια και ήταν 21 τον θυμάσαι? φορ ήταν νομίζω.

kathysteras είπε...

Ε για τον τεράστιο τριαντάρη πλέον πίτερ οφορίκουε μιλάς. Ο τύπος ακόμα πρέπει να κατέχει ακόμα το ρεκορ του νεότερου παίχτη που έχει σκοράρει στο champions league.

ephee είπε...

"Σαν υπέρτατοι κάγκουρες βάλανε μέσα και εφορίες και καφέδες και αυτοκίνητα και δεν ξέρω γω και τι άλλο για να πουλήσουν κανά φύλλο παραπάνω. Αθάνατη ελληνική γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο... "
Έρχεσαι στα λόγια μου και πολύ γουστάρω!

Κατά τ'άλλα, εφ'ενός ο Σεφερλής μπορεί να λέει κρυάδες, αλλά in real life, είναι απίστευτα ετοιμόλογος ο κερατάς. Και όχι, αρνούμαι να συγκρίνεσαι μαζί του, γιατί σε διαβάζω μέσα σε μπανιέρα με παγάκια, και τά'λιωσα..

φτου-τσςςςςς...

kathysteras είπε...

O Σεφερλής τα τελευταία οκτώ χρόνια χάλασε .Δεν παύει να είναι θεός και μεγάλο μέρος του χιούμορ μας να έχει χτιστεί πάνω του.

Flonsavardu είπε...

δεν τα ακούω σοβαρά αυτά για τον σεφερλή... και αντιπαρέρχομαι. γέλασα τόσο πολύ και να φανταστείς πως εγώ και τα αθλητικά δεν γνωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. (ναι, στο ξαναλέω και εδώ, τι θες τώρα, θέλω να σχολιάσω σε μπλογκς σήμερα, έχω όρεξη.)

kathysteras είπε...

Μα δεν είπα τίποτα... Θες να απαντήσω τώρα ή να περιμένω κανα μήνα να ξαναμπείς;
:)
Ορίστε βάζω και φατσούλα για να είμαστε εντάξει. Καλά την παίζω την ιντερνετική διάλεκτο στα δάχτυλα μιλάμε.

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Ρε φίλε
1. ακούς όπως και γω thrash, haunted και sepultura και λοιπά metalρεμουνιά συγκροτήματα
2. δε μπορείς όπως και γω να βρεις ένα πανταλόνι της προκοπής που να μή φαίνεται σα μόλις να γύρισες από την οικοδομή, έπειτα να έκατσες σε ένα φρεσκοβαμμένο παγκάκι και στη συνέχεια να σου επιτέθηκαν δύο λιοντάρια και μία αρκούδα
3. το βλογ σου γαμεί όπως και το δικό μου (γελάσαμεπάλιμαλακα)

Σίγουρα δεν είσαι εγώ;

Πάντως επάξια κέρδισες μία θέση στο blogroll μου, keep writing and under a pale gray sky we shall arise.

kathysteras είπε...

Βρε λες; Εσύ έχεις μπυροκοιλιά (προς το παρόν) ,γένια και γελάς χωρίς λόγο;

Στο μεταξύ ρε φίλε μόλις ανακάλυψα ότι είχες γράψει εκείνο το μυθικό ποστ για τους πυξ λαξ που πετάχτηκαν όλοι οι υποστηριχτές του ποιοτικού. Το είχα ξαναδεί πριν από κανά χρόνο και το θυμήθηκα. Ε,ρε γλέντια, όρεξη που την έχεις να τους απαντάς όμως μπράβο σου εγώ δεν θα την πάλευα. Εντάξει και εμένα θα με πείραζε αν έλεγες κάτι για τις τρύπες αλλά όχι αυτό το πράγμα. Σοβαροί άνθρωποι είμαστε καταλαβαίνουμε ότι οι rammstein σαν παράδειγμα μπορεί να γαμάνε και να δέρνουν αλλά ούτε φοβεροί μουσικοί είναι ούτε έχουν γράψει καμία επική σύνθεση. Αλλά για τις τρύπες δεν ισχύει αυτό και λίγα τα λόγια σου παλιόπαιδο. :)

Τέλος πάντων lets keep on rotting in the free world λοιπόν ....

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Χαχαχαχαχ! Εντάξει, μπορεί να μην ασχολούμαι ίχνος με αυτά αλλά το κιτσ της υπόθεσης που λέγεται αθλητικές εφημερίδες το έχω πάρει χαμπάρι. Σοβαρά τώρα, και καλά ο εξηντάρης μονιμάς καφενείου με το νυχάκι να το καταλάβω να τις διαβάζει. Αλλά ξέρω και τόσους άλλους νέους άντρες υψηλού ας πούμε μορφωτικού επιπέδου που τις διαβάζουν σαν ευαγγέλιο. Είναι σαν να βλέπεις την Γλυκατζή-Αρβελέρ να διαβάζει Χάι και Λοιπόν. Αναρωτιέμαι αν θα είχε πέραση στο νέο αντρικό κοινό μια εφημερίδα που να μην δείχνει ότι απευθύνεται σε απόφοιτους Β Δημοτικού. Θα είχε άραγε; Δεν ξέρω..Κόλλησα τώρα με τη σκέψη.
Έλεος με τις τρεις τελίτσες και τα κεφαλαία. Έχω μπροστά μου περιοδικό μαγειρικής. Και όλως τυχαίως βλέπω:
"Συνταγές με άρωμα.....τροπικό!!!"
Προς τι οι τελίτσες;; Τι θέλει να μας πει; Ποιος έχει εφεύρει αυτή τη μαλακία;

kathysteras είπε...

Έλα ντε. Θεωρούν μάλλον ότι τονίζουν καλύτερα την λέξη και τα βάζουν παντού.

Μια εφημερίδα που θα έλεγε μάγκες γαύροι έχετε ομάδα μόνο για ελλάδα και καλύτερα που αποκλειστήκατε γιατί θα ξεφτιλιζοστασταν και εσείς βάζελοι μην γελάτε γιατί θέλατε επιθετικό και τελικά πήρατε δύο μέσους και τραβάτε τα βυζιά σας λίγο δύσκολο να είχε πέραση. Αλλά και πάλι άμα έλεγε την αλήθεια δεν θα θεωρούνταν εφημερίδα οπότε....

aphtha είπε...

Εγώ πάλι κόλλησα στα του Σεφερλή. Μάστιγα έχει γίνει πια αυτός ο άνθρωπος, μάστιγα!

kathysteras είπε...

Το καλύτερο παιδί... Α καλό εεεεεε.... Αχαχουχαααα... Ε ρε αξέχαστες εποχές ανοησίας πάλι καλά που είχαμε και αυτά και δεν γίναμε emo.

Parakmiako Ergaleio είπε...

loooooool giati vrethike to comment mou sthn allh anarthsh enw to ekana gi'authn?!?!?!?!?!

kathysteras είπε...

Ααααα ούτε το μπλογκερ την παλεύει τελικά...Το είχε κάνει και στο καλόπαιδο.

amalthia είπε...

φιλαράκο μου Κάθυ να τα εκατοσΤΗΣΕΙΣ τα φύλλα της εφημερίδας σου "ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ" !

γΑΜΌτο άργησα να διαβάσω το πόστ σου!

δεν βα(βά)ριέμαι ποτέ να σε διαβάζω,γελάω ίσα με 25 εκ.ώρες έπειτα...
...είσαι ο νέος "πιτσιρίκος" στα βλογκογήπεδα...

kathysteras είπε...

Α πό το iphone γράφεις να φανταστώ; Ευχαριστώ αμάλθεια αν και δεν νομίζω να έχω την αντοχή στο χρόνο του πιτσιρίκου. Αλλά όσο πάει δεν γαμιέται....

Σας ευχαριστώ όλους πάντως ,η στήριξη σας με συγκινεί. Κλαψ ,κλαψ,κλαψ αααχ παλιόπαιδα τι θα έκανα χωρίς εσάς; Χωρίς τους αξιαγάπητους αναγνώστες μου; Χωρίς τα υπέροχα αυτά πλάσματα; Χωρίς.... (καλά άντε μαλάκα φτάνει τα γλείψιμο).

amalthia είπε...

οχι δεν γράφω απο το αη(!) φον.....


...απλά ακολουθώ τις οδηγίες σου φερνάντο σάντος των βλοκς!

kathysteras είπε...

Α γι'αυτό και η υπερβολή. Μπράβο,μπράβο πολύ καλή μαθήτρια θα σου δώσω δύο σελίδες να γράφεις ότι γουστάρεις. Καλά με το φερνάντο σάντος με ισσοπέδωσες .Είμαι, είμαι διαχειρίζομαι τις μέτριες ιδέες μου με άριστο τρόπο και κάνω πρωταθλητισμό (πάει την ψώνισε το παλικάρι)...

amalthia είπε...

Την επόμενη μέρα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 κάποια αθλητική εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο
«ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ».

(κοίτα τι βρήκα!)

kathysteras είπε...

Χαχαχα πλάκα κάνεις... Εντάξει μιά ζωή κάφροι ήμασταν σιγά μην βάζαμε μυαλό.