Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Οι σημαντικότερες εμπειρίες ενός άντρα μετά το σεξ και πως να το εκμετελευτείτε

  Οκ λοιπόν το αποφάσισα με περίσσιο θάρρος και αίσθημα ευθύνης θα σας προσφέρω τις μεγαλύτερες χαρές ενός άντρα. Ακούστε λοιπόν προσεκτικά για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο πολύπλοκο ανδρικό μυαλό μας. Τσιγάρα. ποτά, πρωινές κλανιές,καφέδες και λοιπά πεζά πράγματα δεν συμπεριλαμβάνονται καθότι στερούνται διάρκειας και σημαντικότητας.

 
1. Χέσιμο

 Οκ γελάστε ....... γελάστε ενταααάξει ..... εντααααάξειιιιιιι καλά άντε φτάνει τώρα You don't understand . You just don't understand όπως είπε και ο stan .Για εμάς τους άντρες είναι ότι είναι ο αυνανισμός για εσάς είναι ιερό και θέλει το χρόνο του, αντιστρόφως για εσάς είναι ότι ότι είναι για εμάς ο αυνανισμός κάτι βρώμικο, κατακριτέο και γρήγορο. Το χέσιμο ο άντρας το έχει αναγάγει σε τέχνη, το συζητάει με τους φίλους, διαβάζει και ενημερώνεται, σκέφτεται και συλλογίζεται είναι μία από τις λίγες ελευθερίες που του έχουν μείνει. Στην τουαλέτα έχει τον απόλυτο έλεγχο, μην τον διακόψεις θα σε μισήσει και θα σε χωρίσει, του θυμίζει την φοιτητική του ζωή και κρυφά κλαίει κλαψ κλαψ... όχι όχι μην βγαίνω από το θέμα..Το χέσιμο είναι ιερό, τέλος δεν ξέρω τι κάνετε εσείς και αν έχετε μάθει απ΄έξω όλες τις ετικέτες των απορρυπαντικών αλλά εμείς σκεφτόμαστε σημαντικά ζητήματα. Ο πιο διάσημος χέστης βγήκε με το σκατό στον κώλο (πάει το επίπεδο πάλι) φωνάζοντας εύρηκα εύρηκα ,βέβαια αργότερα το καμούφλαραν και λέγαν μαλακίες ότι βγήκε από το μπάνιο. Ρε μαλάκες το σκατό επιπλέει, όχι ο άνθρωπος στη μπανιέρα, πολύ μυαλό θέλει;;; Πως αλλιώς το κατάλαβε;;; Μήπως είχε πλαστικό παπάκι;;;; Άτιμες γυναίκες. Ένας άλλος ανακάλυψε την θεραπεία για το aids και πήγε να την γράψει αλλά μετά του είπε η γυναίκα του να πάει να σκουπιστεί και το ξέχασε, άτιμες γυναίκες. Τέλος πάντων στην τουαλέτα νιώθεις μία πρωτόγονη ολοκλήρωση σωματική και πνευματική, νομίζω εσείς οι γυναίκες το ονομάζεται οργασμό . Αγωνία, ιδρώτας, σπρώξιμο και στο τέλος η επιβράβευση, σκούπισμα ,ξάπλα στο κρεβάτι και τσιγάρο...  Είναι σαν να φεύγει ένα βάρος όπως όταν ο μπούλης παράδωσε την πρωθυπουργία, σαν να τελειώνεις μία δουλειά που έχεις αφιερώσει όλη την ζωή σου σε αυτή. Και εδώ είναι  το λεπτό σημείο νιώθεις και μία ελαφριά θλίψη που έχασες ένα φίλο και συνοδοιπόρο (κυριολεκτικά όμως) τις τελευταίες τρεις μέρες ,έναν κορεσμό ,ένα μούδιασμα (επίσης κυριολεκτικά) ..... Δεν ξεράσατε ακόμα;;;; φυσικά και όχι διαβάζετε αυτό το μπλόγκ εδώ και καιρό, ας συνεχίσουμε τότε.....

2. Μπάλα

  Ότι και να γίνει, όσα και αν αλλάξουν η μπάλα θα είναι εκεί, θα έρθουν οι εξωγήινοι;; Μετά το ματς παιδιά.... , θα διαλυθεί ο πλανήτης και θα μείνουν μόνο κατσαρίδες ;;;; Mundial με κατσαρίδες οι ξανθιές είναι πιο γρήγορες και τεχνίτες ενώ οι μαύρες ποντάρουν στις μονομαχίες σώμα με σώμα και είναι καλές στο ψηλό παιχνίδι , μεγάλο φαβορί όπως πάντα αυτά τα γομάρια του εξωτερικού που τρώγανε στο fear factor ( ένα reality μου άρεσε και μένα και το κόψαν ) και έχουν πιο πολύ ζουμί και από την μαμά babalu και όλο της το σόι .Ακόμα να ξεράσετε ;;;; Το ξέρα ότι μπορώ να βασίζομαι πάνω σας. Η μπάλα λοιπόν είναι υπεράνω όλων ,είναι απάτη ναι ξέρω θα το αναλύσω και σε επόμενο ποστ  αλλά μας αρέσει. Είναι ιεροτελεστία,έχει μεγαλύτερη προετοιμασία και από το σεξ ,εσύ τις πίτσες ,εγώ τις μπύρες, που θα το δούμε ; καλύτερα έξω έχει ζέστη λες θα βρέξει;; κάτσε να δω στο ίντερνετ, θέλει κανάς καφέ;; κατουρήστε μαλάκες πριν την έναρξη , για φέρε την εφημερίδα να δω ενδεκάδες, θα παίξουμε κανά στοίχημα.Και σε όλα αυτά δεν βάζω μέσα το 5χ5 ,μία πετυχημένη ντρίμπλα , ένα sliding tackle συγκρίνονται με λίγες απολαύσεις σε αυτό τον κόσμο.

  Λοιπόν κοιτάξτε έρχεται παγκόσμιο κύπελλο που σημαίνει πολλοί αγώνες την ίδια μέρα ,αυτό σημαίνει ότι θα έχει νωρίς αγώνες δηλαδή ζέστη, μπαλκόνι, παντόφλα, φραπέ, σορτσάκι , ρεμαλοπαρέα, παίχτες που δεν θα ξαναπαίξουν μπάλα στη ζωή τους,ποδάρες στην καρέκλα και λοιπές ομορφιές... μυθικές εμπειρίες. Αυτή την περίοδο οι άντρες είναι σαν ζόμπι εκμεταλλευτείτε το ,μην τους την σπάτε, πάρτε μαγνητοφωνάκι ...μωρό μου θα πάμε τελικά στο μιλάνο για ψώνια;;; Αααααργκ ναι ναι άντε φύγε από μπροστά τώρα. Επίσης βάζουν τον αυτόματο πιλότο και μιλάνε γλυκά, απλανές βλέμμα, απλές απαντήσεις μην μου πείτε ότι σας χαλάει κιόλας.

3. Manager  

  Είναι θρησκεία, είναι λατρεία, είναι υπεράνω κριτικής, είναι ότι ονερεύεται ένας άντρας και σε όλους μας αρέσει. Είναι απλά τέλειο, μάλιστα πριν από λίγα χρόνια ένας καμένος μανατζεράκιας αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να βγάλει ένα σκιν για το παιχνίδι με βυζιά και κώλους. Είχαμε 552 αυτοκτονίες όσοι ακριβώς το κατέβασαν δηλαδή, ενδεικτικά αναφέρω κάποια σημειώματα που βρέθηκαν '' όλα είναι μάταια ,δεν έχω λόγο να ζήσω'' , '' το είδα , το είδα οι ουρανοί άνοιξαν και κατέβηκε να με πάρει με το φλεγόμενο άρμα του'' , '' όχι ,όχι δεν αξίζω τέτοια ευτυχία''. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε μάθει όλα τα ταλέντα κάτω των 16 του γκουάμ καθώς και όλους τους ελεύθερους άγγλους ερασιτέχνες 38ρηδες με κοιλιές μεγαλύτερες και από του βενιζέλου.

  Γι' αυτό εκμεταλλευτείτε το ''τι κάνουν αυτά τα βελάκια αγάπη μου;;'' είναι μία καλή αρχή , '' δυνάμωσε το κέντρο δεν έχεις κατοχή, δεν πρόκειται να ισοφαρίσεις έτσι'' πείτε και θα του κλέψετε την καρδιά. Επίσης άλλη τακτική , θες αρραβώνα; προπαρήγγειλε το νέο μάνατζερ, θες γάμο πάρε το fm live με συνδρομή για ένα χρόνο. Α, και κάτι τελευταίο άμα ποτέ πει ''μωρό σήμερα δεν θα βγούμε επειδή θέλω να σπάσω το ρεκόρ καψίματος των δέκα συνεχόμενων ωρών μου'' μην φέρετε άρνηση, κανένας μετά από τέτοιο κάψιμο δεν θα νοιώθει ένα τίποτα και δεν θα θέλει να κάνει κάτι αληθινό στη ζωή του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ).

4. Τσιπουράδικο

  Λοιπόν ας αρχίσουμε από τα βασικά το τσιπουράδικο δεν είναι ούτε μπύρες, ούτε ποτά, ούτε κρασιά, δεν θα πας με μία γκόμενα για να την ρίξεις ούτε με κανέναν για να βγάλεις την υποχρέωση και φυσικά δεν πας για τους μεζέδες και το τσίπουρο αν και παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα αξιολόγηση του. Είναι κάτι πιο ιερό και πιο παρείστικο, πιο προσωπικό, είναι η παρέα, η συζήτηση, οι κλασικές καμένες φάτσες. Σκοτεινή ατμόσφαιρα, καφέ ταπετσαρία στους τοίχους , αφίσα σκονισμένη ομάδας πιθανότατα και με κανά μακαρίτη μέσα, κασετοφωνάκι που παίζει Μπέλλου, ρολόι με τον καζαντζίδη, ημερολόγιο με γυμνά μοντέλα και μοχθηρές φάτσες να σε κοιτάνε. Αυτή είναι η αυθεντική εμπειρία τσιπουράδικου και αν μέχρι πρότινος πίστευα ότι δεν θα τα ζούσα όλα αυτά μαζί ευτυχώς πριν από κανα μήνα διαψεύστηκα.

  Αποφασίσαμε να πάμε σε μία κλασική καμμένη καφετέρια που έβγαζε και τσίπουρο και τότε συνέβη, όλα ήταν καθαρά πλέον ζούσα μία εξωσωματική εμπειρία. Περιττό να πω ότι αυτό το ποστ το εμπνεύστηκα τότε.... λέξεις , εξυπνάδες ,σοφίες, αστεία γυρνάνε στο κεφάλι με τρελή ταχύτητα όχι , όχι από το τσίπουρο από την συμπυκνωμένη σοφία αυτού του μέρους. Γι' αυτό το τσιπουράδικο δεν είναι για ζευγαράκια, είναι για καμένες παρέες μην γκρινιάζετε αν δεν σας παίρνει μαζί του και ακόμα πιο σημαντικό όσων αφορά τους άντρες μην φέρνεται τις ηλίθιες γκόμενες μαζί σας . Δεν έχω όρεξη να συζητάω για το άβαταρ ή για γάμους, θέλω να βρίσω ελεύθερα , να φωνάξω σαν κλασικός έλληνας, να κάνω αστειάκια μπέζου και απαράδεκτων, να μιλήσω για το κόμμα που θα κάνω και για την πορνοεταιρία που θα με κάνει πάμπλουτο. Όσο και αν τις προτιμάμε επειδή δεν πίνουν ,δεν τρώνε αλλά στο τέλος πληρώνουν δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα παρουσία τους, άσε που μετά βρωμάνε τσιγαρίλα, σκορδίλα και έχουν μεθύσει και κάνουν αυτά τα χαζά που κάνουν οι γυναίκες ( αυτά τα βουγιουκλακίστικα) (έλα ρε μη βρίζετε υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες).

  Άμα τα κάνετε όλα αυτά και σας παρατήσει επειδή λέει δεν σας βλέπει πολύ πιθανότατα είναι γκέι. Αν παρ'όλα αυτά όμως τον θέλετε ακόμα δείξτε του αυτό το μπλόγκ και που τα διαβάσατε όλα αυτά. Θα καταλάβει και θα κλάψετε αγκαλιασμένοι κάτω από το φεγγαρόφως...

22 σχόλια:

ephee είπε...

Ρε Κathy, που το βρήκες το τσιπουράδικο που παίζει Μπέλλου; Κι αυτά lounge έχουν γίνει γαμώ τον εξευρωπαϊσμό, και παίζουν Μάλαμα και Θηβαίο μην ξεράσω ΝΙ και ΛΙ!

kathysteras είπε...

Ναι όντως την τελευταία φορά που είχα πάει σε τσιπουράδικο στην αθήνα μου φάνηκε έτσι λίγο υπερβολικά καθαρό. Εδώ κάτι κρατάει ακόμα ευτυχώς.

amalthia είπε...

είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός!

διαφωνώ στο χέσιμο! υπάρχουν γυναίκες που σκέφτονται και παίρνουν σημαντικές αποφάσεις εκείνη την ώρα...υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν απο κει μέσα με το χαμόγελο της νίκης και ανακοινώνουν τα αποτελέσματα με καμάρι!
υπάρχουν γυναίκες που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν μπροστά σε ένα καλό χέσιμο...υπάρχουν γυναίκες που χέζουν διαμάντια!

επιτρέψτε μου να ξανασυστηθώ..Αμάλθεια!

kathysteras είπε...

Κλαψ ,κλαψ το ΄ξερα ότι δεν θα με απογοήτευες αμάλθεια.

Μα δεν γίνεται αλλιώς... Ξυπνάς ιδρωμένος στις τρεις το βράδυ. Κάποιος σε χτυπάει. Ααααχ μπάσταρδε μου την έφερες πισώπλατα. Προσπαθήσεις να προσδιορίσεις το σημείο του πόνου ενώ το χέρι σου ψάχνει να βρει τον διακόπτη. Ανοιγείς το φως. Μαζεύεις τις δυνάμεις σου και προχωράς προς την πόρτα. Αααααχ αυτή την φορά ο πόνος σε διπλώνει. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις . Προχωράς σιγά αλλα σταθερά.Φτάνεις ,τα κατεβάζεις.....

Μία ώρα μετά όλα έχουν τελειώσεις. Νοιώθεις αναγεννημένος. Νοιώθεις αγαλλίαση και ελπίδα. Κάνεις ένα κρύο μπάνιο συνεχίζεις τον ύπνο. Αύριο είναι μία καινούρια μέρα. Αφού τα κατάφερα εδώ μπορώ να τα καταφέρω παντού.
ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ!!!!

Και μετά περιμένουν να μην το πεις σε κανέναν και μην παινευτείς. Ο άλλος γλιτώνει από δυστύχημα και βγαίνει σε τριάντα εκπομπές και γίνεται μόνιμος πανελίστας στον χαρδαβέλλα. Εγώ που περνάω τον ίδιο τρόμο να μείνω σιωπηλός;

Ας ξανασυστηθώ και εγώ... Δημήτ εεε καθυστέρας ο νεότερος.

Flonsavardu είπε...

συμφωνώ με την αμάλθεια. το χέσιμο είναι ιερό για όλους τους σωστούς ανθρώπους. εγώ προσωπικά βέβαια συνήθως δεν περνάω πολλές ώρες στη λεκάνη, γιατί χέζω το λιγότερο κάθε μέρα- μερικές φορές και δύο- οπότε έχουμε και δουλειές!

επίσης ο καθένας με τα χούγια του. ο δικός μου δεν βλέπει μπάλα- αν και τελευταία κάτι κάνει και μου τα χαλάει, γιατί δεν τον παρέλαβα έτσι από την αντιπροσωπεία- αλλά παίζει rpg και πόκερ. τελευταία έχουμε τη μανία του πόκερ. αλλά για να καταλάβεις πόσο δεν σκαμπάζω από αυτά, και ότι οι οδηγίες σου είναι για γυναικούλες, πριν 3 βδομάδες είχε πάει σε στριπτιτζάδικο με τον ξάδερφο του και φίλους, έτσι για την πλάκα του- δηλαδή δεν έγινε κανένα μπάτσελορ ορ ελς.. μετά, ενώ είχε πει πως θα έρθει από το σπίτι μου, δεν ήρθε "γιατί μυρίζω όλος λάδι καρύδας" (ναι, από τα λαπ ντανς).

αποθέωσε με που δεν του είπα τίποτα.

(ασφαλώς ναι, τρώει ελεεινή γκρίνια όταν κάθεται όλη τη μέρα στο πισι και δεν κάνουμε τίποτα- δηλαδή πάντα. )

kathysteras είπε...

Σε αποθεώνω και τον ζηλεύω.

Τα rpg είναι επίσης μεγάλη λατρεία και υπεράνω κριτικής και κακών σχολίων. Και από εδώ μπορείς να καταλάβεις αν αξίζει. Ρώτα τον αν σκότωσε την aribeth. Αν σου πει ναι παράτα τον δεν έχει καρδία. Αν σου πει ότι δεν γινόταν αλλιώς πες του ότι δεν είχε αρκετό persuasion και ότι είναι άχρηστος μόνο να σκοτώνει ξέρει. Θα τα σταματήσει αμέσως.

Ναι γλυκιά μου Aribeth τώρα έρχομαι...

kathysteras είπε...

Τελικά σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Οι αναγνώστριες του μπλογκ είναι υπερβολικά γαμάτες και απελευθερωμένες . Ίσως φταίει που όλοι οι φίλοι μου τα φτιάχνουν με βλαμμένες. Ίσως το γενικότερο ηλίθιο κλίμα αυτής της πόλης. My work here is done i can now finally rest in peace.

Α και flons σιγά μην μύριζε καρύδα. Κάτι άλλο μύριζε χαχαχα. Ωραίος ο μάγκας...

ephee είπε...

Α, όλα κι όλα, ξέρω πως δεν είμαι γαμάτη και δε με χαλάει. Καλύτερα γιατί παλιά άπλωνα μπουγάδα στο κέρατο.
Μια φορά μου είπε ένας "γιατί να μην πάω σε strip club, είναι σα να λέμε ότι φτιάχνεις γαμώ τα γλυκά, αλλά εγώ θέλω να πάω να φάω στου φλόκα με τους φίλους μου" και του είπα "αν είναι έτσι, φερ'τους σπίτι να σας ταΐσω όλους" και η συζήτηση έλαβε τέλος.

kathysteras είπε...

Χαχαχα γαμάτη απάντηση. Αυτά παθαίνεις ρε γαμώτο όταν είσαι με ετοιμόλογες γυναίκες.

amalthia είπε...

δεν αντέχω θα κλαψω από "αίσθηση πληρότητας χιούμορ"..σας έχει τύχει ποτέ?

καθυστέρα περιγράφεις το χέσιμο καλύτερα απο τους ποιητές που εξυμνούν τον έρωτα...

φλό..να πάτε και μαζί στο στριπτιτζάδικο,μη ξεχάσετε να πάρετε και σπίρτα διαφημιστικά φεύγοντας(ψαρώνουν όλοι όταν τα βγάζεις τυχαία στο τραπέζι της καφετέριας). εμένα το μωρό μου για ένα διάστημα μου άναβε το τσιγάρο με σπίρτα από το "sirocco"(αν θυμάμαι καλά)

ephee...εαν δεν βαριέσαι πες μας και άλλες τέτοιες ατάκες..αχρείαστες να 'ναι!

kathysteras είπε...

Το είχε πάθει ο καρτμαν σε ένα επεισόδιο και δεν μπορούσε να γελάσει.

Ναι το ξέρω πρέπει ο κόσμος επιτέλους να καταλάβει τη σημασία του αυτή την εποχή που σε λίγο θα στερούμαστε κάθε απλή ευχαρίστηση.

kalo paidi alla... είπε...

Καθυστέρα ένα τεράστιο ρισπέκτ από μένα για όλα όσα έγραψες!!!
Ονειρικότερο χέσιμο εβερ: λαπτοπ ακουμπημένο στο πλυντήριο, μπροστά από τη λεκάνη, περιοδικό και κιθάρα. Διάρκεια 45 λεπτά.
Μανατζερ: έχω κλάψει με αυτό το παιχνίδι (όταν μου ακύρωσαν γκολ για οφσάιντ και στέρησαν από την Ηλυσιακάρα την άνοδο στην Α εθνική) και έχω ανέβει στα ουράνια (όταν σήκωσα το ΟΥΕΦΑ μετά από 5 χρόνια)
Ποδόσφαιρο: Αρρώστια. Προτιμώ να δω αγώνα τοπικό Πειραιά στο Σπορτς TV παρά οτιδήποτε άλλο.
Όσο για το στριπτιζάδικο που αναφέρθηκε στα σχόλια είναι πραγματικά θέμα ορίων που σου έχει θέσει η κοπέλα σου. Βέβαια με τον αδερφό μου βρήκαμε κι εκεί το παραθυράκι. Επειδή μένει εξωτερικό κάθε φορά που έρχεται Ελλάδα έχουμε καθορίσει ένα στριπτιζάδικο που είναι για τα αδερφικά reunion. Και κανείς δε θα θελε πιστεύω να διαλύσει μια οικογένεια!
Σταματάω το παραλήρημα κάπου εδώ.

ephee είπε...

Μια που πιάσαμε τη σκατοσυζήτηση, συνιστώ ανεπιφύλακτα πρωινό χέσιμο μετά από ύπνο σε πάρκινγκ στην Αυστρία.
Λεκάνες inox, πάντα ανεφοδιασμένα κωλόχαρτα-καθισματόχαρτα-καζανάκια αφής, free wi-fi, βγαίνεις έξω άλλος άνθρωπος, και εισπνέεις Άλπεις.
Kαλόπαιδο, μόνο η Heidi λείπει να ενώσει τους οικογενειακούς σου δεσμούς! :p

kathysteras είπε...

Καλό παιδί...

χαχα όχι ρε φίλε χέσιμο με κιθάρα...
Τι κάνεις μωρό μου τόση ώρα, γιατι ζορίζεσαι;
Μμμμμ τώρα να βγάλω τον malmsteen και έρχομαι. Αυτό το παλιοσόλο...

Καλα εντάξει όσο για το μανατζερ ότι και να ειπωθεί πλεόν είναι λίγο. Αν δεν είχε ανακαλυφθεί πολύ πιθανό το ανθρώπινο γένος να είχε κάνει πολύ μεγαλύτερα βήματα προοόδου τα τελευταία χρόνια. Καριέρες και οικογένεις καταστράφηκαν . Εγώ προσωπικά μία εξεταστική έχω χάσει οπότε καλά είμαι .

Εγώ έχω αδερφή ρε γαμώτο και την πάτησα...

kathysteras είπε...

Ephee κατα διαβολική σύμπτωση το είχα διαβάσει προχθες πριν ποστάρω αυτό αλλά είπα να μην αφήσω σχόλιο επειδή ήταν παλιό.

Επίσης το διάβαζα ενώ έκανα διάλειμμα και έτρωγα χαχανίζοντας σαν μαλάκας. Εκεί με την σκατοκοιλάδα μπορώ να πω ότι δεν άντεξα και παραλίγο να πνιγώ.

amalthia είπε...

καθυστέρα μπορείς να λες στην κοπέλα σου οτι η αδελφή σου δουλεύει σε στριπτιτζάδικο και πως θα περάσεις από την δουλειά της...ετσι θα το πείς,με σταθερή φωνή και με απλότητα...

kathysteras είπε...

Μακάρι να μπορούσα ρε αμάλθεια αλλά μία από τις άχρηστες υπερδυνάμεις μου είναι το ένοχο βλέμμα. Δεν μπορώ να πω ψέμματα και ακόμα και όταν λέω την αλήθεια φάινεται σαν να λέω ψέμματα.

Επίσης η αδερφή μου δεν μου έχει μοιάσει καθόλου και είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να δουλέψει σε στριπτιτζάδικο. Αν και σαν καλούπι τους πέτυχε μετά τα πειράματα που κάνανε με μένα κατα τ'άλλα είναι ψιλοξενέρωτη.

ephee είπε...

Άφηνε ό,τι θες παίζει ειδοποίηση.
Αλλά να διαβάσεις αυτό, και μετά να λες ότι οι γυναίκες δεν εκτιμάνε το καλό χέσιμο; Φτού σου!

btw, πρέπει να γράψω για την αδερφή μου.. αυτή είναι ανέκδοτο με πόδια. Να βάλουμε και στοιχήματα ποιος έχει την πιο ξενέρωτη.

kathysteras είπε...

Το είχα γράψει ήδη ρε συ...

Ρε η δική μου βάζει μουσική και διαβάζει ρίτσο. Ασε σου λέω απέτυχα σαν αδερφός. Οτάν πάλι έχει εξεταστική μόνο που δεν πεθαίνει από την πείνα για να μην σταματήσει το διάβασμα. Αφου την προηγούμενη φορά που ανέβηκα θεσσαλονίκη ήμουν σε εντεταλμένη υπηρεσία να της πάρω παχυντικά πράγματα που να μην μπορεί να αντισταθεί. Και βάση της μεγάλης πείρας που έχω της πήρα soft kings, τορτελίνια και διάφορα κατεψυγμένα.

amalthia είπε...

καθυστέρα πήγαινε στο mamouli...άφησα ένα σχόλιο που σε αφορά!

panos srpk είπε...

Μου εχει συμβει να χεζω και να μου ρθε η πιο λαμπρη ιδεα που μπορουσα να κατεβασω εδω και χρονια. Οι μεγαλοι επιστημονες γεννιουνται απο μεγαλα [και ιερα] πραγματα. Ο Αρχιμιδης δηλαδη δεν εκανε κατι ιερο οταν αναφωνησε το ευρυκα? Οκ δεν εχεζε ο τυπος αλλα το ιδιο κανει!
Αρα λοιπον τα μεγαλα πραγματα [και ιερα] κανουν τους μεγαλους επιστημονες. Το νου σας!

kathysteras είπε...

Έχεζε φίλε αυτό είναι θέμα και σκοπίμως μας το αποκρύπτουν τόσα χρόνια. Αλλά πάλι καλά που υπάρχω και εγώ και έβαλα το σκατό στην πραγματική θέση που του αξίζει.