Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Άντα

  Αν είναι ένα ποστ που πρέπει να γράψεις σίγουρα, αυτό είναι στα τριάντα. Εκτός και αν σήμερα γράφει ο κόσμος και όταν χάνει την παρθενιά του.Άλλα που να ξέρω εγώ,εγώ είμαι τριάντα.

 Θυμάμαι μία περίοδο είχα κολλήσει δεκαέξι ετών για πάνω από δύο χρόνια. Την εποχή που το Δευτέρα-Παρασκευή διαρκούσε όσο το σημερινό Ιανουάριος-Φεβρουάριος. Από τα δεκατέσσερα μέχρι τα δεκαοκτώ πρέπει να κράτησαν όσο δέκα χρόνια εργαζόμενης ζωής. Μεγάλος είσαι όταν είσαι αρκετά γηραιότερος από ποδοσφαιριστές που σου αρέσουν και που ανακαλύπτεις. Και όταν γελάς με όλο και λιγότερα πράγματα. Όταν γελάς με όλα είσαι πενήντα ή βλάκας. Χθες έγινα τριάντα και είμαι μεγάλος. Έχω δει εγώ τι γίνεται και ξέρω τι θα ακολουθήσει. Αρχίζει ξαφνικά να σου αρέσει ο θανάσης παπακωνσταντινου και τέτοια συναφή.Και σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια μοίρα.

  Σε συναυλίες του θανάση παπακωνσταντίνου ή αλλιώς απλά "θανάση" όπως τον λένε οι φανατικές groupies του και των δύο φύλων, πήγα δύο φορές σε ένα χρόνο. Έτσι το φέρανε οι καταστάσεις δεν θα μπω και σε λεπτομέρειες. Ε λοιπόν μπήκε αυτόματα στην λίστα των χόρτασα/δεν θέλω να κάνω μαζί με τον φοίβο δεληβοριά και το να φάω πούτσο. Και για το να φάω πούτσο δεν θέλω ερωτήσεις σε ποια κατηγορία ανήκει.

Τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής μου δεν ήμουν ακριβώς ο καθυστέρας που αγάπησα για αυτό και στο μέλλον θα προσπαθήσω να τα εξαγοράσω. Οπότε είμαι ουσιαστικά 28 απλά την στιγμή του θανάτου μου θα το θέσω σε ισχύ. Θα προσπαθήσω να εξαγοράσω ταυτόχρονα και τα δύο χρόνια που είχα αφήσει μακρύ μαλλί επειδή τυπικά δεν θεωρούμουν ανθρώπινο ον.

 Από τα 20 στα 30 εκτός από την αύξηση ανωριμότητας που επέδειξα δεν έχουν αλλάξει πράγματα ιδιαίτερα ρίζικά. Rpg ,metal, pro, manager,μπάλα,τσίπουρο και φίλοι. Απλά το μόνο που έμεινε αναλλοίωτο είναι το τσίπουρο

Ή ο βόλος δεν έχει χαζούς ή γίνανε όλοι τριάντα.    (Αγνώστου καθυστέρα)

8 σχόλια:

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Ρε συ αυτό με τους ποδοσφαιριστές το έχουμε κι εμείς. "Και να φανταστείς αυτός είναι στην ηλικία μας / όταν αυτός ξεκίνησε να παίζει στη Ρεάλ εμείς ψάχναμε πως λύνονται τα ολοκληρώματα κτλ"

kathysteras είπε...

Ειμαι τοσο μεγαλος που δεν μπορω να ονειροπολησω καν για αξιοπρεπη ποδοσφαιρικη καριερα. Φτανω μεχρι γ εθνικη το πολυ χωρις τραυματισμους και με απαραιτητη προυποθεση να ανακαλυφθει το ταλεντο μου σε 5χ5 που παω μια φορα το χρονο.

Thomas the Barbarian είπε...

Νόμιζα ότι θα μας έγραφες κάτι για την Άντα που κάνει τα πάντα και απογοητεύτηκα.

kathysteras είπε...

Τς Τς Τς πολύ χαμηλό το επίπεδο ουτε ένα σοβαρό ποστ δεν μπορούμε να γράψουμε πια.

Τρυποκάρυδος είπε...

Ρε συ, καθυστέρησες δυο χρόνια να πούμε. Είμαι ήδη τριανταδυο (χωρίς τόνο ή/και τονισμό) και σε περιμένω. Αντε τελείωνε!

Νταξ χωρίς πλάκα τώρα, τα τριάντα είναι η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου ρε! Έτσι λένε όλοι δηλαδή. Τι ποιοι όλοι; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Γιάγκος ο Δράκος...όλοι. Το είδα και στην τηλόραση. Τώρα πού το είδανε όλοι αυτοί....θα σε γελάσω. Ελα μουνι στο τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένο...

Τρυποκάρυδος είπε...

Πι Ες: Χρονια καλά ρε μαν :)

kathysteras είπε...

Η καλύτερη δεκαετία το ξέρω, με έχουν βάλει ήδη στο κλίμα όλοι οι μπαρμπαδοφίλοι μου εδώ και καιρό. Εγώ απλά περιμένω τα μωράκια που υποσχέθηκαν.

Τρυποκάρυδος είπε...

Αν δεν έρθουν τα παιδάκια πιάσε το πουλί στο χέρι και περίμενε να γίνει σεισμός ;)