Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Σσσσσσσσσσσσσστ!!!!!!!!

  Θα σκοτώσω άνθρωπο σε κάποια φάση για αυτό τον λόγο. Θα είμαι ο πρώτος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν . Μη με λυπηθείτε ,στηρίξτε με. Το ξέρω δεν θα έχω ελαφρυντικά. Το ξέρω ότι θα με πουν τρελό. Το ξέρω ότι θα παρουσιάσουν το μπλογκ σαν απόδειξη και θα περάσουν τους αναγνώστες από ψυχανάλυση. Να είστε σκληροί ,μην λυγίσετε.

Α, ναι γιατί βρίζω πάλι; Για την πιο εκνευριστική και πιο πολυακουσμένη (μετά από αυτές που παραθέτω σε άλλο ποστ, μην εκτεθώ κιόλας) φράση της μάταιης ζωής μου..... ''Γιατί δεν μιλάς έχεις κάτι;'' Υπάρχουν πολλοί λόγοι ηλίθιο πλάσμα και στους παραθέτω:

1. Σκέφτομαι

Κακό είναι ρε πούστη; Έχω άλλα πράγματα στο κεφάλι μου από τις μαλακίες που συζητάτε. Σιγά μην κάτσω να χάσω τον χρόνο μου με τις βλακείες σας.

2. Κοίτα ρε ζώον

  Φτάνεις στην κορυφή του Έβερεστ . Εκπληρώνεις το όνειρο της ζωής σου. Κάθεσαι και κοιτάς την θέα (σιγά μην βλέπεις τίποτα αλλά ποιητική αδεία) καθώς πρωτόγνωρα αισθήματα πλημμυρίζουν την καρδιά σου. Θες η στιγμή να κρατήσει για πάντα.  Τότε μέσα στους ανέμους και τον θόρυβο κάτι ακούς ..... Για... δεν ..λας .... ρε... έχεις... τι;;;.... Σκάσε επιτέλους και απόλαυσε την στιγμή ρε ζώον. Τώρα κοιτάμε δεν μιλάμε . Συγκεντρώνουμε όλη μας την ενέργεια εκεί χωρίς να αποσπάμε την προσοχή μας. Δεν χρειάζεται βέβαια να είναι κάτι τόσο σημαντικό. Θέλω να κοιτάω το δέντρο ρε παπάρα και να μην μιλάω και το μυαλό μου να ταξιδεύει αλλά εκείνη την στιγμή θα πεταχτείς και θα μου την σπάσεις

3. Άκου ρε γίδι

  Άκου γαμώτο ο άλλος γαμήθηκε να την βγάλει αυτή τη νότα και αυτό το σόλο. Σκάσε και άκου ρε βόδι ο άλλος έβγαλε τρίτο χέρι για να το παίξει αυτό και εσύ μου λες για την εθνική και μαλακίες; Ρε καταθέτει την ψυχή του. Ο χαριστέας τι καταθέτει; Και απαντάω όπως πάντα τα αρχίδια του καταθέτει και εμείς τα παίρνουμε. Γι' αυτό  όποιος με ενοχλεί όσο ακούω Rory θα τουφεκίζεται εκείνη τη στιγμή το ξεκαθαρίζω.

4. Προφανώς δεν έχω κάτι να πω

 Συμφωνώ σε όλα , τα είπες τέλεια με κάλυψες τέλος. Ο πουρουπουπου είμαι να έχω πάντα κάτι να πω; Τι θέλετε να λέω; ''Ναι ,ναι συμφωνώ'', ''Σωστό, σωστό'', ''Πολύ ωραία'. Ρε αει στο διάολο σε όλα περιμένετε απαντήσεις. Δεν έχω να πω κάτι τέλος.

5. Βαριέμαι

 Ναι βαριέμαι να μιλήσω όταν με ρωτάνε μαλακίες. Τι ώρα είναι ο αγώνας; Αφού είναι champions league ρε πατέρα τι ώρα θα είναι; Την ίδια από τότε που δεν θυμάμαι επειδή είναι τόσο παλιά.

6. Η δύναμη  της σιωπής

Πολύ ωραίο πράγμα, δοκιμάστε το καμιά φορά για αλλαγή. Πιο χρήσιμο από οποιοδήποτε συζήτηση . Ησυχία.... ηρεμία..... κοίτα το τοπίο, αφουγκράσου την φύση ,μην μιλάς για λίγο γαμώ την πουτάνα μου. Είδες τι ωραίο;


7. Συζητάτε για πίπες

Το πιο προφανές. Ρε μάνα τα τελευταία χρόνια συζητάτε για εκκλησιαστικές μαλακίες. Τουλάχιστον παλιά λέγατε για πολιτικά και είχε λίγο ενδιαφέρον και γέλιο. Τώρα τι θες να σου πω; Αν είναι καλός ο καινούριος ο ψάλτης; Αν την τράβηξε πολύ την λειτουργία ο παπάς; Έλεος δηλαδή....

8. Είμαι κουρασμένος

 Δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Δεν μπορείς να έχεις όρεξη να μιλήσεις όλες τις ώρες. Είμαι κουρασμένος ρε πούστη θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να πέσω για ύπνο. Δεν πα να επιμένεις θα μουγκρίσω κάτι ακαταλαβίστικο και θα φύγω.



Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όσους δεν μιλάνε και σε όσους τους τα πρήζουν που δεν μιλάνε. Είμαστε πολλοί μην μασάτε, δεν έχουμε πρόβλημα αυτοί έχουν. Δεν είμαστε σνομπ απλά οι πεζές συζητήσεις σας δεν συνάπτουν με το πνευματικό μας επίπεδο. Όταν είναι να μιλήσουμε για σοβαρό θέμα θα μιλήσουμε ή ακόμα και για ανόητο θέμα με σοβαρά άτομα. Και δεν είμαστε λιγομίλητοι βλάκες απλά είμαστε υπερβολικά σκεπτόμενοι όπως είπε και η καλή η ξαδέρφη μου.

27 σχόλια:

ΜaRioNaSTRo είπε...

Δε μιλάτε, δε μιλάτε αλλά όταν ξεσπάτε ισοπεδώνετε το σύμπαν... και τα κουλά που λέτε αφήνουν παράπλευρες απώλειες και θύματα φίλε Καθυστέρα.
Παρεμπιπτόντως, Άμστερνταμ να πας φέτο.-
Συνέβαλα αποφασιστικά με ΤΟΝ ψήφο μου, όπως λέει και ο λαός.

kathysteras είπε...

Πρωτόν καλώς ήρθες Marion..

Έτσι είμαστε εμείς οι λιγομίλητοι τα λέμε μαζεμένα και όποιον πάρει ο χάρος. Όσο για τα κουλά δεν καταλαβαίνω τι υπονοείς για τα εμπνευσμένα και πολύ σοβαρά θέματα μου.

Ευχαριστώ για την ψήφο. Ευτυχώς και εγώ για αμστερνταμ ψηνόμουνα μεταξύ όλων των άλλων.

kalo paidi alla... είπε...

Καθυστέρα πέτυχες 8/8 με έπιασες 100%. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι: 9. βλέπω μουντιάλ.
Ρόρυ θεός επίσης!

kathysteras είπε...

Καλόπαιδο ευτυχώς μουντιαλ έχουμε φροντίσει να βλέπουμε με τα κατάληλα άτομα και μακρυά από ενοχλητικές ή γυναικείες παρουσίες.

canichangeit? είπε...

πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στο λεγόμενο small talk και αισθάνονται αγχωμένοι και γεμίοζουν ανασφάλειες όταν δε μιλάει κανείς... Σοφά τα λόγια σου Καθυστέρα.

kathysteras είπε...

Είναι όντως ένα θέμα canichangeit? η άσκοπη και ψεύτικη εκδήλωση ενδιαφέροντος μόνο και μόνο για να πεις κάτι. Όπως και επίσης δεν έχει εκτιμηθεί όσο θα έπρεπε η σιωπή και όσα προσφέρει και αποκαλύπτει.

ΜaRioNaSTRo είπε...

θα είμαι UTRECHT αυτό το καλοκαίρι, πετάξου.

ephee είπε...

Δεν έχω κάτι να πω, με υπερκάλυψες. Το΄χω γράψει πως από τις μαλακίες που σηκώνουν κλωτσιές (όταν δε μιλάς) είναι το "τι σκέφτεσαι τώρα;"
Η μάνα μου μια ζωή, τα χειρότερα θυμόταν να τα συζητήσει όταν έτρωγα.. ΕΛΕΟΣ! ιερή στιγμή είναι κι αυτό, μην τα κάνουμε κι όλα ίσωμα!
Περιμένω την "απόσβεση"..

btw, εγώ Βερολίνο ψήφισα, αν δεν έχεις πάει αξίζει, αλλά λόγω κρίσης, προτείνω Κρακοβία (το outsider) που γαμεί, και για την ώρα φτουράει και το ευρώ ακόμα.

kathysteras είπε...

Πωπω γάμησε τα ναι τραγική έκφραση. Το δουλεύω Ephee μιλάμε για τρομερές ιδέες.

Βερολίνο είναι η δεύτερη επιλογή μου. Την Κρακοβία δεν την είχα υπ'όψιν θα την τσεκάρω.

Flonsavardu είπε...

Συμφωνώ γενικώς. Διαφωνώ ειδικώς. Όταν τα χωνεις στον άλλο και αισθάνεσαι ικανοποιημένη με τη ρητορια σου, ο άλλος ....... Δεν μιλάει. «καλά δεν έχεις κάτι να πεις;» « όχι! ». Κατάλαβες φίλε μου; Τσαμπα όλα , χαραμι !

amalthia είπε...

ιιιιιι το τραγούδι μου! το κομμάτι μου! η ζωή μου στα 16 μου χρόνια ξαναγυρνάει όταν το ακούω!

παρ'όλο που μιλάω,πάντα μιλούσα πολύ,τώρα όχι τόσο.(όταν δεν μιλούσα στην τάξη οι καθηγητές σταματούσαν το μάθημα για να με ρωτήσουν τι έχω,αλλά εγώ δεν είχα τίποτα ήμουν απλώς ερωτευμένη)

άκου τώρα,μια φίλη μου κάποτε(γύρω στα 14..άσε φιλόσοφος η κοπελιά)μου είπε :

"Αμάλθεια,έχουμε φτάσει στο καλύτερο επίπεδο φιλίας,καθόμαστε μισή ώρα μαζί και δεν μιλάμε αλλά δεν υπάρχει αμηχανία και δεν νιώθουμε την ανάγκη να γεμίσουμε τη σιωπή με λέξεις"

και εγώ αφού της απάντησα :"Μμμμμ"κουνώντας το κεφάλι μου καταφατικά ....αρχίσαμε να αναλύουμε τα περι φιλίας! πήγε άπατη η σιωπή με λίγα λόγια...

kathysteras είπε...

Άρα φλονς θα πρέπει να διαλέξετε μεταξύ της δικής σας προσωπικής ικανοποίησης ή το καλό του κοινωνικού συνόλου, δηλαδή του άντρα, αλλά και εν γένει της ανθρώπινης συζήτησης στον εικοστό πρώτο αιώνα. Αλλά συνήθως διαλέγετε το πρώτο.

kathysteras είπε...

Αμάλθεια δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά, φυσικά χωρίς να αμφισβητώ την σοφία της φίλης σου, αυτό που είπε περί φιλίας και αμηχανίας είναι κλασική ρήση. Αυτό εννοούσα λέγοντας τι αποκαλύπτει η σιωπή.

Γιάυτό σου λέω για αληθινές φιλοσοφίες που δεν έχεις ακούσει πουθενα μόνο στον καθυστέρα. Πάρε κόσμε να πουλήσεις μούρη. Πρέπει να τις μαζέψω σε κάποια φάση...

amalthia είπε...

ξέρω ότι δεν αμφισβητείς τη σοφία της φίλης μου αλλά στα 14 της και πολύ της και καλά της όταν τα άλλα κοριτσάκια μιλούσαν μόνο για γκόμενους και φασώματα και πούτσες μπλε.

άσε που η συγκεκριμένη από το δημοτικό καθάριζε το ψάρι με μαχαιροπίρουνο, ήξερε όλα τα τραγούδια των Μπίτλς και έπαιζε μπάσκετ λαικ ε πρό! μμμ για να μάθεις!

kathysteras είπε...

Μμμμμ έμαθα.
Οκ παραδίνομαι δεν έχω αντίστοιχο φίλο. Εμάς όποιος νίκαγε στο προ και μας προμήθευε τσόντες αυτομάτως κέρδιζε τον θαυμασμό και σεβασμό όλων.

CineTV-world είπε...

ΥΓ: Φχαριστώ για την αφιέρωση (:p) και ανταποδίδω (είμαι ευγενικός-άμα θέλω)...

kathysteras είπε...

Καλώς ήρθες bauer24...
Ευχάριστω και 'γω λοιπόν.

Mamouli είπε...

Αρχικά το μουντιάλ μπορείς να το δεις με γυναίκες που γουστάρουν μπάλα. Υπάρχει και αυτό (σπάνιο μεν, αλλά υπάρχει).

Εν συνεχεία, έχεις τρελό δίκιο για τη σιωπή και απορώ που παράλειψες το βασικότερο: τις σχέσεις! Όταν θέλεις να αράξεις και να μην κάνεις τίποτα (διότι υπάρχει ΚΑΙ αυτό σαν ενδεχόμενο) να έρχεται ο άλλος και να σου πρήζει το είναι σου γιατί σώνει και ντε πρέπει να έχεις κάτι! Και πρέπει να του πεις τί είναι! Και κάθεσαι εσύ και βρίσκεις κάτι που ΔΕΝ έχεις ίσα ίσα για να μη σου τα σπάει. Φυσικά μετά ξεκινάει η κουβέντα του "μα γιατί το έχεις αυτό το κάτι" και μετά θέλεις να πέσει κάποιος από το μπαλκόνι (θα είσαι εσύ; Θα είναι ο άλλος; Κάποιος θα είναι πάντως!).

Βαρκελώνη και θα με θυμηθείς. Όταν πήγα ζήτησα από τη μαμά μου να μου στείλει τις βαλίτσες μου (τις οποίες δεν είχα ξεπακετάρει ακόμα από την επιστροφή μου από ΝΥ που έμενα) για να μετακομίσω εκεί. Δε μου τις έστειλε ποτέ...

kathysteras είπε...

Mamouli δυστυχώς δεν γνωρίζω τέτοιες γυναίκες. Μόνο στα όνειρα μου εμφανίζονται καμιά φορά και μετά φεύγουν, αααααχ.

Με την κοπέλα μου ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί έχει συνηθίσει πλέον. Ακόμα και όταν μιλάει για κατι που βαριέμαι και το μυαλό μου ταξιδεύει το θέμα είναι ότι πιάνω τις λέξεις κλειδιά. Είναι δύσκολο αλλά με τον καιρό το τελειοποιήσα... διακοπές, ψώνια πρέπει όμως συνεχώς να έχεις μοιρασμένη την προσοχή σου.

Η Βαρκελώνη δεν με ψήνει πλέον τόσο επειδή εκτός των άλλων σκέφτομαι να πάω σε κανα δίμηνο και με κόβω να ψήνομαι. Στο μέλλον ίσως.

Jerry Jedelou είπε...

για σώπα ρε καθυστέρα! για σώπα που ανέλαβες να υπερασπιστείς το δικαίωμα στη σιωπή!
λιγομίλητος... χα ας γελάσω!!! έχεις δει τι έκταση έχουν οι αναρτήσεις σου;
όταν σου μιλάει η μανούλα για τα μανουάλια σου έρχεται να σωπάσεις μόνο;

aphtha είπε...

Σωστός, κυρίως το 6. Εκεί κάνω τις καλύτερες συνεννοήσεις.

Το 1 δεν το δέχομαι γιατί αν βρεθώ στο αντίπαλο στρατόπεδο και σκεφτώ ότι ενώ ανοίγω την ψυχή μου εσύ σκέφτεσαι τα μπιφτέκια, θα ξενερώσω τη ζωή μου και θα σηκωθώ να φύγω, να κάνω κάτι πιο χρήσιμο από το να μιλάω σε ντουβάρι. Εσύ μετά όμως δε θα δικαιούσαι να έρθεις -γιατί θα έρθεις, όταν βαρεθείς όλα τα υπόλοιπα θα έρθεις- να με ρωτήσεις γιατί δε μιλάω κι αν έχω κάτι! Ασταδγιάλα, συγχίστηκα :P

kathysteras είπε...

Jerry σε διαβεβαιώνω ότι στην πραγματικότητα δεν μιλάω πολύ,ίσως και λόγω της σοβαρότητας που με διακατέχει δεν μπορώ να ασχοληθώ με πεζά θέματα που αποσχολούν τον κοινό νου.

Γι'αυτό και βγάζω τ'απωθημένα μου στο μπλογκ για σοβαρά θέματα (μπουχαχα) που δεν έχω την ευκαιρία να συζητήσω με άλλους. Επίσης δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο μεγάλες οι αναρτήσεις, απλά δεν θέλω να αφήνω το φανατικό κοινό μου παραπονεμένο και να κοτσάρω fillers. Είναι απλά πολύ σοφές αλλα βέβαια όταν γράφει ο πλάτωνας 500 σελίδες αερολογίες είναι φιλόσοφος όταν γράφει ο καθυστέρας είναι πολυλογάς. (πολλά είπα πάλι τελικά)

kathysteras είπε...

Aphtha με παρεξήγησες.

Στο άνοιγμα ψυχής είμαι επαγγελματίας. Είμαι ράνια θρασκιά σε συνδυασμό με δρούζα και λίγο μικρούτσικο από τα παλιά. Ο κόσμος για ένα ανεξήγητο λόγο, λόγω μάλλον της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας που απορρέει η παρουσία μου ,μου λέει τα προβλήματα του. Ένας τύπος που είχα γνωρίσει μόλις 15 λεπτά άρχισε να μου λέει για μία φορά που δεν του σηκώθηκέ και έγινε ρεζίλι. Mmmmmkay...

amalthia είπε...

shut your ugly face uncle fucker!Mmmmmmkaay?

kathysteras είπε...

Το άλλο έλεγε ρε.


There are times when you get suckered in
By drugs and alchohol and sex with women-mmkay
But its when you do these things too much
That you've become an addict and must get back in touch
You can do it Its all up to you-mmmmmkay
With a little plan you can change your life tooo-day
You dont have to spend your life addicted to smack
Homeless on the streets giving handjobs for crack
Follow my plan and very soon you will see-eeyy, its easy mmkay

Step 1: Instead of ass say buns, like "kiss my buns" or "you're a buns hole"

Step 2: Instead of shit say poo, as in "bull poo", "poo head" and this "poo is cold"

Step 3: With bitch drop the t because bich is latin for generosity

Step 4: Dont say fuck any more because fuck is the worst word that you can say

So just use the word mmmkay!

[Children:] We can do it its all up to us-mmmkay (mmmkay)
With a little plan we can change our lives tooo-day
Mr, Mackey: you can change it today
Everyone: We don't have to spend our lives shootin up in the trash
Homeless on the streets giving handjobs for cash
Follow this plan and very soon you will see-eey
Its easy mmkay!

[Mr. Mackey:] Step 1 Children: Instead of ass say buns,
like kiss my buns or you're a buns hole

[Mr. Mackey:] Step 2 Children: Instead of shit say poo,
as in bull poo, poo head and this poo is cold

[Mr. Mackey:] Step 3 Children: With bitch drop the t
because bich is latin for generosity

[Mr. Mackey:] Step 4 Children: Dont say fuck any more

[Everyone:] Cuz fuck is the worst word that you can say
[Children:] Fuck is the worst word that you can say
We shouldn't say fuck, no we shouldn't say fuck, fuck nooooo!!!
[Mr. Mackey:] Your cured, you can go!
[Everyone:] We don't have to spend our lives shootin up in the trash
homeless on the streets giving handjobs for cash
Follow this plan and very soon you will saaay
Its easy mmmkay!
[Children:] It's easy mmmkay!
[Mr. Mackey:] It's easy mmmkay!
[Children:] It's easy mmmkay!
[Mr. Mackey:] It's easy mmmkaaaaaaaayy
[Children:] It's easy mmm
It's easy mmm
It's easy mmm
It's easy mmmkaaaay
[both finish at same time]
[laughing]
[Mr. Mackey:] Mmmkay
Mmmkay
Mmmkay

amalthia είπε...

μα τι ωραίο κομμάτι! διδακτικό,με ρυθμό και παλμό!

καλά η ταινία είναι όόόόόόλ δε μάνι!

επίσης,αλλάζω στυλ ρυθμό και διαθέσεις σ'όποιον αρέσουμε σ'όποιον αρέσεις, από τον ίδιο δίσκο των garbage θα μπορούσες να βάλεις το "shut your mouth".

ε!άμα έχεις μουσική παιδεία τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα??

kathysteras είπε...

Μπα είναι πολύ τρέντυ.
(γαμάτο είναι απλά προστατεύω το εναλλακτικό και σοβαρό προφίλ μου)