Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Οι σκηνοθέτες που μας επιβλήθηκαν

  Το υποσχέθηκα, το όφειλα και τώρα λοιπόν το παρουσιάζω για πρώτη φορά στα χρονικά οι μάσκες πέφτουν και οι απατεώνες ξεσκεπάζονται. Δεν μιλάμε για απλά υπερεκτιμημένους  ή απλά άχρηστους όπως είναι οι περισσότεροι πλέον αλλά λίγο και από τα δύο συν πολύ πρήξιμο από τηλεόραση ή κριτικούς και πολλά λεφτά στο κασέ τους. Είναι αυτοί οι σκηνοθέτες μας τους επέβαλαν , που παρότι άχρηστοι οι ταινίες του παίζονται συνεχώς και έχει περάσει στη συνείδηση μας ότι πρόκειται για καλούς. Στο holywood ακόμα τρέχουν να προλάβουν αλλά δεν τα κατάφεραν άσχετοι, ψευτοκουλτουριάρηδες, υπερεκτημημένοι κουραμπιέδες εδώ θαφτείτε όλοι.

1. Αδερφοί Κοέν

  Ναι ,ναι, ναι οι αγαπημένοι μου μαλάκες .Μετά από το no country for old men κατάλαβα πραγματικά πόσο υπερεκτημημένοι και τι βύσμα έχουν γουάου αυτό τον ρόλο ο tommy lee jones τον έχει παίξει μόνο 5 φορές ήδη. Και τι έχουν κάνει βρε μαλάκα κριτικέ οι κοέν τόσο φοβερό; ; Έεεφεραν ξανά στο προσκήνιο το φίλμ νουάρ και τη μαύρη κωμωδία. Και μετά τι έκαναν ; Ε μετά το ξανάκαναν και το ξανάκαναν και του γάμησαν τη μάνα σε τελική ανάλυση .Έλατε μάγκες και εγώ έτσι ξέρω, δηλαδή ο κιούμπρικ που σε κάθε ταινία του έψαχνε διαφορετικά είδη ήταν μαλάκας,έτσι; Είστε εσείς οι μάγκες που έχετε τον ταραντίνο στην κριτική επιτροπή και τσιμπάτε όσκαρ ; Τι, τι ;; Έχει διαλόγους....τι λες ρε μάγκα βιβλίο θα διαβάσω άμα θέλω διαλόγους ή θα δώ γούντι άλλεν όχι αυτούς τους τρόμπες.  Και όχι μόνο αυτό έχασε και το atonement το όσκαρ που σαν ταινία σας ξεσκίζει τον κώλο και τους δύο άμα λάχει.
  Προσοχή δεν θα είχα πρόβλημα αν άρεσε στον κόσμο, αν έβγαινε από το σινεμά και έλεγε πωπω ταινιάρα και δεν μιλάω για καμιά χαζογκόμενα που τρελάθηκε με την πλοκή του avatar ούτε κανά χαζόκουλτουριάρη που κυκλοφορεί με καμπαρντίνα και τσιμπούκι. Μιλάω για τον απλό θεατή ,αλλα ο κόσμος δεν τους γουστάρει ,δεν είναι σαν τον ταραντίνο αυτός έχει κάνει και κάτι να δείξει είναι 80% προϊόν των κριτικών και 20 % του υπόλοιπου κόσμου. So go screw yourselves guys i'm going home....


2. Michael Bay

  Εντάξει το δούλεμα που έχει φάει στο south park και μόνο αρκεί αλλά πραγματικά δηλαδή, πόσο άχρηστος είναι ο τύπος;;;; Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο αν υπάρχει που να μου πει ότι είναι ο αγαπημένος του και το iq του να μην είναι μονοψήφιο ώστε να τον ρωτήσω τους λόγους. Να φανταστεί κανένας ότι οι καλύτερες ταινίες του θεωρούνται το the island ,το the rock και οι  transformers.Ο πρέπει τύπος ζει σε ένα κόσμο που πας για σπίρτα και ξαφνικά κομήτες διαλύουν το περίπτερο και η κόρη του περιπτερά μεταμορφώνεται σε εξωγήινη μουνάρα και σε βάζει φωτιά. Ξεκόλλα ρε άνθρωπε δεν είσαι ο μπίγαλης μου έκανες και μαλάκες τους transformers που ήταν κουλ και γαμάτοι.

                       Nigga Autobot !!! μπράβο γαμημένε το ισσοπέδωσες όλα

3. Sam Raimi

  Μα καλά μπορεί να θεωρηθεί σοβαρός σκηνοθέτης με κορυφαία του ταινία το evil dead ;; Εντάξει πλάκα είχε δεν λέω but really you guys...really ... τουλάχιστον βρήκε τον κατάλληλο ξενέρωτο για τον ρόλο του σουπερφλώρου και τον έριξε και άλλο στα μάτια μας. Κατά τ'άλλα τα γνωστά δράση, δράση, δράση και εφέ μάλιστα είναι τόσο πετυχημένος σαν σκηνοθέτης που το έριξε και στην παραγωγή του ζήνα και του ηρακλή και διαφόρων ακόμα σειρών που είναι τόσο τραγικές ώστε δεν έχουν παιχτεί καν στο άλτερ ακόμα. Ταλεντάρα μου εσύ έχεις αναλάβει και το warcraft αλλά δεν σε φοβάμαι με τόσους καήλες πέντε φιγούρες από το επιτραπέζιο να τραβήξεις επιτυχία θα γίνει.


4. Joel Schumacher

 Εβδομήντα χρονών μαλάκας, εβδομήντα χρονών μαλάκας, εβδομήντα χρονών μαλάκας και ακόμα να κάνει ταινία της προκοπής. Γιατί ρε γαμώτο;Γιατί κάνει ακόμα αυτός ο άχρηστος ταινίες; Το ζώον ξεφτίλισε τον μπάτμαν δις, οι ταινίες του είναι οι κλασικές που παίζει το σταρ και όταν τις παρουσιάζει ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων έχει πολλαπλούς οργασμούς πχ . phone booth, 8mm, number 23, bad company. Επίσης έχει κάνει ταινία με τους πιο αντιπαθητικούς ηθοποιούς kiefer sutherland, julia roberts ,kevin bacon, william baldwin το flatliners. Κόψτε φάτσες που συνυπήρχαν σε ταινία και το σύμπαν δεν καταστράφηκε μόνο του.



5. Ronald Emmerich

  Αυτόν δεν τον αδικώ, όχι απλά το παλικάρι έχει διαλέξει λάθος επάγγελμα δεν είναι κακό βγάζει λεφτά τουλάχιστον. Αλλά όχι άλλο godzilla ρε πούστη, όχι άλλο μέρα της ανεξαρτησίας δεν αντέχω άλλους ηθοποιούς κονσέρβα για να πέφτει το μπάτζετ . Όχι άλλες τραγικές ερμηνείες, όχι άλες ανέκφραστες φωνές ζέτας μακρυπούλια όχι ηλίθια σενάρια πάρτε το χαμπάρι απευθύνονται σε δεκάχρονα πλέον....



 Κλασικές περίπτωσεις ηθοποιών κονσέρβα αρκετά γνωστοι δηλαδή όπως επίσης και αρκετά ατάλαντοι και προσιτοί.

6. Manoj Nelliyattu Shyamalan

  Εδώ προσκηνάμε.... δεν επιδέχεται κριτικής ο τύπος είναι βλαμμένος .Πρώτα απ'όλα η φάτσα του, είναι σαν τρέντυ ινδός από ταινία του bollywood .Μετά πάμε στις ταινίες εκεί σε ηλίθια σενάρια έχει ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των μεγαλύτερων επικριτών του. Και όμως συνεχίζει ακάθεκτος και κάνει ταινίες, ο ινδός είναι αδίστακτος θέλεις να μοιάσει στην ατμόσφαιρα στον χίτσκοκ και είναι αποφασισμένος μέχρι να βρεθεί κάποιος καλός άνθρωπος να τον σκοτώσει. Α ναι έκανε και την έκτη αίσθηση ξέχασα, τουλάχιστον στις αντιγραφές είναι καλός.




                                        Ναιιιι ναιιιι πολύ μυστήριος.....



 7.  Steven Soderberg

  Χαλαρά μετά τους αδερφούς πιο μισητός. Ανευροοοοοός είναι το πιο χαρακτηριστικό που μου έρχεται στο μυαλό όλες οι ταινίες στο ίδιο βαρετό κόνσεπτ erin brokovic, traffic, the informant , the good german στην ίδια λογική μιάς επιβαλόμενης συγκίνησης, προβληματισμού. Υπερβολικά στημένος και αν πριν το 2001 υπήρχε αντίλογος μετά το oceans eleven δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άνθρωπος που να τον υπερισπίζεται. Ο υπέρτατος άχρηστος συγκέντρωσε όλα τα κλισέ, όλη την αμερικανιά, όλη την καγκουριά, όλη την ηλιθιότητα, όλο το ψεύτοlifestyle και το έκανε ταινία. Και όχι μόνο αυτό υπάρχουν και κλανιές που την θεωρούν ταινιάρα .

  Πριν τελείωσω ας δώσω τις ευλογίες μου σε Brett Ratner, Uwe Boll(θεός), Rob Cohen, Brian Levant και τους απόλυτους καθυστέρες Jason Friedberg και Aaron Seltzer για την φιλότιμη προσπάθεια τους. Δυστυχώς δεν είναι αρκετά γνωστοί ακόμα και δεν μας επιβλήθηκαν από τους κριτικούς καλά.


Όσοι θέλετε να με βρίσετε κάντε το ελεύθερα αλλιώς βγάλτε και εσείς τα άρρωστα απωθημένα σας ,

41 σχόλια:

Gogoth είπε...

τωρα εγω διαφωνω σε πολλα κι αμα αρχισω να τεκμηριωνω θα το πηξω στις ορολογιες και δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα... γι'αυτο θα αρκεστω να σχολιασω το μονο στο οποιο συμφωνω απο πανω ως κατω.

κοεν. καποιος επρεπε να μιλησει καποια στιγμη. κοεν. γιατι θεωρουνται τοσο γαματοι; ΓΙΑΤΙ; δεν θα το καταλαβω ποτε. ποτε. μου το'χουν εξηγησει καθηγηταδες και ειδικοι και παλι δεν το καταλαβα. ισως επειδη οι ταινιες τους ειναι για γλυκο υπνο.

μαλακες κοεν.

kathysteras είπε...

Ένα στα εφτά δηλαδή έπιασα? Από κάποιον που έχει γνώσεις.

Ίσως είναι επειδή άμα ξέρεις τα βλέπεις από άλλη οπτική. Όλο και κάποια τεχνική ανακαλύπτεις, εγώ πάλι κρίνω από το αν αντέχονται οι ταινίες τους ή όχι.Γαμώτο, τελικά δεν έχω σκηνοθετικό μάτι.

kalo paidi alla... είπε...

Για μένα ο σκηνοθέτης είναι σαν προπονητής. Ο Τάραντίνο είναι ο Μουρίνιο και οι υπόλοιποι είναι οι υπόλοιποι. Απ την άλλη αν μου πεις να γράψω 20 ονόματα σκηνοθετών δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω οπότε δεν νομίζω ότι η γνώμη μου μετράει και πολύ!

ephee είπε...

Πολύ το χάρηκα που ανέφερες το Atonement γιατί κι εγώ όταν έχασε το oscar από τον μούσο του Αλμοδοβάρ τράβαγα τα βυζιά μου (σκατά τά'κανα).. Σε μία ταινία της προκοπής έπαιξε και η Κyra με το καινούργιο βυζί, και πήγε άπατη..

Χέσε τους αφούς, και αν θες να δεις μαύρη κωμωδία, κατέβασε αυτό, και θα καταλάβεις γιατί οι ευρωπαίοι το κάνουν καλύτερα! Info εδώ

Για το Evil Dead, έχω να πω μόνο κάτι που ίσως αγνοείς. Αυτός ο μαλάκας ο Raimi, έκανε το πρώτο σαν πτυχιακή! (ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!)
Αν και για να είμαι ειλικρινής το τρίτο είναι όλα τα λεφτά σε φάση ganja! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

Α, btw, έχεις ρίξει καμιά ματιά στο λινκ για movies σε μένα; Δε θα σου αρέσουν κι όλες, αλλά μερικές στάνταρ

Gogoth είπε...

οχι κοιτα, δεν λεω οτι οι ταινιες τους αντεχονται. ας πουμε περα απ'τους κοεν και τον σιαμαλαν, οι υπολοιποι που επιασες ειναι σκηνοθετες που κανουν μπλοκμπαστερ εμπορικιλες δρασης με εφε. οι περισσοτερες απ'τις οποιες φυσικα δεν παλευονται ΑΛΛΑ πολλες ειναι καλογυρισμενες. δηλαδη ναι μεν χρησιμοποιουν το στανταρ καλουπακι, αλλα αυτα που κανουνε δεν ειναι ευκολα και δεν τα κανει ο οποιοσδηποτε. μερικα ειναι εως και ακατορθωτα. μ'αυτη την εννοια και μονο διαφωνω. αν σταματαγαμε να πηγαινουμε να βλεπουμε καθε πολυδιαφημισμενη πατατα, ειμαι σιγουρη οτι αυτοι οι ιδιοι θα κανανε πολυ καλυτερα πραματα, γιατι ναι μεν χρησιμοποιουν μια μαλακισμενη συνταγη, αλλα αυτη τη συνταγη την παιζουν στα δαχτυλα. αν εισαι μαγειρας ας πουμε και χρησιμοποιεις μεταλλαγμενα, ραντισμενα και σκατα για να φτιαχνεις αμβροσια, τι νομιζεις οτι θα κανεις αν σου δωσουνε βιολογικα, φρεσκα και σπαρταριστα; θα κανεις παπαδες. δατ'ς μαη ποιντ.

τωρα οσο για τον σιαμαλαν, ναι ολες οι ταινιες του ειναι αισχη και θα'πρεπε να του απαγορευσουν να πλησιαζει καμερες. αλλα εκανε το γαμηδι το "αφθαρτος" που τη θεωρω απ'τις καλυτερες ταινιες της συγχρονης εποχης εβερ εντ εβερ εντ εβερ, γι'αυτο τον εχω στη σφαιρα επιεικιας. και ο πουστης εχει το σασπενς και την τσιτα εμφυτα, στα βγαζει και στη μεγαλυτερη πατατα. αν δεν γυρναγε αυτα που γραφει ο ιδιος θα μπορουσε να γινει πολυ μεγαλος.

kathysteras είπε...

Καλόπαιδο για μπλοκμπαστερα θα τον είχα τον μουρινιο επειδή κοιτάει κυρίως το αποτέλεσμα παρά την ποιότητα.

kathysteras είπε...

Ρε συ έφη δεν παίζει να έβαλε βυζί. Εκτός και αν είχε ένα βαθούλωμα εκεί πριν και τώρα ξεπρόβαλε κάτι. Σε κάτι φώτο της στην παραλία πριν κανά χρόνο που είχα δει μου θύμιζε ένα φίλο μου.

Τις έχω τσεκάρει και έχω βάλει κάποιες να κατεβαίνουν βέβαια για υπότιτλους...

kathysteras είπε...

Γωγω ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.

Σε αυτό δεν διαφωνώ, δεν είναι κακοί σκηνοθέτες απλά έχουν πάρει περισσότερη φήμη απ'όση τους αναλογεί και ο κόσμος νομίζει ότι είναι καλοί. Κακοί είναι αυτοί που αναφέρω στο τέλος. Αλλά η μαλακία είναι ότι προβάλονται αυτοί που κάνουν μέτριες ταινίες που πουλάνε και όχι άλλοι που κάνουν ταινιάρες που δεν πουλάνε.

Gogoth είπε...

ε ετσι γινεται σε ολες τις μορφες τεχνης. αλλα ευτυχως που ηρθε η εποχη της επικοινωνιας και το ιντερνετς να μας σωσει. πουλαει δεν πουλαει, εμεις θα τη βρουμε, θα την κατεβασουμε τσαμπα, θα την κυκλοφορησουμε, θα την διαφημισουμε μεταξυ μας, θα την φερουμε εκει που πρεπει να ειναι, θα γυρναει ο καθεις τη μαλακια του και θα την προβαλλει ευκολα και γρηγορα, ολο και καποιος αξιολογος θα ξεπεταχτει και θα του δωσουν προσοχη, η τεχνη θα παει μπροστα, κανεις δεν θα πληρωνει κανεναν κι αυτοι οι εμπορικοι θα φτωχαινουν ελαχιστα, αλλα κατι ειναι κι αυτο. :)

ζητω η πειρατεια λεω εγω εντ αη ρεστ μαη κεης.

ephee είπε...

χμ.. εκτός από κάτι κουλές γλώσσες (πορτογαλικά/πολωνικά/κορεάτικα) που και πάλι τους αγγλικούς βρίσκω δεν έχω ασχοληθεί με υπότιτλους. Και η μαλακία είναι ότι μ'αυτά που βλέπω σε ταινίες που έχουν ήδη υπότιτλους, όλο λέω να το ψάξω για να φτιάχνω δικούς μου, και όλο μαλακίζομαι..

ephee είπε...

Ο φίλος σου καθιστός κατουράει ή όρθιος;

kathysteras είπε...

Ζήτωωω όπως και επίσης σε όλα τα καλά παιδιά που σπάνε τα παιχνίδια και παίζουμε τζάμπα

Κοίτα εφη κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να φτιάξει ή χιουμοριστικούς υπότιτλους για καμιά χαζοταινία ή σχολιασμό μαζί με τους κανονικούς υπότιτλους που να κοροιδεύουν την ταινία.

Όρθιος κατουράει αλλά άμα δεις την κίρα με κοντό μαλλι δεν θέλει και πολύ.

ephee είπε...

Μια που λέμε για υπότιτλους, έχεις δει το Meet The Feebles? Eίναι κάτι σαν διεστραμμένη/διεφθαρμένη εκδοχή του Muppet Show σε σκηνοθεσία Peter Jackson! (btw, άθιχτο τον άφησες αυτόν!!!)
Στο torrent που την είχα βρει, είχε αγγλικούς υπότιτλους, και στους τίτλους αρχής μόλις έσκαγε το "Directed by.." έπεφτε υπότιτλος "yes muthafuckaz, the lord of the rings peter jackson!"
Ψάχτο! ;)

Annie_Hall είπε...

"Για μένα ο σκηνοθέτης είναι σαν προπονητής. Ο Τάραντίνο είναι ο Μουρίνιο και οι υπόλοιποι είναι οι υπόλοιποι"

Πέρασα απλά για να δώσω όλα μου τα respect στην παραπάνω ατάκα!

Flonsavardu είπε...

Ας πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη, αν και να ξέρετε, ενώ παρακολουθώ σινεμά πάνω από μια δεκαετία, πρόσφατα άρχισα να κοιταω ποιος είναι ο κύριος σκηνοθέτης, γι αυτό κιόλας δεν ξέρω πολλούς σκηνοθέτες, παρά μόνο αυτούς που ακούγονται συνέχεια- αυτούς που είπες τους ήξερα νταξει- και αυτούς που οι ταινίες του γαμανε, επομένως το εψαξα μονη μου.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί παίρνει τα εύσημα ένα σκηνοθέτης, για μια ταινία που το σενάριο δεν είναι δικό του. Ποτέ ποτέ ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό, είναι τρελό! Και για να σου επιχειρηματολογησω περί αυτού θα σου πω για το atonement μια που ανεφερες. Ο ίδιος, που δεν θυμάμαι πως τον λένε, είχε σκηνοθετήσει και το pride and prejudice, το οποίο γαμησε κατα τη γνώμη μου. Πήρε ένα λατρεμενο μου μυθιστόρημα και το μετέτρεψε σε μαγεία. Το μυθιστόρημα του Μακ γιουαν το είχα διαβάσει τον προηγούμενο χρόνο τυχαία, και όταν βγήκε η ταινία είχα χαρεί πολύ που είχε τόσο καλές κριτικές. Μόλις την είδα λοιπόν... Τι στον μπουτσο;;; Πηρε ένα καταπληκτικο «σενάριο» για να το μετατρέψει σ αυτή τη μουφια; Πως σας άρεσε αυτό το πράμα; Και ξέρω «όταν βλέπεις μια μεταφορά οφείλεις να περιμένεις να μην είναι πίστη αντιγραφή» είχε πει ο τιμογιαννακης, και συμφωνώ, αλλά όχι αυτό το πράγμα. Πραγματικά απορώ τι σας άρεσε.

Γι αυτόν τον λόγο, συνήθως ξεχωρίζω σκηνοθέτες που ξέρω οτι ο, τι βλέπω είναι δικό τους ολοκληρωτικά. Η πλειοψηφία του χολλυγουντ εκεί έξω μου φαίνονται απλοί «επαγγελματίες». «υπαλληλλοι».

1. Wes Anderson
2. Woody Allen
3. Quentin Tarantino

kathysteras είπε...

Καλά έφη τι μυθική ταινία είναι αυτή; Tον Peter δεν τον έθαψα επειδή έκανε τον άρχοντα και μέσα σε όλα τ'άλλα είχε και ερμηνείες που να αντέχονται ρε παιδί μου.

any_id_name είπε...

προσωπικά θεωρώ και τον Burton υπερεκτιμημένο. Δε λέω, έχει σκηνοθετήσει απίστευτες ταινίες, όπως το Beetlejuice ή το Batman του ΄89 κλπ αλλά τελευταία νομίζω πλέον βασίζεται στην ίδια χαρούμενη, μονότονη, εύπεπτη και μάλλον αποδοτική συνταγή επιτυχίας.

kathysteras είπε...

Αnnie Hall καλώς ήρθες πρώτον. Ναι αυτό το καλόπαιδο το 'χει με τις ατάκες... νταξ μωρέ καλός είναι.

kathysteras είπε...

Έλα ρε flons έχει φοβερές εικόνες και ερμηνείες εντάξει καλές. Γούστα είναι αυτά τι να κάνεις; Εγώ δεν πχ. δεν αντέχω τον wes anderson...

kathysteras είπε...

any_id_name τον έχω θάψει πιο παλιά αλλά έτσι και αλλιώς η υπερπροβολή του ήταν απόρρεια των emo και λοιπόν ανοησιών. Παραμένει όμως όπως και να'χει ελαφρώς υπερεκτιμημένος λόγω των τεέυταίων μέτριων ταινιών.

amalthia είπε...

εγώ τον Κέβιν Μπέικον τον αγαπώ!

αυτά....

kathysteras είπε...

Αμάλθεια ειλικρινά σ'ευχαριστώ για τις εύστοχες παρατηρήσεις σου...

CineTV-world είπε...

Μάλλον δεν έχεις δει ποτέ 24 γιατί ο Kiefer Sutherland είναι ηθοποιάρα. Έχει κερδίσει και Χρυσή Σφαίρα (2002), ΕΜΜΥ (2006) και SAG (2004, 2006) για την ερμηνεία του στη σειρά και η επόμενή του ταινία είναι to Melancholia του Lars von Trier.

amalthia είπε...

παρακαλώ..και για να γίνω ακόμα πιο σαφής,πληροφορήθηκα ότι στην ταινια wild things δείχνει το πουλί του.

όταν την δω θα επιστρέψω για να σου πω αν είναι μανιτάρι ή αγγούρι.

kathysteras είπε...

Βρε Bauer24 καλός είναι αλλα η φάτσα του δεν παλευέται.

Αμάλθεια έριξες το επίπεδο μιάς κατα τ'άλλα σοβαρής συζήτησης. Ελπίζω να αισθάνεσαι περίφανη.

ephee είπε...

Eγώ πάλι τον ανέφερα και μάλιστα με το Meet The Feebles γιατί είναι κλασικοπερίπτωση του ίδιου σκηνοθέτη που συγκρίνεις το πριν και το μετά με βάση κυρίως το budget, μετά με τις ερμηνίες, και τέλος με τα FX.
Kαι στην τελική με το δικό σου σκηνοθετικό μάτι, με τέτοιο budget, με μένα να σκαρώνω FX, και με κάτι άνεργους ηθοποιούς που ξέρω, το μόνο που μένει για το αγαλματάκι είναι να παρακάμψουμε το εβραϊκό lobby! (γέλιο Σπύρου Καλογήρου) ΜΟΥΑ-ΧΑ-ΧΑ-Χααααα!

Ανώνυμος είπε...

Πού τα βρίσκεις ρε Καθυστέρα... Τους έσκισες...!

1. Δεν έχω δει ΠΟΤΕ ταινία των Κοέν.

2. Ο Bay είναι ο υπέρτατος διασυμπαντικός άρχοντας της παπαροταινίας. Μπαμπουίνος με ένα μάτι και iq 30 θα έκανε καλύτερες ταινίες από αυτόν.

3. Το Evil Dead 2 έχει γέλιο, αλλά και πάλι, ο τύπος έχεσε τον Spiderman. To Spiderman 3 είναι η ταινία που πρέπει να δείχνουν οι γονείς στα παιδιά τους για να φάνε τα νερόβραστα μπρόκολά τους. Αίσχος.

4. Ο "άνθρωπος" που σκέφτηκε να βάλει ρόγες στη στολή του Batman μόνο μαλάκας μπορεί να είναι.

5. Πληροφοριακά (:p): Ο τύπος της πρώτης φωτογραφίας είναι ο Hank Azaria, η φωνή του Moe και του Apu από τους Simpsons.
O Broderick είναι α)ατάλαντος και β)γκόμενος της Sarah Jessica Parker. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, τα είπαν όλα στο South Park.

6. Αδιάφορος.

7. Μια καλή ταινία έκανε σε ολόκληρη την καριέρα του:Sex, Lies, and Videotape.

Ο Peter Jackson, εκτός του ότι κατάφερε να κάνει ταινία αυτό που ο Kubrick είχε απορρίψει ως "αδύνατο να γυριστεί", έχει σκηνοθετήσει το άπαιχτο "Braindead".

Μια χαρά μούρη έχει ο Sutherland... :P

Οι σκηνοθέτες που, κατά τη γνώμη μου, δεν ξεπουλήθηκαν και τόλμησαν να δημιουργήσουν πραγματικά πρωτοποριακές ταινίες:
1. D. W. Griffith
2. John Ford
3. Stanley Kubrick
4. Sam Peckinpah
5. Mario Bava

amalthia είπε...

αχ πάλι θα χρειαστεί να παρέμβω...

αγαπητή Penny συγγνωμη που επεμβαίνω αλλά ο Μάθιου ο Μπρόντερικ είναι σύζυγος της αλογομούρας και όχι γκόμενος.

ελπίζω να μην με παρεξηγείς Penny αλλά έπρεπε να το ξεκαθαρίσω.Ο ρόλος μου εδω μέσα είναι πολύ σοβαρός...αυτό το λέει και ο Καθυστέρας.

Ανώνυμος είπε...

@ amalthia Σύζυγος είναι ο νόμιμος γκόμενος...
"Ξαναμασημένο φαγητό" η Parker, τα είχε κάποτε με τον Θεό Robert Downey Jr. Ώσπου ο Robert άναψε το φως...και είδε τα μούτρα της.

Αφού είσαι authorized, εντάξει... :))

kathysteras είπε...

Ephee μη μασας ,εγώ θα την κάνω την ταινία μου ο κόσμος να χαλάσει έτσι και αλλιώς. Η όποια βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.

Σε ενημερώνω ότι είναι περιπέτεια με στοιχεία θρίλερ και μυστηριού. Κάπου κολλάει και ο ντα βιντσι έτσι για να πιάνουμε το κλίμα της εποχής. Στη διάρκεια τα χαλάω επειδή βγαίνει κάπου στα δύο λεπτά αλλα θα χώσω καμιά διαφήμιση.

kathysteras είπε...

Penny χαίρομαι που συμφωνούμε.

Τους Griffin και Ford δεν τους ξέρω καθ'ότι ειδικεύομαι στην άσκοπη ισοπέδωση των πάντων χωρίς όρια και γνώσεις. Μπορείτε να με φωνάζετε και λάκη άμα σας διευκολύνει.
Και τελειώνοντας... Καλως μας ήρθες βρε

kathysteras είπε...

Αμάλθεια σ'ευχαριστώ που έδωσες στο μπλογκ την celebrity και κουτσομπολίστικη πινελιά που πάντα ήθελα. Έχεις την αιώνια ευγνωμοσύνη μου.

Natasja είπε...

@Penny Θεά...υποβάλλω τα σέβη μου στο comment: Ο "άνθρωπος" που σκέφτηκε να βάλει ρόγες στη στολή του Batman μόνο μαλάκας μπορεί να είναι.

Ανώνυμος είπε...

@ aNaSa Ευχαριστώ :)
Μα δεν στέκει κιόλας, πού είδε ο βλάκας ο Schumacher νυχτερίδα με ρόγες, να μας το πει κι εμάς άμα είναι, να την κατοχυρώσουμε ως νέο είδος! Αυτόν τον έχω ικανό να βάλει ρόγες και στον Κόμη Δράκουλα!

amalthia είπε...

αχ ο Ρόμπερτ...λυπηθείτε με...αχ θα κάνω καρδούλες και φατσούλες!

kathysteras είπε...

Είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα με λίγα λόγια δηλαδή....

CineTV-world είπε...

Ξαναρωτώ: 24 έχεις δει;!;!; Δεν είναι φλούφλης όπως στην αφίσα του Flatliners... Δεν υπάρχει πιο bad-ass αντι-ήρωας δράσης...

kathysteras είπε...

Μπα δεν το έχω δει.
Καλά κοίτα μεγαλώνοντας έστρωσε η φάτσα του αλλα εκείνη η μούρη στο lost boys δεν υπάρχει.

CineTV-world είπε...

Ήμουν σίγουρος... Β) :p

Natasja είπε...

Ο πατέρας του έχει πιο evil, υποχθόνια φάτσα όμως....Το 24 δεν το έχω δει αλλά έχω περιέργεια τώρα.

kathysteras είπε...

Και γω να σου πω τώρα ψήνομαι να δω λίγο.
Καλα ο πατέρας του είναι η αποθέωση του ασχημάντρα. Πιστεύω αν δεν ήταν ο christopher lee θα ήταν τέλειος δράκουλας.