Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Hate List

Hate list


    Οι παρακάτω είναι οι δέκα μεγαλύτεροι μαλάκες της καθημερινότητας μας , δέκα υπάρξεις υπέρτατης σιχαμάρας , ανοησίας και μπασταρδιάς .Είναι οι τύποι που τους βλέπεις και πριν ανοίξουν το στόμα τους λες αεί γαμήσου βλακοκαριολομουναπανά και αλλάζεις το κανάλι . Λίγοι τους συμπαθούν και από αυτούς ακόμα λιγότεροι έχουν iq υψηλότερο του αβρααμ παπαδόπουλου , είναι πλάσματα που προκαλούν την καθολική αηδία και που η φύση θα πρέπει να συνωμοτήσει για να τα καταστρέψει. Α ναι να λοιπόν ποιοι είναι :


1. Νίκος Περάκης     


   Είσαι σιχαμένος, τελευταίος , πουλημένος , τελειωμένη.
Μία καλή ταινία είχες βγάλει στην ζωή σου και την κανιβάλησες αλύπητα στο βωμό του χρήματος και όχι μόνο αυτό ανάδειξες και μία νέα γενιά καθυστερημένων ηθοποιών που θα στοιχειώνουν τις βραδιές μου για πολύ ακόμα . Σου εύχομαι να πεθάνεις παίρνοντας πίπα από τον αυθεντικό μπαλούρδο τον υπέρτατο θεό Τάκη Σπυριδάκη ( και να σου φωνάζει αμόλα καλούμπα νικολάκη) ενώ γαμάει το ασθενικό κωλαράκι σου η ψωλάρα του Νίκου Καλογερόπουλου και στρίβει το θρυλικό του μουστακάκι. Αυτά.


2. Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια   



   Είσαι ένα κοντοπούτανο με φίλο μια μαϊμού με κόκκινες μπότες , πολλά υπαρξιακά προβλήματα αφού νομίζεις ότι είσαι ο ιντιάνα τζόουνς των κινούμενων και πιθανή συγγένεια με τον εφιάλτη τα υπόλοιπα κινούμενα σε κοροϊδεύουν και η τσάντα σου έχει αρχίσει να εκνευρίζει τον σπορ μπίλυ. Επίσης είσαι υποχείριο των μεγάλων δυνάμεων που θέλουν να επιβάλλουν την νέα τάξη πραγμάτων και παρακινείς τα παιδάκια να ρουφιανέψουν την αλεπού , όχι μωρή καριόλα αφού ποτέ δεν έχει κάνει κάτι κακό απλά φοράει μάσκα και γάντια και άμα είναι ο Ζορό το σκέφτηκες ηλίθια ; Φυσικά και το σκέφτηκες απαντώ αλλά θες να σταματήσεις κάθε μορφή λαϊκής εξέγερσης .
Guess what bitch την πάτησες σε ανακάλυψα και θα σε καταστρέψω όχι εγώ απλά για πρώτη φορά στην εκπομπή θα γίνει αυτό που λέει ο κόσμος κάντο αλεπού ,κάντο αλεπού … ανοχή τέλος σαν ένα δεύτερο τοίχος του Βερολίνου η λαϊκή θέληση θα υπερισχύσει και η αλεπού θα βγάλει το σπαθί του Ζορό θα το χώσει στο μαυρισμένο μουνί σου ( τα μάτια κάπως παίξανε στης ξεμουνιάς τον ήχο) και έτσι απλά θα πεθάνεις από αιμορραγία. Τέλος και εσύ.


3. Άδωνιιις
 



  Τα λόγια είναι περιττά για την περίπτωση Άδωνιιι δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που έχουν ειπωθεί απλά ότι θα φέρει στον κόσμο τον Αντίχριστο ( όχι αυτός, η Ευγενία ) είναι πολύ απλό db * άδωνιιι + db ευγενίας + τουπέ ευγενίας + ψευτογνώσεις άδωνιιι = η απόλυτη καταστροφή . Το τέλος είναι κοντά το 21/12/2012 το κλάμα του θα ξεπεράσει κατά πολύ τον πατέρα του και όταν φωνάξει ο καιρός γαρ εγγύς ο πλανήτης θα ανατιναχθεί. Μέχρι τότε λοιπόν πρέπει να εξολοθρευτεί .

*όχι database καμένε nerd


4. Γιώργος Αυτιάς




  Όταν εμφανίστηκε κατάλαβα ότι οι λέξεις ποντικομαμή και μανιαμούνιας έχουν λόγο ύπαρξης. Είναι το απόλυτα γλοιώδες και ελεεινό πλάσμα ξεκίνησε σαν το πουτανάκι του καραφλομουστάκια αλλά είχε μεγαλύτερες βλέψεις βγήκε στους δρόμους σύρθηκε ,φώναξε ,κατηγόρησε, έκανε ζωντανές συνεντεύξεις σε βίντεο ( εκεί τον παραδέχτηκε και ο Τσακ Νόρις ) κουράστηκε, πόνεσε αλλά τελικά τα κατάφερε έγινε η απόλυτη γκρίνια και κλαψομουνιά , ο σούπερμαν των συνταξιούχων και ο απόλυτη φαντασίωση των γριών. Πρόσφερε αλλεπάλληλους οργασμούς στις γερασμένες κλειτορίδες τους έφτασε στην κορυφή σ΄ ευχαριστούμε γιώργο αυτιά χάρη σε εσένα οι γιαγιάδες μας δίνουν διπλό χαρτζιλίκι . Εσένα σε συγχωρώ.


5. Bono 



   Τα περισσότερα έχουν ειπωθεί στο south park σε θεϊκό επεισόδιο εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα είσαι απλά σκατό και πρέπει να πεθάνεις …


Η συνέχεια σε λίγο…..

4 σχόλια:

Dimos είπε...

Αν είναι δυνατόν! ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!!! Μα ποιός άλλος είναι τόσο θεός ώστε να καίγεται η μισή Πελοπόννησος και αυτός να μιλάει για στρατηγούς ανέμους και ταγματάρχες παλίρροιες και όταν έβλεπε την οικονομική κρίση να έρχεται κατά πάνω μας μιλούσε για κάποια σκιώδη "ασύμμετρη απειλή" χωρίς όμως να κάνει τίποτα;

kathysteras είπε...

Προσοχη προσοχη προσοχη!!!! Μένουν αλλοι 5 και στην θέση του πολιτικού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Gogoth είπε...

ωραιο μπλογκ.
τα λετε ωραια.
συνεχιστε θα σας βλεπω.

kathysteras είπε...

Να ειστε καλα ευχαριστουμε.