Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Hate List Part2

6.    Παπαζήσης Ιωάννης










  Μικρός νόμιζα ότι το πιο δύσμορφα πλάσματα ήταν οι θαλάσσιοι ελέφαντες , σαν τεράστια σκουλήκια με δόντια και νύχια με είχαν πείσει απόλυτα στη συνέχεια όμως είδα την κόρη της Βίσση να κάνει την ηθοποιό και συγκλονίστηκα ο κόσμος μου ταράχτηκε και δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν ξανά να ψάξω για διάδοχο. Μετά όμως εμφανίστηκες εσύ ο γνήσιος απόγονος του grinch που πριν κλέψει τα Χριστούγεννα συνουσιάστηκε με μια κινέζα .Ε ναι λοιπόν σε ανακάλυψα ιωάννη όσο και να το παίζεις άνθρωπος δεν με ξεγελάς ξέρω ότι θες να ολοκληρώσεις το έργο του πατέρα σου.
   Αλλά αυτό  που μου τη δίνει περισσότερο δεν είναι η ηλίθια φάτσα σου ούτε η άθλια υποκριτική σου όχι όχι αγαπητέ , ούτε ότι αρέσεις στις γκόμενες αφού εγώ με την τεράστια προσωπικότητα μου στοχεύω σε γυναίκες μεγαλύτερου πνευματικού επιπέδου από του δημοτικού , μου τη σπάει ρε φίλε που είσαι ηλίθιος η προσωποποίηση του υπέρτατου καγκουροτρέντομαλάκα σε όποια συζήτηση σε έχω πετύχει την γάμησες σε βαλαν δίπλα στον βαξεβάνη και έλεγες τις παπαριές σου άσχετε  πίθηκα πάρε τον πούλο.

7.    Τατιάνα




    Ο Όμηρος δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη σκύλα όταν έγραφε την οδύσσεια , η τηλεόραση δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη κουτσομπόλα να σοδομίσει το lcd της , η καθημερινή νοικοκυρά δεν θα μπορούσα να βρει καλύτερη καθώς πρέπει καριόλα να ταυτιστεί και εγώ  δεν θα μπορούσα να μην την συμπεριλάβω. Ξεκίνησε από χαμηλά ,πολύ χαμηλά αλλά δεν ήταν αρκετό ήθελε να φτάσει πιο κάτω και άλλαξε ,μία σκύλα που απλά λέει κουτσομπολιά δεν μπορεί να θεωρηθεί εθνική σκύλα ,απλά εθνική κουτσομπόλα. Έτσι παντρεύτηκε, όχι κανέναν τυχαίο φυσικά τον άνθρωπο που έβαλε πίθηκους στα δελτία ειδήσεων και τους έβγαλε σε παράθυρα για να τους χαιρόμαστε όλους μαζί και έτσι απέκτησε status. Τώρα ήταν έτοιμη αλλά έλειπε η εκπομπή :

•    το κανάλι πρέπει να είναι μεγάλο..... check
•    να βγάζω όσους έβριζα και να λέω ότι τους αγαπάω…. Check
•    να βγάζω ότι πιο περίεργο (επιεικώς) βλέπω και να το παίζω ψυχοπονιάρα ( πχ. άνθρωπος χωρίς πρόσωπο ,χορεύτρια χωρίς πόδια, χορεύτρια με τρία πόδια κοροϊδεύει την χορεύτρια χωρίς πόδια,  άντρας γεννάει μωρό, μωρό γεννάει γονιό κτλ.) ….. check
•    να κάνω την χοντρή και να κοροϊδεύω όλες τις χοντρές για την κουραστική μίζερη ζωή τους…..  check

Έτσι τελικά φυσικά και τα κατάφερε…. Τατιάνα είσαι η εθνική μας σκύλα το ήξερα ότι δεν θα μας απογοήτευες κλαψ κλαψ επιτέλους οι κόποι σου είχαν αποτέλεσμα.




8.    Κούγιας




   Προσοχή όσοι βιαστείτε να τον κατηγορήσετε σκεφτείτε κάτι πρώτα… είναι τυχαίο ότι πάντα υπερασπίζεται τους πιο γλοιώδεις, άθλιους και κατακριτέους;;; Όχι φυσικά απονήρευτε αναγνώστη ο αλέξης διψάει για μίσος θέλει να τον σιχαίνονται, να τον βρίζουν ρυθμικά γέροι και παιδία το βράδυ γυρνάει σπίτι και τον παίζει ναι, ναι με εσένα που ξελαρυγγίζεσαι , εσένα που τον κοροϊδεύεις το διασκεδάζει φίλε τον κάνει να νοιώθει ζωντανός ζει από το μίσος και την αποστροφή σου. Δεν εξηγείται αλλιώς δεν μπορείς να κατηγορείς νεκρούς εκτός και αν το κάνεις με κάποιο σκοπό. Τέλος αποκαλύφθηκες και εσύ αγνοήστε τον θα εξαφανιστεί σαν τον φρέντυ κρούγκερ μια μέρα μέχρι να ξανάρθει φυσικά να στοιχειώσει τα όνειρα μας σαν να τον ακούω ….

1,2   Alex's Coming for You !
3,4   Better don’t die by a cop !
5,6   Grab Your Tv Controller !
7,8   Better don’t appear to the court !
9,10 Never be free Again !

9.    Βύρων




    Καιρός λοιπόν για τον πολιτικό … νιώθω τόσο μικρός μπροστά στην ατελείωτη μαλακία τους ω θεέ μου είμαι τόσο λίγος τελικά ;;;;;; Λοιπόν οι υποψήφιοι για την θέση του πολιτικού (όσοι σκεφτήκατε ότι ο άδωνις αναφέρετε πιο πάνω σας παρακαλώ να βγείτε από το μπλόγκ χωρίς περαιτέρω σχόλια) είναι :

•    Μητσοτάκης ( το word δεν το βγάζει λάθος ,μέχρι και η Microsoft έχει ψαρώσει)
•    Ψωμιάδης
•    Καρατζαφέρης
•    Ρουσόπουλος
•    Πολύδωρας
•    Βουλγαράκης

  Ο πρώτος απορρίπτεται επειδή ήμουν πιτσιρικάς και δεν θυμάμαι, ο δεύτερος είναι υπερβολικά ηλίθιος για να κριθεί αντικειμενικά , ο τρίτος τις μαλακίες που λέει τις πιστεύει οπότε απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο και ο τέταρτος έχει ακόμα μέλλον μπροστά του.

    Έτσι φτάνουμε στα φαβορί στη μία γωνιά οοοο ΒΥΡΩΩΩΩΩΩΩΝ … 63 ετών έχει εκλεχθεί βουλευτής από τον ελληνικό λαό 10 φορές ενώ πρόλαβε να καταστρέψει 4 υπουργεία ….τα δυνατά του σημεία τα λατινικά , η ευφράδεια λόγου ,το αποφασισμένο βλέμμα και η γράνα (αυτές ήταν εποχές ρε γαμώτο μάθαινες και κάτι) και απέναντι οοοο ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΣ …  50 ετών έχει εκλεχθεί 7 φορές ενώ έχει αναλάβει 3 υπουργεία δυνατά του σημεία οι εμπορικές συμφωνίες, τα σχεδιαγράμματα και η εύστοχες ρήσεις.
   And the winner is....  βύρων φυσικά δεν θα μπορούσα να το στερήσω από τον λαό του για όλα αυτά που έχει πει και που θα πει επειδή ποτέ δεν παραδέχτηκε τα λάθη του ενώ τουλάχιστον ο καράφλας το έκανε τέλος μπορεί να σκέφτεστε πολλούς χειρότερους του ,αλλά σας διαβεβαιώνω κανένας δεν είναι πιο επικίνδυνος .


 
10 .  Ο γνωστός άγνωστος μαλάκας



    Και κάπου εδώ κόλλησα τόσοι υποψήφιοι για μία θέση λαζόπουλος , τριανταφυλλόπουλος , θέμος , χατζηνικολάου , πρετεντέρης , παπαρήγα , πρέκας . τράγκας , μικρούτσικος , κωστόπουλος , θεοφάνους  δεν ξέρω πραγματικά είναι όλοι τόσο καλοί για την θέση και εκνευριστικοί .Δεν μπορώ να διαλέξω θα αφήσω αυτή την θέση στον γνωστό άγνωστο μαλάκα που μας εκνευρίζει καθημερινά παίζοντας με την υπομονή και την νοημοσύνη μας .Σε εμένα ,σε εσένα σε όλους που κάποια στιγμή έχουμε κάνει για το οποίο μετανιώσαμε. Τέλος λοιπόν στο μίνι ,για το μέγεθος του δείγματος ,αφιέρωμα με ένα κοινωνικό μήνυμα στυλ south park μετά από τις μαλακίες που αδιακρίτως ξεστομίζω …. μην είστε μαλάκες μην φέρεστε, μην μιλάτε ,μην σκέφτεστε σαν μαλάκες δεν σας κάνει καλύτερους εκτός και αν το κάνετε εναντίον ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα τότε ξεσκίστε τους το αξίζουν .


Φιλικά ,
ο Μέγας Κριτής

5 σχόλια:

amalthia είπε...

Ωωω Μέγα Κριτή! Με διασκεδάζεις και με προβληματίζεις all at once!

ps.τελικά πρέπει να είμαστε πολλοί εμείς που αντιπαθούμε Παπαζήση!(και τους άλλους του στάιλ του βλ.Ορφέας Αυγουστίδης)

kathysteras είπε...

Είναι η γνωστή και ως γενιά περάκη που μας είχαν προειδοποιήσει οι σοφοί ελοχίμ αλλα δεν τους ακούσαμε. Ωστοσο οφείλω να ομολογήσω ότι ο αυγουστίδης δεν έχει τόση βλακεία στο βλέμμα ,αλλα και πάλι το ότι αρέσει στις γυναίκες η σκατόφατσα του τον κατατάσει μισητό.

Gogoth είπε...

εμενα δυστυχως δε με προειδοποιησε κανεις και μια φορα περναγα μπροστα απο μια τηλεοραση κι επαθα πολιτισμικο σοκ.

οι σοφοι ελοχιμ μ'εχουνε στη μπουκα μαλλον.

monkey είπε...

Σε ευχαριστώ για την Τατιάνα και θα ήθελα να προσθέσω τον Φίλιππο Καμπούρη και να του ευχηθώ αργό και επώδυνο θάνατο.

kathysteras είπε...

Άμα δεν εχει χασει 200 κιλά καθαρού σιχαμένου λίπους δεν θα αργήσει και πολύ αυτή η στιγμή.