Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΑΒΓΑΤΑΡ

    Συγχαρητήρια τζειμς άνοιξες την έβδομη σφραγίδα πάτησες πάνω στα αγαπημένα σου κλισέ και έφτιαξες την ταινία που και η υπέρτατη χαζογκόμενα τώρα την θεωρεί από τις καλύτερες όλων των εποχών ,γι΄αυτό λοιπόν αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να της απαντήσω.

•    Έχει μηνύματα λέει …( μωρή ηλίθια και το χορεύοντας με τους λύκους τα ίδια λέει χωρίς να έχει ξεπεράσει σε κόστος τον προϋπολογισμό των 123.456 φτωχότερων χωρών στον κόσμο και την φοροδιαφυγή στην ελλάδα αλλά που να δεις ζώoν ταινία που δεν έχει διαφήμιση κολλημένη και στο δεξί παπάρι του μητροπάνου ).

•    Έxει σενάριο λέει… ( ναι έχει το σενάριο του χορεύοντας πεταμένο στο μπλέντερ με μία δόση ματριξ , δύο δόσεις star wars ένα ποτηράκι από το σπέρμα του τζέιμς επειδή όλοι τον ήπιαμε με τα 10 ευρώ εισιτήριο μπόλικη μπλε μπογιά μία κοτσίδα με εσωτερική επένδυση και μισή αμερικάνικη σημαία )

•    Έχει ερμηνείες δεν λέει επειδή εντάξει δεν είναι τυφλή πρώτον και δεύτερον δεν θέλω να πέσει και άλλο το επίπεδο του μπλόγκ (χαχαχαχαχαχαχαχα)

•    Έχει σκηνοθεσία και φοβερά εφέ  λέει . Οκ δε το αμφισβητώ αλλά δεν έχεις παίξεις το crysis ούτε το oblivion η τεχνολογία υποτίθεται ότι έχει κάνει τεράστια βήματα αν αυτά είναι τα εφέ του μέλλοντος προτιμώ τα εφέ του far cry που κοιτούσες την θάλασσα και βούταγες στην οθόνη.

•    Έχει 3D λέει . Ναι οκ προφανώς δεν έχεις ξαναδει ταινία σε 3D η αυτού μου μεγαγλοιώτης έχει πάει και μία disneyland σαν σοβαρός άνθρωπος, αυτό είναι 3d να πετάει ο γκουσγούνης την παπαρδέλα του και να σκύβεις , να εκσπερματώνει και να ανοίγεις ομπρέλα ( ρε μπας και πήγα αλλού τελικά ?) .Το avatar προφανώς δεν ήταν γυρισμένο 3d για να εντυπωσιάζει απλά υπάρχει για να συμπληρώνει την κινηματογραφική σου απόλαυση για τον πούτσο δηλαδή και αυτό.



  Οκ τέλος η γκρίνια μερικοί σοβαροί προβληματισμοί για την ταινία


  •  Τι απέγιναν το headshots ? Βλέπεις την μπλε άβυζη διαγαλαξιακή μουνάρα να σημαδεύει τον αμερικαναρά καυλιάρη μαδερφακα κακό και λες πάει τον γάμησε τώρα μετά από όσα έκανε τον περιμένουν οι εκατοντάδες θάνατοι του kenny σε συσκευασία ενός , θα του ξετινάξει τον πάτο θα δει τον χριστό φαντάρο κτλ και τελικά του ρίχνει ένα βέλος στο στήθος ,boriiiiiiing ( πες τα ρε cartman) . Έλεος  ρε κοπελιά δώσε λόγο ύπαρξης στις 2,40 γαμημένες  ώρες που κρατάει η ταινία .


  •    Γίνεται ένας από τους πρωταγωνιστές σου να μοιάζει με τον τσαλταμπάση .Ρε τζέιμς ,ρε τζέιμς μείον δύο όσκαρ κακό παιδί





  •    Μπράβο κατάφερες να δημιουργήσεις ένα κλαμένο μουνί, για πολλά χρόνια θεωρούνταν πλάσμα της φαντασίας πολλοί θεώρησαν τον Βασιλάκη καΐλα την ζωντανή απόδειξη ότι πραγματικά υπάρχει αλλά μετά μεγάλωσε .Κάποιοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στον πλούταρχο αλλά μετά εμφανίστηκε αυτή η σατανική φωτογραφία όπου αχνοφαίνεται μία κίνηση των χελιών προς τα πάνω και όλα καταστράφηκαν .





          Αλλά εσύ τζέιμς δεν μας απογοήτευσες ,τελικά ήταν τόσο απλό πήρες την Sigourney Weaver προσέθεσες λίγη ανώμαλη φαντασία και μπόλικη μπλέ νερομπογιά και να λοιπόν σας παρουσιάζω το πρώτο ιστορικά κλαμένο μουνί .

  
   Σταματήστε λοιπόν τις προσπάθειες σας ... coldplay σας ξεπέρασαν , sinead nice work αλλά σε πρόλαβαν , James Blunt so close... σε πίστεψα αλλά δεν πειράζει το πάλεψες.












5 σχόλια:

amalthia είπε...

αντε να χαθείτε..όσο και να μιλάτε γι'αυτό δεν πρόκειται να πάω να το δώ! όπως δεν διάβασα και τον ΚωδικαΝταΒίντσι(oneword) ποτέ!

avatar και στα μούτρα σας!

kathysteras είπε...

Thats the spirit ... κάτω ο βλάκας με την τραγική κόμη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αδερφέ, θέλεις να με πεθάνεις; Παραλίγο να απολυθώ, άρχισα να γελάω σαν ηλίθιος στο γραφείο. Απαπαπα

kathysteras είπε...

Εεεεεε τα θελε ο κώλος του με αυτή την παπαρία. είναι και τριλογία έχουμε ακόμα να φάμε πρήξιμο...

monkey είπε...

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχω αλλά εμένα μου άρεσε το ταινιάκι... δεν διαφωνώ οτι ακολουθεί κλασικό story αλλά είχε αυτά που ζητάω σε ένα cinema. Πολλά εφέ, ένα story(έστω και αντεγραμμένο), με ταξίδεψε σε έναν άλλο κόσμο και μια διάρκεια που είπα οτι έκανα απόσβεση τα 12ευρώ μου (το είδα 3D). Άσε που ήταν και το πρώτο μου 3D έργο. Σημαντική λεπτομέρεια είναι οτι υπήρχε επεισόδιο του southpark με αυτό το θέμα. Φαντάσου να μην είχες δει το έργο...