Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Καθυστέρα ξεβρακώσου!!!!

Μάλιστα καλέ μου αναγνώστη.

( Ακολουθούν απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα που θα κλονίσουν τα θεμέλια της ορθόδοξης εκκλησίας (κόλπο mrk) ,πράγματα που θέλω καιρό να πω, διευκρινήσεις, εξυπνάδες, πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν και ένα ποστ που ήθελα να το γράψω πολλούς μήνες πριν αλλά συνέχεια το έσβηνα). Οι ερωτήσεις αυτές θα μπορούσαν να έχουν γίνει από αναγνώστες γι' αυτό και υπάρχει το ανάλογο ύφος.


Γιατί διάλεξες ένα τόσο χαζό και βλαμμένο όνομα σοφέ καθυστέρα ;

Για να λειτουργήσει σαν  φίλτρο. Η λέξη καθυστερημένος προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ. Είναι λες και όλοι πάμε καλά και οι συγκεκριμένοι έχουν μείνει πίσω. Αρχίδια καλά τα πάμε απλά ζούμε σε μία πλάνη εν γνώση μας ενώ εκείνοι τουλάχιστον δεν έχουν ιδέα. Έτσι ήθελα όσοι μπαίνουν να διαβάζουν να μην κρίνουν από το όνομα αλλά από το περιεχόμενο του μπλογκ. Επειδή όπως και να' χει όταν κάθεσαι να διαβάσεις σοβαρά έναν τύπο με το όνομα καθυστέρας όσο να' ναι αυτόματα ξεπερνάς κάθε προκατάληψη και δείχνεις ότι είσαι ανοιχτόμυαλος . Εξάλλου έχει παραγίνει η μαλακία με το κουλ nickname ''σκεπτόμενος'' ξέρω 'γω ή ''minddestructor'' (όχι ρε γαμώ τέτοιος μαλάκας υπάρχει θα φάω και μήνυση).  Πάρτε το ψώνιο σας, ποστάρετε και κανά τραγουδάκι και στο facebook εκεί που περνάνε όλα αυτά μπας και βρείτε καμιά γκόμενα.. Και φυσικά επειδή στερούμαι σοβαρότητος ,σχεδόν όλα τα παίρνω στην πλάκα (για πόσο ακόμα δεν ξέρω) και όλο αυτό το παιχνίδι με τις λέξεις ήταν μία γαμάτη έμπνευση από εκείνο τον όχι τόσο μακρινό καιρό που κατέβαζα ιδέες.


Ρε συ γαμάτε καθυστέρα μήπως το παίζεις εξυπνάκιας και πολύξερος;

Όχι φίλε μου. Αν έδωσα σε κάποια φάση αυτή την εντύπωση ζητάω ταπεινά συγνώμη. Τους εξυπνάκηδες και κυρίως τους ψωνισμένους τους σιχαίνομαι περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Είναι η χαρά του fb. Κοίτα τι έχω διαβάσει, κοίτα τι γαμάτη και ψαγμένη μουσική ακούω, κοίτα πως τελειώνουν οι γκόμενες με ένα μου βλέμμα στο δρόμο ένω σιγοψιθυρίζω τα στιχάκια που έγραψα πριν λίγο και φοράω την alternative-βρώμικη καμπαρντίνα μου. Πουτσότριχες.... άμα λείπει ο αυτοσαρκασμός είστε όλοι το ίδιο μαλακισμένες ψωνάρες που ψάχνουν γκόμενα/επιβεβαίωση/ενδιαφέρον μέσω του ίντερνετ.


Υπερσεξουαλικέ καθυστέρα γιατί ξεκίνησες το blog;

Για καθαρά ψυχολογικούς λόγους πρώτον επειδή ήθελα κάπου να ξεσπάσω και δεύτερον επειδή εκείνη την περίοδο είχε διαβάσει 2-3 υπερβολικά γαμάτα blog μετά από πολύ καιρό και είχα έμπνευση. Αλλά πάει περάσαν και εκείνες οι όμορφες εποχές....


Καθυστέρα αλήθεια γελάς με τις παπάρες που γράφεις;

Μπα έχω καιρό να γελάσω με αυτά που γράφω και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν είναι και τόσο εύκολο να γράφεις βλακείες σαν και μένα μην νομίζετε. Υπάρχουν πολλά στυλ να βγάλεις γέλιο αλλά το σημαντικότερο είναι να έρχεται αυθόρμητα και να τα αλλάζεις όσο γίνεται. Εγώ προσπάθησα να μην εγκλωβιστώ σε ένα και αν και καλύτερα να εγκλωβιζόμουν και να μπορούσα να γράφω πιο εύκολα ποστ. Τέλος πάντων το γέλιο πρέπει να έρχεται από μόνο του και όχι μόνο από ξεχειλωμένες ιστορίες, έξυπνες/υπερβολικές παρομοιώσεις, καλλιτεχνικό βρίσιμο ή άσκοπες κριτικές. Ή και όταν τα κάνεις όλα αυτά στην τελικά να έχεις κάτι να πεις .


Ασύλληπτα ερεθιστικέ καθυστέρα τελικά έχει λόγο ύπαρξης αυτό το μπλογκ ;

Ο λόγος που ήρθα στον πλανήτη σας είναι για να σπάω πλάκα, να χαλαρώνουμε και να περνάμε καλά. Πέρα από αυτό τίποτα δεν με γεμίζει μέχρι δηλαδή του χρόνου που θα βγει το diablo 3 (τέτοια διαφήμιση που του έχω ρίξει σε λίγο θα ζητήσω ποσοστά) αν και τα μουνόπανα πάλι θα το αναβάλουν και όλο λένε ότι έχουν δουλειά ακόμα αλλά τα screenshot τα βγάζουν για να καυλώνουμε και να τα βάζουμε wallpaper και κρυφά να αυνανιζόμαστε με τις νέες classes, στοπ. Άρα αυτό το μπλογκ είναι τόπος ανοησίας ,χαλαρότητος, γέλιου και κάποιες φορές προβληματισμού. Παλαιότερα γράφονταν και πιο σοβαρά πράγματα εδώ αλλά όπως διαπιστώσατε αυτό πλέον δεν συμβαίνει όχι επειδή δεν μπορώ να γράψω σοβαρά.....Ε καλά εντάξει δεν μπορώ αλλά τέλος πάντων επειδή στο κάτω κάτω αυτό που κάνουν όλοι στο ίντερνετ μέσα είναι να λένε και να λένε και να λένε. Μόνο η ephee κάνει κάτι και μας δίνει ιδέες. Μα ελευθερία του λόγου έχουμε ρε συ καθυστέρα θα μου πεις. Ναι αλλά για κάποια πράγματα δεν αξίζουμε να μιλάμε κατά κάποιο τρόπο (εδώ οφείλω να ευχαριστήσω και έναν αναγνώστη που με το σχόλιο του με έφερε στο σωστό τον δρόμο). Έτσι τόσο απλά, ας τα πούνε άλλοι που έχουν κάνει και κάτι. Οι υπόλοιποι ας βγάζουμε απλά τα γούστα μας, ας λέμε τον πόνο μας και ας κάνουμε την πλάκα μας.


Αισθησιακό αγόρι τελικά τι σκατά τύπος είσαι;

Είμαι ο καθυστέρας ο νεότερος. Συνεχώς αφηρημένος, ευγενικός, από καλή οικογένεια, με σωστή ανατροφή, πάντα διακριτικός, κουραστικά αναποφάσιστος, γαμάτος, επιμελώς ψωνάρα και μόνο για λόγους διασκέδασης, γλυκούλης( μπουχαχα), καμμένος με την μπάλα, αηδιαστικά αλτρουιστής αλλά γενικότερα με τις ώρες του είναι ο τύπος γάμα τον τον μαλάκα.


Καθυστέρα και ένα μήνυμα πριν τελειώσουμε στους αναγνώστες σου;

Σταματήστε να στέλνετε εσώρουχα η μάνα μου με κοιτάει περίεργα . (ωπ σόρυ πολύ πεζό)
Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε you are the katysteras family and kathysteras will be always there for you (όχι λάθος πολύ metallica)
Δεν θέλω να μπω σε συναισθηματισμούς γαμώτο αλλά γαμώτο μπα σε καλό σας συγκινούμε. Σας ευχαριστώ βρε παιδιά. Καλά με τις παλιές καραβάνες ξερόμαστε, δεν μυρίζουμε πλέον τους κώλους μας, αλληλοκαταλαβαινόμαστε και αγαπιόμαστε. Ευχαριστώ και όσους με είχαν βάλει από παλιά στο μπλογκ τους και ας μην είχε καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Με συγκίνησε ταμαλα. Όσους έχουν αφήσει σχόλιο, όσους καταλαβαίνουν την βλακεία μου και με νοιώθουν, όσους δεν έχουν αφήσει σχόλιο αλλά διαβάζουν και με παίρνουν σοβαρά. Να ΄στε καλά βρε παλιόπαιδα.


Και τέλος μία καλή εξυπνάδα για τους επικριτές αν και δεν υπάρχουν σου εκπληκτικέ καθυστέρα;


Έφτασεεεεεε. Τι βάζει πιο σπάνια και από το πουλί του ο καθυστέρας;; Την άνω τελεία!!!! Αχαχαχαχα τιμαλάκαςθεεμουγκουχγκουχ.


Και που θα πας τώρα καθυστέρα;

Τώρα θα με τσιμπήσει ο φίλος μου το φίδι και θα επιστρέψω στον πλανήτη μου να ποτίσω το λουλούδι μου .Και θα εξιλεωθώ ...
....
....
....



Α, δεν πέθανα;;;
Καλά και γιατί λέω τόση ώρα μαλακίες;;;
Ρε Butters γαμώτη....
Καλά ας συνεχίσω τις βλακείες μου τότε.....
(Εδώ τριγύρω θα είμαι μωρέ απλά επειδή δεν συμβιβάζομαι με την μετριότητα όπως άλλωστε και ο θεός όταν με έφτιαχνε μόνο όταν έχω κάτι καλό θα ποστάρω)

 Α, και επειδή πριν πάρα πάρα πολύ καιρό  μία αντιδραστική και συνάμα σέξι παρουσία είχε αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου. Ορίστε με καθυστέρηση αρκετών μηνών λόγω βαρεμάρας, οι αποδείξεις (η επίμαχη φράση είναι στην τρίτη σελίδα).



24 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

αχ, με τιμάει η εμπιστοσύνη σου.

"Κοίτα τι έχω διαβάσει, κοίτα τι γαμάτη και ψαγμένη μουσική ακούω, κοίτα πως τελειώνουν οι γκόμενες με ένα μου βλέμμα στο δρόμο ένω σιγοψιθυρίζω τα στιχάκια που έγραψα πριν λίγο και φοράω την alternative-βρώμικη καμπαρντίνα μου. Πουτσότριχες.... άμα λείπει ο αυτοσαρκασμός είστε όλοι το ίδιο μαλακισμένες ψωνάρες που ψάχνουν γκόμενα/επιβεβαίωση/ενδιαφέρον μέσω του ίντερνετ. "

word.

κυρίως γιατί ξέρω ότι δεν το λες έτσι. δεν είσαι δηλαδή ένας ακόμη δήθεν που κράζεις τους δήθεν- είναι η αγαπημένη ασχολία των δήθεν αυτό.

η αναφορά σου στον μικρό πρίγκηπα με πέθανε. καθούλι μου εσύ διαβασμένο.

Flonsavardu είπε...

α. οκ, ο πιερ το κοράκι απλώς απίθανος. μπράβο σέξι παρουσία για την αμφισβήτηση.

kathysteras είπε...

Όχι δεν το έχω διαβάσει απλά συνέχεια κοροιδεύω την δικιά μου ότι πέθανε και μαλακίες δεν πήγε στον πλανήτη του. Μουχαχα!! ξέρω είμαι πολύ σκληρός ώρες,ώρες.

Jerry Jedelou είπε...

Μόλις πρόσεξα την "παπαροθήκη ιστολογίου"......
είσαι θεός..

kathysteras είπε...

Ξέρω, ξέρω είναι όλο εκπλήξεις βλακείας αυτό το μπλογκ. Ααααχ πολύ περίφανο με κάνει και με συγκινεί ταυτόχρονα τα άτιμο.

amalthia είπε...

ώστε το θυμόσουνα ε? σου είχε πέσει βαρύ που η μια και μοναδική αναγνώστρια σου σε αμφισβήτησε???

πόσο χαίρομαι που σε βρήκα όταν σε βρήκα,που μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι είμαι η πρώτη αναγνώστρια σου και παντοτινή.

ο ήλιος λάμπει,τα λουλούδια ανθίζουν, η ζωή είναι ωραία και εγώ σας αγαπώ(κάθυ και μουνί της λάσπης)...ενώ κανονικά θα έπρεπε να σας είχα γραμμένους και να πήγαινα να απαντήσω στο βλογκ μου τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω.

kathysteras είπε...

Βρε ξεχνιέσαι εσυ;
Σ'ευχαριστώ βρε παλιοκόριτσο για την πνευματική σου στήριξη σε αυτό το πόνημα μου. Ήταν δύσκολο και μόνος δεν θα τα έβγαζα πέρα αλλά τελικά ήρθες εσύ μου δωσες μία κλωτσιά και μου είπες ''πήδα μαλάκα'' με τον γνωστό λεπτό σου τρόπο. Και θέλω να πιστεύω ότι όντως ''πήδηξα'' τα μυαλά όσων μπήκαν εδώ μέσα με κάποιες αναρτήσεις μου. Τελικά τα κατάφερα.... Πήδηξα. Είμαι περήφανος.

Ε καιρός είναι να απαντήσεις ενάμισης μήνας έχει περάσει.

ephee είπε...

Mέχρι που με ανέφερες, ταυτιζόμουν κάπως.. μετά, δεν κατάλαβα τι διαφορετικό κάνω εγώ, αλλά δεν πειράζει, άστο να αιωρείται.
Το όλο ποστάκι μου βγάζει συναισθήματα που μου βγάζουν οι γάτες (θέλω να σε χαϊδέψω και να σε ταΐσω μέχρι να γουργουρίσεις χοχοχο)
Όσο για το "καθυστερημένος", δες αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=i9mytOPDeeE
..γενικά δες Ralphie May ;)

kathysteras είπε...

Ε, κάνεις, δίνεις και ιδέες αντιμετώπισης ιδίως ανώμαλων ελληναράδων οδηγών...

Χουρ, χουρ, χουρ...

Ωωωχ πολύ φλώρεψα μισό λεπτό...
Συγγραφείς τρόμου,κούντερα,παραβατικοί καλλιτέχνες, οι γυναίκες είναι πουτάνες επειδή της γαμάω όποτε θέλω, πειραματικός κινηματογράφος, βαλκανική μουσική, μουσική με οδοντογλυφίδες, στιχάκια χωρίς νόημα και με μουνιά και βυζιά , φουλ γαματοσύνη...

Οκ εντάξει είμαι άντρας blogger πάλι.
Πωπωωω παραλίγο αυτή την φορά. Αφού σας είπα μην με κάνετε να συγκινούμαι.

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Στην αρχή λέω "μάλιστα, μιλάει για τον εαυτό του..και λογικά στο τέλος θα κατεβάσει αυλαία και το μπλογκ...". Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αποσύρεσαι για λίγο για να βρεις την έμπνευσή σου. Αυτό είναι πολύ σεβαστό. Και εγώ άλλες φορές αποσύρομαι λίγο και άλλες απλά αυτολογοκρίνομαι για κάποιους λόγους. Πάντως αυτά που γράφεις εμένα με διασκεδάζουν και με κάνουν να ξεχνιέμαι. Και αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση. Οπότε περιμένω την δυναμική επιστροφή!
(κανονικά δεν θα τα έλεγα τόσο γλυκανάλατα αλλά είμαι και λίγο άρρωστη και κάτι με έχει πιάσει)

kathysteras είπε...

Όχι καλέ σιγα μην την κοπανήσω,και που να πάω;Πως θα περνάει η ώρα στο γραφείο μετά; Απλά θα προσφέρω την ευφυια μου και την βλακεία μου σε μικρές δόσεις με σεμνά σχόλια όπως αυτό. Για τέτοια έχω ακόμα απόθεμα.

Stewie Griffin είπε...

Τι συνέντευξη!!!!Πραγματικά έχω εκπλαγεί με την εφυία που φέρει στο όνομα καθυστέρας!!!!!

kathysteras είπε...

Stewie τα γλυκά σου λόγια με τιμούν.

Randy Marsh είπε...

poke your grandma!

kathysteras είπε...

Χαχαχα.
Randy, do not watch that no-no channel.

Ανώνυμος είπε...

μουατςςςςςςςςςςςςςς

kathysteras είπε...

Αχ τι ωραίο αγαπησιάρικο κλίμα πριν τις γιορτές.
Μουατςςςςςςς.

scepticusbatsicus είπε...

"Εξάλλου έχει παραγίνει η μαλακία με το κουλ nickname ''σκεπτόμενος'' ξέρω 'γω ή ''minddestructor'' (όχι ρε γαμώ τέτοιος μαλάκας υπάρχει θα φάω και μήνυση"

Χαχαχα , θα σου κάνω μήνυση ! Χχαχαχαχαχχα !!!

kathysteras είπε...

Χαχαχα εντάξει εσύ έχεις και το μπάτσος δίπλα και δεν πιάνεσαι.

Parakmiako Ergaleio είπε...

Kalh xronia na exeis re Kathysteraaaaaaaa!
Cheers!

kathysteras είπε...

Επίσηηηηης εργαλείο!!!!

Marion είπε...

Χα χα χα... Η νύχτα μου πάει τέλεια.. Καλή χρονιά..

kathysteras είπε...

Ειδικότης μου οι τέλειες νύχτες...

χαχαχαχα
(όχι δεν είμαι ψώνιο απλά επειδή έχει παρεξηγηθεί το πολύ ευγενικό και εκλεπτισμένο στυλ μου είπα να το παίξω καιπολύάντρας επειδή κάπως κάπου κάποτε έκατσε στραβά στα blog ότι οι άντρες πρέπει να βάζουν τραγούδια ,ποιήματα,να βρίζουν, να περπατάνε με το ένα μανίκι έξω και να κοιτάνε λοξά (μεταξύ μας μάλλον θέλαν να γαμήσουν. Εκτός βέβαια από τρανταχτές εξαιρέσεις που θα τους δεις να γυρνάνε εδώ μέσα. Από την άλλη έκατσε και οι γυναικές να είναι πιο χαλαρές και αστείες και έτσι βρέθηκε ο καθυστέρας με το χαρέμι του (έτσι αποκαλώ το blog μου για να τονώσω την αυτοπεποιθηση μου μετά χαμηλώνω τα φώτα και βάζω barry white).

Αχ ωραία ήταν καιρό είχα να κάνω ένα καλό παραλήρημα και να το παίξω λίγο τρελός να'σαι καλά. Άντε καλή αρχή στον βρώμικο και επικίνδυνο κόσμο μας και καλή χρονιά.

monkey είπε...

Ζωή σε μας; Αααα και επειδή σχολιάζω από το μέλλον το Diablo 3 έχει βγει. Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει στην αγκαλιά του Diablo.