Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Είδη παπάρας

Εεεεε ρε παπάρα που θα πέσει είχε πει ο τεράστιος για τα δεδομένα της ελληνικής φυλής και ιδιοσυγκρασίας Θανάσης Βέγγος και αυτή η ατάκα έμελλε να κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Βέβαια εγώ την τελειοποίησα κάνοντας την ''Ε ρε παπάρα που θα δουλέψει'' ανεβάζοντας την σε πολύ υψηλά επίπεδα βλακείας. Και αφού σε κρασοκατανύξεις οι μαλακίες πέφτουν σύννεφο ας προσθέσω την τελευταία καλή ανοησία μου με την κατηγοριοποίηση δηλαδή των παπάρων.


1. Παπάρα Χιροσίμα

  Γνωστή και ως παπάρα παντόφλα ή παπάρα διασποράς η παπάρα Χιροσίμα συνήθως έχει την μορφή ολόκληρης φέτας ή σεβαστής ποσότητας ψωμιού που καθοδηγείται από πιρούνι. Λίγες σαλάτες επέζησαν να μας διηγηθούν την φρίκη μίας τέτοιας άνανδρης επιδρομής γιαυτό και τα στοιχεία μας είναι περιορισμένα. Βάση όμως όσων έχουμε μαζέψει μπορούμε με ακρίβεια να πούμε ότι  η παπάρα Χιροσίμα αφού εντοπίσει τον στόχο, οπλίζει ,επιτίθεται και στη συνέχεια αποχωρεί αφήνοντας πίσω της συντρίμμια και διαλυμένα κομμάτια ψωμιού. Η παπάρα Χιροσίμα δεν εμφανίζεται συχνά πλέον στην εποχή μας μετά την παρέμβαση του Ο.Η.Ε. και την διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


2. Παπάρα Καμικάζι


  Γνωστότερη ως παπάρα Ο.Υ.Κ. η παπάρα καμικάζι θυσιάζεται για την επιτυχία της αποστολής φαγώματος της εκάστοτε φασολάδας ή σούπας. Η παπάρα καμικάζι αν και γνωρίζει το μέλλον της ορμάει με θάρρος στο ζουμί  ξέροντας ότι η θυσία της δεν θα πάει χαμένη. Στο τέλος της επιδρομής ο αρχηγός καμικάζι αποτελειώνει το ζουμί απολαμβάνοντας το έργο του.


3. Alternative Παπάρα

Alternative είναι η παπάρα με οτιδήποτε εκτός από ψωμί. Σουβλάκια, κολοκυθάκια, πανσέτες και οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί ένα λιγούρικο και πεινασμένο μυαλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παπάρα .Προσοχή όμως επειδή εκτός από την ανακάλυψη νέων γευστικών συνδυασμών ελλοχεύουν και πολλοί κίνδυνοι και πολλοί μπορεί να ξημερώσουν στην τουαλέτα άμα πάρουν υπερβολικά ρίσκα. 


4.Παπάρα του Πατέρα

 Η παπάρα του πατέρα είναι συνήθως ξεχασμένη μέσα στην σαλάτα και σιχαμένη. Η παπάρα του πατέρα με κάνει να αηδιάζω και καλό είναι να αποφεύγεται. Η παπάρα του πατέρα βάση ερευνών ευθύνεται για 8 στα 10 προβλήματα εντός της οικογένειας. Επίσης η παπάρα του πατέρα ήταν που κράτησε τον νιόπλια (και αυτή έμελλε να είναι η πιο σοβαρή φράση στο ποστ).


5. Παπάρα Μωυσής

Η παπάρα Μωυσής με περίτεχνο και μαγικό τρόπο ανοίγει μία δίοδο μέσα στο λάδι για να περάσει. Στη συνέχεια μέσα σε λίγα λεπτά αυτή κλείνει πνίγοντας τους Αιγύπτιους.


6. Παπάρα Χούβερ

Η παπάρα Χούβερ είναι η πλέον διακριτική και ευγενική παπάρα. Είναι μικρή, αποτελεσματική και χορταστική. Είναι η απάντηση του εξευγενισμένου 21ου αιώνα στις παπάρες Χιροσίμα και του πατέρα παλαιότερων σκοτεινών εποχών.

 

7. Η Άγνωστη Παπάρα

Είναι εκεί και περιμένει. Μπορεί να είναι του πατέρα ,μπορεί και όχι. Ψάχνει κάποιον να την φάει και να την λυτρώσει από το μαρτύριο της. Είναι ένας σύγχρονος παπαρόλιβερ τουίστ, είναι μία παπάρα χωρίς οικογένεια, είναι η άγνωστη παπάρα.


8. Epic Fail Παπάρα

Η παπάρα με οτιδήποτε κρατσανιστό. Απλά δεν είναι παπάρα dude όσο και να παλεύεις.


9. Παπάρα The Flash

Την παπάρα the flash μόνο έμπειρα μάτια προλαβαίνουν να την εντοπίσουν. Σε τραπέζια που πέφτουν τέτοιες παπάρες μπορείς να ακούσεις ερωτήσεις του τύπου '' Τι κάνει ρε αυτό το άδειο πιάτο εδώ;''  ,''Καλά αυτό γιατί το χρέωσε και δεν το έφερε;'' και '' Καλά ρε είδε κανένας το τζατζίκι;''. Σε παρέα μεγάλων λιγούρηδων οι παπάρες flash μπορεί να δίνουν και να παίρνουν και κανένας άλλος να μην το παίρνει χαμπάρι.

10. Παπάρα Του Αριστοτέχνη


Τώρα αναλύουμε επικίνδυνες, σκοτεινές και απαγορευμένες τέχνες. Η παπάρα του αριστοτέχνη ή παπάρα χαρδαβέλλας αποτελεί μεταφυσικό και σπάνιο φαινόμενο. Αποτελεί αρχαία τέχνη πριν ακόμα την εμφάνιση του ανθρώπου. Το πως υπήρχε παπάρα πριν τον άνθρωπο μην με ρωτάτε απλά υπήρχε σαν μυστική γνώση των θεών. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα που επεξεργάστηκε το πεντάχρονο ξαδερφάκι μου η λιχουδιά-στόχος δεν ακολουθεί την φυσιολογική πορεία δηλαδή εκτός πιάτου ή στο χείλος του αλλά καταλήγει πάνω στην παπάρα και στο στόμα του τεχνίτη. Όταν πέφτει παπάρα του αριστοτέχνη η υπόλοιπη παρέα οφείλει να γονατίσει, να σκύψει το κεφάλι και να χτυπάει παλαμάκια. Στη συνέχει ο αριστοτέχνης κατουράει για ευνόητους λόγους και αποχωρεί από το μαγαζί γνωρίζοντας την αποθέωση.



11. Πιαστή Παπάρα



Εκτελούμενη μόνο από έμπειρους παπαροτεχνίτες η πιαστή παπάρα στοχεύει στην δημιουργία μιας ψωμοδαγκάνας και το τσίμπημα της λιχουδιάς-στόχου. Μπορεί να ακούγεται εύκολο και απλό αλλά πολλοί κίνδυνοι ελλοχεύουν. Ένας ανέμελος και άμυαλος νέος μπορεί να βρει μεν στόχο αλλά να βουτήξει και την βρωμοδαχτυλάρα του σε αυτόν. Σε τέτοια περίπτωση καταδικάζεται σαν βρομύλος του χείριστου βαθμού και αποβάλλεται δια παντός από την παρέα εκτός και αν του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου καθαρού βίου και του λιγουριάς προχωρημένου βαθμού.



12. Παπάρα Ποστ

Συναντάται σε πασίγνωστο μπλογκ και δεν έχει λόγο και αιτία. Α, να ένα....

27 σχόλια:

panos srpk είπε...

Είσαι Θεος, τέλος.

kathysteras είπε...

Sarper σ'ευχαριστώ θερμά. Είσαι ο πέμπτος λογικός άνθρωπος που μου το λέει και πλέον μπορώ να το διεκδικήσω νομικά. Απλά θέλω δύο θαύματα. Το ένα θα είναι αυτό που τρελαίνω τις γυναίκες απλά με την πληθωρική παρουσία μου στο χώρο. Για το άλλο θα πέσει λάδωμα.

panos srpk είπε...

Χαχαχαχα
Τις γυναίκες θα τις τρελαίνουμε κάποια στιγμή, όταν πάψουν να είναι τόσο... στενόμυαλες και κυνικές!

kathysteras είπε...

Ρε παλιόπαιδο είχες δεν είχες πάλι να τις βρίσεις...
(πες τα χρυσόστομεεεε)

amalthia είπε...

με τρέλανες Κάθυ!!(είδατε?δεν είμαι στενόμυαλη και κυνική!)

η Παπάρα το πατέρα και η Παπάρα Δε Φλάς είναι τόσο αληθινή!! είσαι μέσα στη ζωή ρε Κάθυ!

kalo paidi alla... είπε...

Χααχαχαχα! Είσαι Θεός! Πού υπογράφω για να αναγνωριστείς σαν ένας? Μο φκιασες τη μέρα τι άλλο να πούμε...παπαρολογίες βγαλμένες απ τη ζωή!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ νόμιζα ότι θα μιλούσες για τις μεταφορικές παπάρες...η παπάρα του πατέρα που κράτησε το Νιόπλια τρομερή...και η epic fail τραγική! Αγαπημένο είδος η Χιροσίμα...

kathysteras είπε...

Amalthia είμαι δίπλα σας, είμαι ανάμεσα σας, είμαι παιδί της εργατιάς και για εσάς δουλεύω. Ψήφο στον καθυστέρα την κυριακή μην ξεχνάμε.

Παπαρολογίες πάνω απ'όλα καλόπαιδο μπας και την παλέψουμε και καθόλου.

Thomas απ'ότι είδες το ποστ κάνει κριτική σε πολλά επίπεδα παπάρων κάποια εύκολα αναγνωρίσιμα και κάποια όχι. Να αυτή η παπάρα πχ. που έγραψα τώρα αναγνωρίζεται εύκολα.

Flonsavardu είπε...

"Στη συνέχεια μέσα σε λίγα λεπτά αυτή κλείνει πνίγοντας τους Αιγύπτιους."

εγώ που πιο πολύ γέλασα μ' αυτή την ατάκα πόσο σοβαρά είμαι καθούλι μου; όχι, ο κάθυ είναι θεός, το λέω και εγώ! και ο κάθυ στη βουλή- και ο κάθυ στη βουλή! αυτά.

kathysteras είπε...

Μια χαρά είσαι Φλο μου. Είναι ακυράτζα αγαπημένη για λίγους, καμένους και καλούς στα πρότυπα του Flight.
Μπριτ...
Πρεζεντ.

ephee είπε...

Πρέπει να μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες (ειδικά στα πολωνικά) για να μάθουν οι αδαείς τι εστί παπάρα, και πως μπορείς να πάρεις τη μάξιμουμ απόδοση από μία χωριάτικη π.χ., και να σταματήσει αυτό το αίσχος της ιμιτασιόν σαλάτας σε ριχή πιατέλα. (Άκουσον άκουσον!)
Άμα δεν υπάρχει υπόβαθρο σούπας στον πάτο να κάνεις την πρώτη κίνηση "χώρο για το λαδομπούκι" δεν υφίσταται παπάρα. Και χωρίς παπάρα, θα απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω.

Αν μου επιτρέπεις συνεισφορά στο θέμα, ο χειρότερος παπάρας (τυχαίο; nope!) είναι ο μουλωχτός, ο καιροσκόπος. Αυτός που την πέφτει στα κοψίδια όσο οι υπόλοιποι κάνουμε χώρο για το λαδομπούκι τρώγωντας σαλάτα, και μόλις φτάσουμε στο πολυπόθητο ζουμί, πετάει μέσα μισή φρατζόλα, και εσύ μένεις με τη γωνία στο χέρι να τη φας ξηροκάρπι με γουίσκυ.

Flonsavardu είπε...

μάρει...
πρέζεντ.

kathysteras είπε...

Πρέπει ephee, πρέπει... Επειδή ο υπόλοιπος κόσμος οφείλει να γνωρίσει αυτές τις μπούκες του παραδείσου που τόσο πολύ αγνοεί και υποτιμά.
Ναι,ναι,ναι αυτές τις κουφάλες, τις σιγανοπαπαδιές τις σιχαίνομαι και τις έχω εντοπίσει. Κινούνται υποχθόνια και μεθοδικά στο τραπέζι πιάνοντας στρατηγικές θέσεις. Αλλά που θα πάει; Θα τις ξεσκεπάσω.

Jerry Jedelou είπε...

το 4 και το 6 άι λάικ τρελά!!
κοίτα, εγώ έχω συνήθως την παπάρα θύμα. την πετάω μέσα στο λάδι και απειλώ τους γύρω μου :" άσ'την να πνιγεί, μην τη σώσει κανείς.."

kathysteras είπε...

Άπονηηη δολοφόνε παπάρων σα δε ντρεπεσαι λίγο. Βρε παιδιά δεν είναι σωστό αυτό με τις παπάρες στα αζήτητα. Πρέπει να έχεις έλεγχο της παπάρας σου να μην την πετάς και να την αφήνεις εκεί.

blah είπε...

Η παπάρα the flash και η epic fail παπάρα είναι σε παρανοικό βαθμό απερίγραπτα συγκλονιστικές. Οι άλλες κατηγορίες είναι απλώς αριστουργήματα. Θέλω κι άλλα παπαροπόστ! Και παπαροτόστ, τώρα που το θυμήθηκα.

kat. είπε...

παπάρα the flash!
respect!
τέλος!

kathysteras είπε...

Blah οι παπάρες συνεχώς εξελίσονται και θα είμαι συντονισμένος να σας μεταδώσω κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο .

Kat. respect ναι αρκεί να μην είσαι το θύμα και χάνεις το τζατζίκι μπροστά από τα μάτια σου.

Ανώνυμος είπε...

ma ti anousies mal,akies einai autes pou grafeis. kanonika me asfalistika metra 8a eprepe na sou apagoreeutai na exeis blog kai na prospa8eis na glyfeis kosmo gia na tous exeis ws virtual friends afou stin pragmatikotita den exeis filous kai zitas me ka8e tropo ligh prosoxh.
sou afinoun sxolia alla stin pragamtikotita kai oi idioi den se pane kai se 8eoroun kota kai kryfogay me eidikotita sto glypsimo. tolmas na tous rotiseis na sou poun tin ali8inh tous gnwmh gia sena? h pisteueis oti 8a tin kratisoun gia tis kat' idiann syzhthseis sou opou peftei eis baros sou to xontro 8apsimo? distixos katanaloneis oxygono adika. YOU FAIL

kathysteras είπε...

Ναιιιιιιιιι μιά ολοδικιά μου τρολάρα του μίσους.
Thanks dude μου σπάσες την παρθενιά.

kathysteras είπε...

Sorry τώρα θα γίνω καρατζαφέρης και θα ξανακλειδώσω τα ανώνυμα. Φιλάκια καλή μου τρολλάρα θα σε θυμάμαι για πάντα με γλυκές αναμνήσεις...
Δεν πόνεσε πάντως η πρώτη φορά θα ήθελα κάτι πιο δημιουργικό.

Manouli είπε...

Κλαίω! Κλαίω και υποκλίνομαι!
Respect καθυστέρα.
Ξέχασες όμως το 13ο είδος: Ονομάζεται "ο παπάρας" και αναφέρεται στον Ανώνυμο που άφησε αυτό το γελοίο σχόλιό του.

kathysteras είπε...

Χαχαχα. Εντάξει μωρέ manouli τι να κάνουμε κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στο σεξ με άλλους και γράφουν ανώνυμα σχόλια. Έτσι είναι η ζωή,άπονη...

ephee είπε...

Γύρισα για να μοιραστώ μαζί σου την ULTIMATE PAPARA που δεν είχες ούτε ακουστά όταν έγραφες αυτό.

Ψωμί ζυμωτό με κρεμμύδι, σκόρδο, ρίγανη και φέτα.
Αν οτιδήποτε κρατσανιστό είναι fail παπάρα, αυτό που σου λέω (το έφτιαξα σήμερα) είναι το απόλυτο!

Φίλε ένα θα σου πω:
Ο ψηλός έτρωγε μακαρόνια με κιμά, κι έφαγε και μισή φρατζόλα κι απ'αυτό. ΣΚΕΤΟ! Μόλις ανακάλυψε ότι παίζει χωριάτικη, ξεμείναμε από ψωμί.

kathysteras είπε...

Τι μπόμπα είναι αυτή ρε;;;; Θα πω τον πατέρα μου να το δοκιμάσουμε την έχουμε που την έχουμε την χαζοψωμιέρα.

monkey είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω την "Άπληστη" Παπάρα... Μοιάζει κατά πολύ με την Παπάρα Χιροσίμα αλλά ο εκτελεστής αναποδογυρίζει την φέτα-μπουκιά ψωμί μέσα στο λάδι-ζουμί για να πάρει την μέγιστη ποσότητα αυτού. Συνήθως ο εκτελεστής έχει περάσει κατοχή ή έχει κατοχικό σύνδρομο. Ευχαριστώ.

kathysteras είπε...

Ναιιιι. Η ντουμπλφας που λενε στα μερη μου. Τα πουστομουνα πως τα σιχαινομαι; Πως απεχθάνομαι το αχόρταγο βλέμμα τους όταν την βουτάνε; Όταν στριβουν το ψωμι και το ζουπανε τοσες φορες. Και στο τελος ειναι αυτο το σιχαμενο πραμα μες το λαδι. Μα σωστη παπαρα δεν ειναι ετσι. Πρεπει να εχει και στεγνο ψωμι για να σβηνει την λαδιλα απολιτιστοι πιθηκοι.