Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

Crash test αγαπημένων πορνοστάρ

  Ξέρω, ξέρω τόσο καιρό αναρωτιέστε που πήγε ο παλιός, κακός, γλοιώδης καθυστέρας; Τι απέγινε εκείνο το ποταπό υποκείμενο που σε κάθε πρόταση έβριζε και η παρουσία του μας γέμιζε αηδία και σιχασιά για το ανθρώπινο είδος; Εδώ είμαι βρε... Έτσι αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση με μία προσφορά στο ανθρώπινο γένος που δεν έχει ξαναγίνει όμοια της ποτέ.
  Λες και είναι κάτι δύσκολο να κάνει κάποιος μία σύγκριση πορνοσταρ σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Ας αρχίσουμε λοιπόν αυτό το πολύ σοβαρό και δύσκολο εγχείρημα. Φυσικά έχω συμπεριλάβει μόνο τις αγαπημένες μου επειδή οι πορνοσταρ στην πλειοψηφία τους είναι για τον πούτσο.... Ε, χάλια τέλος πάντων ,μόνο τα amateur αξίζουν πλέον .Jenna, silvia και λοιπές παλιές πάντα ήταν υπερτιμημένες και ποτέ δεν άξιζαν σαν γκόμενες στο κάτω κάτω τις γραφής. Τέλος να αναφέρω και ότι η jenni lee ήταν μία πολύ ευγενική προσφορά της flons.


1.  Eva Angelina  

Σώμα : Υστερεί εμφανώς  των υπολοίπων αλλά γι' αυτό εξ' αρχής είχε κερδίσει την συμπάθεια μου και επειδή εκτός όλων των άλλων έχουμε και δύο μέρες διαφορά και είμαστε η τιμημένη γενιά του '85. Είχε λίγο κοιλίτσα, ωραίο κώλο, φυσιολογικό στήθος που με τον καιρό το έφτιαξε και αδυνάτισε και γι' αυτό έπεσε πολύ στην εκτίμηση μου οπότε θα πέσει και πολύ ο βαθμός μου. Sorry Eva σε προτιμούσαμε όπως ήσουν όταν έκανες τα πρώτα σου βήματα.
Βαθμός :7

Πρόσωπο : Όχι κάτι ιδιαίτερο ,σίγουρα όχι άσχημη ωστόσο φορά συνέχεια αυτά τα ηλίθια γυαλιά και αδικείται. Όπως και να 'χει κουκλάρα δεν την λες, οπότε.
Βαθμός :6,5

Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας: Αρκετά καλή χωρίς βέβαια να έχει δοκιμάσει κάτι πολύ τολμηρό. Ωστόσο δεν έχει κάνει και λίγα.
Βαθμός :7

Ταλέντο : Ότι το 'χει, το' χει η κοπέλα και μπράβο της τα δίνει σχεδόν όλα. Πίπα σε καλά επίπεδα χωρίς να προσφέρει κάτι νέο βέβαια στον τομέα Τα λεφτά της τα βγάζει και με το παραπάνω πάντως.
Βαθμός :8


Σύνολο: 28,5
2. Devon 

Σώμα : Φουλ πλαστική επίσης στο στήθος, σχετικά μικρόσωμη και πολύ καλό κώλο και γαμάτα πόδια αλλά έχει κάτι που μου την δίνει ρε παιδί μου δεν ξέρω και ας είναι υπερβολικά προβλέψιμη στο σώμα.
Βαθμός :8

Πρόσωπο : Από εδώ πρέπει να μου την δίνει γαμώτο δεν ξέρω κάτι έχει είναι έτσι λίγο γλυκούλα και λίγο bitch κάτι έχει ρε αδερφέ οπότε...
Βαθμός :8

Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας: Δεν έχει δοκιμάσει τόσα όσα άλλες και anal έχει κάνει μόλις μία φορά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Γενικότερα δεν παίρνει ρίσκα και τις περισσότερες φορές είναι σχετικά ''κουμπωμένη'' .
Βαθμός :7

Ταλέντο : Υπερβολικά επαγγελματίας και στημένη. Μέτρια ως κακή πίπα και γενικά όχι κάτι ιδιαίτερο άσε που έχει και αυτό το σπαστικό το βογκητό σαν να πατάς εκείνα τα παιδικά παιχνιδάκια που έχουν μία κόρνα μέσα. Δεν πείθει με την καμία. 
Βαθμός :6,5

Σύνολο: 29.5


3. Maria Ozawa

Σώμα : Φαίνεται να μην έχει κάνει καμία επέμβαση και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Φοβερό στήθος, πολύ καλός κώλος αλλά όπως όλες οι ηλίθιες οι ασιάτισσες bushhhhhhh. Έλεος δηλαδή με αυτή την αηδία. Οπότε καλή μου λυπάμαι ευχαρίστως θα στο έβαζα το 9 αλλά και αυτό θεωρείται μέρος του σώματος...
Βαθμός :7,5

Πρόσωπο : Καλά εδώ είναι πρώτη και με διαφορά. Δεν υπάρχει ούτε και θα υπάρξει πιο όμορφη και γλυκιά πορνοστάρ. Οπότε και άνετα πάρτο το ....
Βαθμός :9

Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας:  Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Από την μία τα κάνει και αυτή σχεδόν όλα από την άλλη όμως έχει μια προτίμηση τους ασιάτες.
Βαθμός : 7,5


Ταλέντο : Αρκετά φιλότιμη και συμπαθητική. Δεν πιάνει υψηλές αποδόσεις αλλά τουλάχιστον προσπαθεί. Στον σημαντικό τομέα πίπα κινείται σε μέτρια επίπεδα. 
Βαθμός :7,5

Σύνολο : 31.5


4. Sasha Grey
  
Σώμα : Ένας από τους λόγους που την συμπάθησα είναι και αυτός. Επειδή ακόμα τουλάχιστον δεν έχει βάλει νυστέρι επάνω της. Τιμή της και καμάρι της έλεος πια τα τουμπανοβυζιά έχουν καταντήσει αηδία πλέον. Εντάξει στήθος δεν έχει κανά φοβερό αλλά καθόλου δεν με χαλάει ,κώλο πολύ αδύνατο για τα γούστα μου αλλά καλό .Και πάνω απ' όλα τα καλύτερο στο σώμα της είναι ότι δεν είναι το πιο καθαρό που έχω δεν εδώ και χρόνια if you know what i mean, όχι ότι την πήραν τα χρόνια αλλά κρατιέται τέλεια.
Βαθμός :8

Πρόσωπο : Έχει μια μαστούρα και μία προστυχιά και σίγουρα δεν είναι το δυνατό της σημείο. Παραμένει ωστόσο ιδανικό για ταινίες τέτοιας θεματολογίας
Βαθμός :7

Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας: Αυτή τα κάνει πραγματικά όλα και με το παραπάνω . Και όσα δεν τις έχουν ζητήσει πιστεύω χωρίς σκέψη θα τα έκανε. Πραγματική επαγγελματίας και μπράβο της.
Βαθμός :8,5

Ταλέντο : Έχει γεννηθεί για αυτό απλά. Όποια βιντεάκι της και να δεις θα το καταλάβεις. Είναι κλασική περίπτωση που λες ''να σου ρίξει ένα μουνί αυτή να δεις αστεράκια'' Μπορεί να είναι λίγο υπερβολική σε κάποια αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το κάνει επίτηδες ή ότι το κάνει πολύ πετυχημένα τέλος πάντων.
Βαθμός :8,5

Σύνολο : 32


5. Tera Patrick

Σώμα : Έχω την υποψία ότι εντός των τελευταίων πέντε ετών έβαλε βυζιά ,παλαιότερα ήταν πιο φυσιολογικά .Όπως και να 'χει κρατιέται πολύ καλά είναι και ψιλονταρντάνα και έχει κάτι να πει σαν σώμα. Έχει κάτι να δώσει ακόμα, οπότε...
Βαθμός :8

Πρόσωπο : Όμορφη δεν την λες αλλά ρε πούστη μου έχει ένα καυλωτικό εξωτικό λουκ που σε τρελαίνει. Δεν παίζεται σε αυτή την κατηγορία έχει την απόλυτη πορνοστάρ φάτσα.
Βαθμός :8

Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας: Δεν έχει δοκιμάσει και πολλά ακόμα και anal σχετικά σπάνια κάνει. Επίσης έχει ένα κόλλημα να γυρνάει ταινίες με τον άντρα της και αυτό της αφαιρεί πολλούς πόντους. Σε γενικές γραμμές για την εποχή της καλή ήταν πλέον όμως....
Βαθμός :7

Ταλέντο : Μέτρια πίπα και αυτή αλλά σχετικά καλές αποδόσεις όχι φοβερές αλλά ένα έμφυτο ταλέντο πάντα το είχε.
 Βαθμός :7,5

Σύνολο : 30.5


6. Jenni Lee (Stephanie Sadorra)
  
Σώμα : Απείραχτο φαίνεται αν και διακρίνω ένα σήκωμα στο βυζί, ωραίος κώλος σε γενικές γραμμές καλό αν και διέκρινα και κυτταρίτιδα σε κάποια παλιά της βίντεο. Πολύ ωραίο δέρμα και επίσης αρκετά καθαρό σώμα ακόμα ,οπότε της αξίζει ένα...
Βαθμός :8

Πρόσωπο :  Πολύ όμορφη δεν είναι ωστόσο είναι πολύ γλυκιά και μου αρέσει.
Βαθμός :7,5

Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας: Και αυτή δεν κάνει anal αν είναι δυνατόν δηλαδή που πάει αυτός ο κόσμος. Κατά τ' άλλα εντάξει τα γνωστά...
Βαθμός :7 

Ταλέντο : Μπράβοοοο. Επιτέλους μία καλή αφοσιωμένη πίπα ρε γαμώτο. Στα υπόλοιπα καλή είναι χωρίς όμως να ενθουσιάζει.
Βαθμός :7,5

Σύνολο : 30


Τελική Κατάταξη

1. Sasha Grey.....   εεεεε ζήτω.....
2. Maria Ozawa ..... εεε πρώτη στης καρδιές μας
3. Tera Patrick ..... εεε πρωταθλήτρια των παλαίμαχων
4. Jenni Lee ..... ζήτω νέα είσοδος
5. Devon ... ουυυυυ δώσε κώλο
6. Eva Angelina .... ουυυυ φουλ πλαστική

Οφείλω να σας διαβεβαιώσω ότι παρ' ότι τρέφω μία συμπάθεια στην νικήτρια, αυτό δεν επηρέασε καθόλου την κρίση μου.
Επίσης οφείλω να αφιερώσω το παραπάνω κείμενο και όλη την γνώση μου γενικότερα και τον σεβασμό μου για τις τσόντες στην Amalthia και στην Flons. Μετά βίας κρατάω τα δάκρυα συγκίνησης καθώς γράφω αυτές τις γραμμές. Επειδή όπως είπε και ο γνωστός πάνσοφος  '' αν κάθεσαι και συζητάς για τσόντες με δύο γυναίκες τότε να ξέρεις ότι αυτές είναι πραγματικές φίλες''. Και επίσης είπε '' Μόνο ο καθυστέρας σε κάνει να συγκινηθείς, να καυλώσεις και να γελάσεις με μόνο ένα ποστ''. Αυτά λοιπόν, καλή διασκέδαση.....

25 σχόλια:

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Εεεεε...Τι είναι όλα αυτά;;; Ιδέα δεν έχω. Η Justine στο extra3 δεν πιάνεται;;;
Οκ, ας αποτινάξουμε το πέπλο του καθωσπρεπισμού!!! Τις γνωρίζω τις κυρίες (γκουχ..-βηχαλάκι αμηχανίας). Το θέμα με της γυναίκες είναι η πορνοστάρ να μην σε κομπλεξάρει. Αν δεις πχ Sasha Grey η πρώτη γυναικεία σκέψη είναι "που πάω ορέ...κοίτα τι κάνει αυτή. θέλω και σεξ τρομάρα μου...". Από την άλλη αν δεις Tera Patrick σε πιάνει μια αντιπάθεια, μια τριτοδευτερίλα ένα πράγμα.
Οπότε με κριτήριο άνεσης του να κάτσεις να δεις χωρίς άσχετες σκέψεις, ψηφίζω Maria Ozawa!!

kathysteras είπε...

Για εμένα αυτό που μετράει είναι να είναι φυσιολογική και να κρατιέται καλά. Να μην θέλει λεύκανση κάθε λίγο και λιγάκι με άλλα λόγια...

Καλή επιλογή η maria πολύ αγαπημένη και συμπαθητική για λεπτομέριες το έχασε. Ας πρόσεχε και ας ξυριζόταν...

kalo paidi alla... είπε...

Αρνούμαι να σχολιάσω τέτοιου είδους ποστ που αποκλείει τη Silvia Saint σαν υπερεκτιμημένη. :Ρ
Η Sunny Leone Πού είναι? Ούτε αυτή σ αρέσει??

kathysteras είπε...

Καλόπαιδο με αυτές μεγαλώσαμε αλλά οι καιροί άλλαξαν. Τα στανταρ ανέβηκαν και πλέον δεν είναι τίποτα άλλο παρά μαθουσάλες του πορνό. Δεν με τρελαίνει κιόλας η Sunny Leone πολύ σκούρα για τα γούστα μου.

amalthia είπε...

Silvia Saint,Terra Patrick και JESSE JANE κάθυ!

και ξέρεις ότι έχω μια αδυναμία στη Μιτσούκο(ή όπως σκατά την λένε).

Τελος πάντων,αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές...μένει μόνο να σε επιβραβεύσω για το πλέον καλύτερο συγκριτικό τέστ στον τομέα της πορνοβιομηχανίας.

Κάποια στιγμή Κάθυ,το τεστ αυτό θα διδάσκεται και θα αναφέρεται σε όλα τα ριάλυτι Next Porn Star,είμαι πολύ περήφανη και ελπίζω να συνεχίσεις να προσφέρεις στην κοινωνία τέτοιες έρευνες.

και κάπου εδώ συγκινούμαι,το χέρι μου τρέμει και δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω..

kathysteras είπε...

Σιγά μην βάλω την jesse τον θηλυκό τζόκερ. Αφού έχω λεπτό γούστο και με επιρεάζει πολύ η φάτσα ρε συ. Κατσούμι λέγεται το τέρας και ούτε την σχολιάζω καν.

Χαίρομαι που σε συγκίνησε και μένα όσο το έγραφα πολλές φορές έτρεμε το χέρι μου.

lt.aldo raine είπε...

κερδίσαμε!!! κερδίσαμε!!!! μπράβο στην μέλλουσα γυναικα μου! αν και την αδίκησες στην βαθμολογία!

και αδερφέ...χωρίς vanessa lane...δεν υπάρχει παράδεισος!

kathysteras είπε...

Ας την κάτω παλιόπαιδο δικιά μου είναιιιι....
Ε, όχι και την αδίκησα μόνο πρόσωπο δεν την έχω ψηλά που δεν είναι και κουκλάρα.

Τελικά ο καθένας έχει την αγαπημένη του έχουν ακουστεί διακόσια ονόματα. Αααχ αυτό είναι το ωραίο με τις τσόντες όλοι μας με κάποια μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε μέχρι να έρθει η sasha δηλαδή και να ρημάξει όλα

lt.aldo raine είπε...

sorry φιλε αλλα έχει κλείσει ήδη του θέμα!!!
την αδίκησες στο "Εύρος Ικανοτήτων και Καριέρας"
δηλαδή τι άλλο θες να κάνει? μονο αλυσοπρίονο δεν έχει χρησιμοποιήσει:) νομίζω δηλαδή...

kathysteras είπε...

Ναι ρε συ αλλά ξέρω ότι το διαβάζει και δεν θέλω να επαναπαυτεί στις δάφνες της. Ασε που double penetration που λέει ο λόγος δεν έχει κάνει ακόμα.

lt.aldo raine είπε...

protimaei na paei kateutheian sto triplo:)

Pink_Fish είπε...

εγώ δε ξέρω από δαύτα, έχω "κλειδώσει" τη συνδρομητική. Έχουμε και μικρά παιδιά :):)

kathysteras είπε...

Καλα και 'γω απ'όσα έχω ακούσει μιλάω....

Flonsavardu είπε...

τι συγκίνηση που με διακατέχει! συμπεριέλαβες την αγαπημένη jenni lee... <3 <3 <3

κατά τ' άλλα θα τσεκάρω με σέβας τη νικήτρια στην πρώτη ευκαιρία! την ozawa δεν μπαίνω καν στον κόπο, αντιπαθώ τις τρίχες όσο τίποτα.

amalthia είπε...

έτρεμε το χέρι σου ναι...το τρίτο χέρι.

kathysteras είπε...

Flons με κέρδισε από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.
Amalthia με κατάλαβες όπως πάντα άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

lol lol lol

δώσε γνώση στο λαό

Ανώνυμος είπε...

Sasha Grey για πάντα ρε, είναι και πατριώτισσα, Ελλαδάρα ρε, τα αρχίδια μας να πάρουν οι κωλογιαπωνέζες με τις τρίχες τους!

kathysteras είπε...

Sasha ναι αγαπάμε και να μην ήταν ελληνίδα πάλι στην καρδιά μου θα την είχα. Οι γιαπωνέζες είναι μουνάρες βέβαια αλλά όσο να'ναι η τρίχα τις ρίχνει επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Every man has a fool in his sleeve.

kathysteras είπε...

Κλαπ, κλαπ, κλαπ πάντα γουσταρίζω τέτοιες κουλ εκφράσεις. Και σαν ψώνιο που είμαι το αναπτύσσω. But i have a jacket full of it. Θα κολλούσε ωραία σε αμερικάνικη εξυπνακίστικη σειρά .Ξέρεις αυτές που σκέφτονται κουλ ατάκες για τρείς μήνες και οι πρωταγωνιστές τα λένε σε τρεις σκηνές λες και είναι όμορφοι κλώνοι του γούντι άλεν. Πολλά είπα πάλι.

monkey είπε...

Φίλε, πολύ καλές οι απόψεις σου.
Αν θες να σου αλλάξει η ζωή και να επιστέψει το ενδιαφέρον σου για τις τσόντες πρέπει όπως και δήποτε να δεις την Asa Akira. Συγκεκριμένα τα Asa Akira Is Insatiable 1 και 2.
Μετά από αυτήν : "Μια λεμονιά άνθισε στην γειτονιά ".

kathysteras είπε...

Θενκς dude. Τωρα υπάρχει σεχ αλλά θα φυλαχθει το ονομα σαν μυστικο για μοναχικές νυχτες του χειμωνα.

Ανώνυμος είπε...

Sasha Grey=τάφος.

Να δούμε πιο προσεκτικά κάποια στιγμή την περίπτωση Asa Akira. Η κοπέλα είναι η περεστρόϊκα του πορνό.

kathysteras είπε...

Μας πρόδωσε η sasha και την συνεπήρε η δημοσιότητα,κρίμας. Θα τιμηθεί με κανά βιαστικό-να βγάλουμε την υποχρέωση η asa, ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας.