Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Οι μεγαλύτερες πίπες όλων των εποχών

  Ααααααχ καιρό είχα να βρίσω. Θα βάλω μία τελεία στην προσφάτως καλή συμπεριφορά μου για να επιστρέψω στην γνωστή φτηνή κριτική μου.


1. Ποδόσφαιρο 

   Το ποδόσφαιρο καταλαμβάνει την πρώτη θέση και όχι άδικα, δεν θα μπω σε αναλύσεις του τύπου εικοσιδύο μπαγλαμάδες που τρέχουν πίσω από μία μπάλα και λοιπές επιφανειακές εκτιμήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη μαφία δεν εμπορεύεται ναρκωτικά αλλά ντόπα ,δεν έχει δολοφονίες ανθρώπων αλλά ομάδων από τους αρμόδιους εκτελεστές (διαιτητές) , δεν έχει αρχιμαφιόζο αλλά κάποιον που προφανώς κάνει κουμάντο και τα τσιράκια του που του κάνουν τις χάρες. Έχει παράπλευρες απώλειες όπως και κάθε φαμίλια με το ίδιο καμουφλάρισμα αυτοκτονία-δυσπλασία καρδιάς. Έχει την δύναμη να αποκρύψει στοιχεία , να στήσει αγώνες να αλλάξει ή να προσπελάσει νόμους για την πάρτη του χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Για κάθε τσέλσι, ρεάλ, ίντερ που θαυμάζουμε υπάρχει και το κορόιδο που την πάτησε και κλαίει τον παιχταρά που έχασε για κάθε ομάδα που διαλύθηκε από τον νόμο μπόσμαν (βλέπε άγιαξ) υπάρχει και η αντίστοιχη υπερομάδα που έγινε ισχυρότερη. Έχει τους τσάτσους του που τα εμφανίζουν όλα αυτά ρόδινα και φυσιολογικά, έχει και τον όχλο φυσικά που τρέχει από πίσω με ένα υπόβαθρο του τύπου η εργατιά ενάντια στο κεφάλαιο, οι παλιοί ενάντια σε αυτού που ήρθαν μετά, οι έλληνες με τους βούλγαρους.Το ποδόσφαιρο τελικά είναι και θρησκεία επειδή σου το επιβάλουν πριν μπορέσεις να το κρίνεις αντικειμενικά. Δεν σε ρωτάει κανένας σου αρέσει αυτό το άθλημα μικρέ που πας στο γήπεδο και βγάζεις το κάθε ανώμαλο απωθημένο σου για μάνες και αδερφές αθλητών? αλλά τι ομάδα είσαι κόκκινος, πράσινος ή κίτρινος?  και όταν αποφασίσεις να απεξαρτηθείς είναι πια αργά .

   Και όλα φυσικά είναι ωραία και εντυπωσιακά επειδή εμείς βλέπουμε την λαμπερή όψη όλων αυτών το champions league,την premier league ακόμα και την δική μας την σούπα αλλά κανείς δεν ασχολείται με τα όργια που συμβαίνουν στην β και γ εθνική. Θυμάται κανένας πως ανέβηκε ο αστέρας τρίπολης από στην γ' στην β' ; Ο εργοτέλης στην α' εθνική; Αρχίδια πάνε διαγράφτηκαν τώρα ο ένας έχει χώσει πόσα λεφτά και ο άλλος παίρνει το βραβείο fair play. Βρε δεν γαμιέστε λέω εγώ.

 Τα απόλυτα καθυστερημένα πιόνια όλης αυτής της  παράνοιας μπαίνουν στην βουλή, λένε την γνώμη τους επί παντός επιστητού και αποτελούν είδωλα για κάθε νέο παίρνουν κάθε χρόνο όσα λεφτά θα βγάλουμε εμείς σε μία ζωή και το πιο σημαντικό έχουν τις καλύτερες γκόμενες. Οι μαφιόζοι-πρόεδροι από την άλλη κάνουν τις βρωμοδουλιές τους πουλάνε και την μούρη τους και όλα καλά και ωραία κανένας δεν μπορεί να τους ακουμπήσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο η τελειότερα στημένη απάτη όλων των εποχών άμα έβλεπε μπροστά ο καπόνε θα είχε κάτι να αφήσει στα παιδιά του αλλά τον πρόλαβαν ο μάκης και ο σωκράτης.
 Βαθμός παραπλάνησης μου :8


 2. The secret

  Και τώρα μια τρυφερή ιστοριούλα, όταν υπηρετούσα την μαμά πατρίδα συνήθως στις μεσημεριανές σκοπιές διάβαζα και κανα βιβλιαράκι που τσίμπαγα από το σπίτι. Η συγκεκριμένη παπάρα είχε πέσει στο μάτι μου εδώ και καιρό και μου φαινόταν βασικά κάτι σε στυλ dan brown αλλά επειδή ήταν best seller δεν είχα μπει στον κόπο να το ψάξω. Το παίρνω λοιπόν και την αράζω στη σκοπιά και αρχίζω να διαβάζω.... μπλα μπλα μπλα (δεν γίνεται στ΄αληθεια να εννοεί τέτοιες πίπες) .... μπλα μπλα μπλα (και όμως εννοεί τέτοιες πίπες) ... μπλα ( οχι ρε μάγκα δεν θα το εξηγήσει και επιστημονικά)... μπλα μπλα (όχι ρε μάγκα δεν θα δώσει και παραδείγματα) ... μπλα μπλα (όχι ρε πούστη δεν θα δώσει και αρχαίες παραπομπές) ... μπλα μπλα (όχι ρε γαμώ την πουτάνα μου δεν δέχομαι τέτοια κοροϊδία ,σταματάω).

 Μιλάμε για την υπέρτατη απάτη αυτά τα μουνόπανα βγάλαν λεφτά από την απελπισία και την άγνοια των ανθρώπων ,είναι δυνατόν να εξηγείς και επιστημονικά με νόμους έλξης τις παπαριές που ισχυρίζεσαι;;; Μα κανένας δεν το σκέφτηκε λογικά;;;; Η διαδικασία του σκούφου κοινώς μαλακίας είναι η ίδια με αυτή που περιγράφει σκέφτεσαι τι θες -sasha grey, το θες πολύ-το μόνο εύκολο,το βλέπεις μπροστά σου- διπλό κλίκ .... και γίνεται ;;;;;; Τι γίνεται ρε μαλάκες;; τότε ο μπους θα ήταν ήδη νεκρός, θα γαμούσα την aniston κάθε μέρα και ο ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ποτέ αφού η μισή ελλάδα τον βρίζει. Και όχι μόνο αυτό έβγαλαν και dvd και πετάχτηκαν και 5-6 γαμοcelebrities να πούνε ότι τους εκφράζει και ότι γράφει αλήθειες , ποιο ρε μαλάκες ότι το σύμπαν είναι μαγνήτης και έλκει τις επιθυμίες μας ;;; Ηλίθια ζώα να περιμένει ο πεινασμένος να βρέξει φαΐ μέχρι να πεθάνει από την πείνα;;;;
 Βαθμός παραπλάνησης μου :0


3. Uri Geller

  Ο τύπος κακά τα ψέμματα είναι θεός ,έχει καταφέρει για τρεις δεκαετίες να παίζει με την νοημοσύνη μας και να βγάζει λεφτά λυγίζοντας κουτάλια. Είναι ασύλληπτο, είναι αδιανόητο είναι η απόδειξη για το πόση ηλιθιότητα υπάρχει στην τηλεόραση, επίσης είναι το marketing μεταμορφωμένο σε άνθρωπο. Άμα τον προσέξεις θα το δεις ξεκάθαρα κάθε του κίνηση ,κάθε κουβέντα του είναι προσεκτικά επιλεγμένη και περασμένη από κόσκινο. Είναι πιο στημένος και από τα metallica family που έλεγε ο hetfield. Βάζω στοίχημα ότι σε κάθε χώρα που πάει λέει και μία τρυφερή ιστορία για το πόσο καλά περνάει όταν έρχεται και στη συνέχεια με τις σουπερουαου δυνάμεις του προσπαθεί να την κάνει να κερδίσει το euro, να βγει από την κρίση, να φυτρώσουν λεφτά στα δέντρα τους. Και όχι μόνο αυτό εμφανίστηκαν και ένα σωρό υπόθετα που είχαν περάσει μία  near death experience και είχαν υπερφυσικές δυνάμεις. Έλα ρε μάγκα τι μου λες;;;; Έχεις ρίξει χέσιμο εσύ μετά από βρώμικο τσιπουράδικο να δεις την ζωή να φεύγει και να αλλάξεις όσα χρώματα είχε αλλάξει ο Χριστόδουλος στην κηδεία του;;;;;. Έχεις περάσει εσύ τέτοιο;;;;

   Ευτυχώς έκανε και την εμφάνιση του και από την ελλάδα για να θαυμάσω από κοντά τις πραγματικά αξιοθαύμαστες δυνάμεις του στο marketing ,αλλά και να ανανεώσω την λίστα με τα επόμενα θύματα μου από τους μαλακοcelebrities που το έπαιζαν τρομαγμένοι και έκπληκτοι.
Βαθμός παραπλάνησης μου :3


4. Αμερικάνικη Ιστορία

  Αρχίζουμε από το βασικότερο το holywood και τι παπάρες έχουμε δει τόσα χρόνια. Αμερικάνικη ανεξαρτησία το μεγαλύτερο ψέμα ...αχ μωρέ τα καταπιεσμένα μου έχουν να πληρώσουν φόρους απαπα πολέμοοοοοος , στα όπλα αδέρφια αφού εμείς ρε δεν είμαστε άγγλοι. και τι είμαστε ρε μάγκα;; Αμερικάνοι βρε κουτό, Πως το είπες αμερί ;;; Α-με-ρι-κά-νοι ναι, ναι αφού έχουμε και δική μας γλώσσα να κοίτα εμείς το λέμε parking lot και αυτοί οι βλάχοι car park πφφφφ αγροίκοι. Α, εντάξει τότε πολεμοοοοοος....

 Πάμε και στον εμφύλιο τώρα που ρου που πουμμμμμ λινκοοολν , οκ τραβάτε ελευθέρα τα βυζιά σας τώρα. Τι καλός ήθελε να καταργήσει την δουλεία όχι ,όχι κακοπροαίρετε καθυστέρα δεν έπαιξε ρόλο που ο νότος ήταν εμπορικά πιο ανεπτυγμένος . Όχι, γιατί στον βορρά είχαν high lux άσπρους δούλους που ζούσαν ζωή χαρισάμενη μες στα πλούτη. Ναι εκεί πληρωνόντουσαν αυτή ήταν η τεράστια διαφορά ζούσαν σαν δούλοι ,τρέφονταν σαν δούλοι αλλά είχαν την τεράστια οικονομική άνεση να αγοράσουν και μία κάλτσα την εβδομάδα. Ε ,εντάξει τότε ας αρχίσουμε έναν πόλεμο από μία ασήμαντη αφορμή όπου σκοτώθηκαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι σκέφτηκε το φοβερό μυαλό του λίνκολν. Μπράβο μάγκα για να πουλήσεις μαγκιά στους βλαχονότιους έχασαν την ζωή τους τόσοι άνθρωποι μπορούσες βέβαια απλά να τους δώσεις εδάφη και πολιτικά δικαιώματα και να καταργήσεις την δουλεία αλλά όχι όχι πολεμοοοοοοος . Τουλάχιστον τελικά έκανες και πράγματα για την δουλεία μετά από όλα αυτά. Και συνεχίζουμε με τρελοβιετναμέζους , ψυχανώμαλους ινδιάνους, τρομερούς καουμπόηδες, τρελούς ρώσους επιστήμονες κλπ. Καλά στο ηλεκτρονικά παιχνίδια οι ρώσοι έχουν κάνουν ήδη καμία 50αριά επιδρομές στην αμερική και άλλες τόσες απόπειρες να καταστρέψουν τον κόσμο. Μόνο την σκηνή στο αεροδρόμιο να βάλεις στο τελευταίο call of duty καταλαβαίνεις το πόσο κομπλεξάρες είναι οι τύποι μετά από τόσα χρόνια. Ρε μάγκες δεν είναι κακό να μην έχετε ένδοξη ιστορία αλλά πνιγμένη στο αίμα αθώων εμείς ακόμα και έτσι σας συμπαθούμε και αρκετούς σας θαυμάζουμε.
Βαθμός παραπλάνησης μου :3


5.Οbamia

  Έλα παραδέξου το το είπες, το φώναξες yes we can!!! , yes we can!!! changeee!!! , changeee!!! Τελικά πιο εύκολα βάζει τελεία ο καθυστέρας παρά αλλάζει στάση ο πρόεδρος της Αμερικής . Αλλά πραγματικά είναι ασύλληπτο τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Δηλαδή να λέει ότι θα τα αλλάξει όλα και να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα αλλα και να έχει κάνει σε κάποιες περιπτώσεις ακριβώς τα αντίθετα όπως με τον πόλεμο στο ιράκ και το περιβάλλον.Θα αρχίσουν να φεύγουν όλα τα στρατεύματα από τον αύγουστο του 2010 και μέχρι το τέλος του 2011 θα έχουν φύγει όλοι, nooooooot. Οπότε ας στείλω ακόμα 30.000 στρατιώτες στο Ιράκ ,ααα και παιδιά δώστε μου βρε και το νόμπελ ειρήνης στο μεταξύ έτσι για να θολώσουμε τα μάτια των χαζών αμερικάνων  . Πάμε στο περιβάλλον προεκλογικά μιλούσε για πράσινη ενέργεια, noooooot με μία τρελή κωλοτούμπα προανήγγειλε το άνοιγμα ασφαλών πυρηνικών εργοστάσιων ναι ναι ομπάμια αυτά τα συγκεκριμένα είναι πολύ πράσινα.

  Πάμε στο γκουαντάναμο, βγαίνει λοιπόν ο ομπάμα τις πρώτες μέρες προεδρίας αποφασισμένος και λέει κλείνει μέχρι τον ιανουάριο του 2010 μάλιστα υπογράφει και διάταγμα πάει γιοκ μάγκες τραβήξτε ελεύθερα τα βυζιά σας τώρα. Τραβάμε και εμείς ανύποπτοι τα βυζιά μας.... ναι οκ έφτασε μάης όμως και ακόμα τίποτα. Βρε χαζά. βρε χαζά δεν έχουμε που να τους πάμε μέχρι το τέλος της προεδρίας μου θα έχει κλείσει όμως στάνταρ οπότε ξαναψηφίστε με εσείς. Στην οικονομία κάτι παλεύει αλλά με την ανεργία να έχει εκτοξευτεί και εκεί για φιάσκο το πάει. Αλλά είχε και μία νίκη δεν το αρνούμαι που αν το έγραφα αυτό το ποστ πριν από κανά τρίμηνο θα τον έβριζα και γι'αυτό. Ναι, ναι τα κατάφερε πέρασε το νομοσχέδιο υγείας αφού πρώτα πέρασε τα πάνδεινα από τους ρεπουμπλικάνους και παραλίγο να καταστραφούν όλα και μπράβο του αλλά μετά από ενάμιση χρόνο είναι το μόνο που έχει καταφέρει. Εντάξει μωρέ δεν το θάβω το παιδί είναι ο μόνος που προσπαθεί να αλλάξει κάτι αλλά είναι γλωσσοκοπάνα μπλα, μπλα, μπλα αν δεν υποσχόταν τόσα πολλά δεν θα τον κατηγορούσε και κανένας απλά δεν θα εκλεγόταν.Αλλά και πάλι από τον άλλο τον μαλάκα.... Καλός είναι μωρέ τελικά(ορίστε το ξανάπαθα)
Βαθμός παραπλάνησης μου :8


Άμα συμπληρώσω ακόμα μία πεντάδα θα υπάρξει και συνέχεια αλλιώς δώστε ιδέες.




20 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

διάβασα "πίπες" κα μπήκα όλος χαρά να δω βιντεάκια της shasa! αμ δε.

στο 4 και το ""αμερικάνικη"" να μην έβαζες...πάλι μέσα θα σουν!

απάτη τελικά ο μαυρισμένος πρόεδρος ε? εντάξει...τουλάχιστον είναι πιο συμπαθητικός από τον άλλον τον παπάρα. άμα δεν κάνει και περισσοτερους από 2 πολέμους...θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

kathysteras είπε...

Σόσυ lt.aldo raine δεν το έβαλα το όνομα για κράχτη ορκίζομαι.

Απάτη ναι,ναι. Δεν έχει κάνει πόλεμο αλλά έχει υποσχεθεί τόσα που δεν θα τα θυμάται σε λίγο. Άσε και τις ρητορείες του που πλεόν μόλις τον βλέπω να μιλάει κλείνω αμέσως την τηλεόραση.

ephee είπε...

Ρε καθυστερημένο! Γιατί ρε μου βρίζεις τον George ντάμπλ γιού;;;
Το άτομο είναι η ζωντανή απόδειξη της θεωρίας του Δαρβίνου!
Να στη θυμίσω; Καταγόμαστε από τα πιθήκια!
Να στην εξελίξω; Αμα λάχει τα εκλέγουμε και προέδρους!
Ο μπάμιας τώρα, σκατά τα κανε, (θα μ'εδνιέφερε κάποια στιγμή η ανάλυσή σου επί ελλήνων πολτικάντηδων) αλλά κι εκεί όπως κι εδώ, το μη χείρον βέλτιστον.
(το μη χείρον είπα, όχι "χοίρον")

Δε μ'λες.. το Γαμώ τις μάνες όλων των οπαδών! δεν το'χεις διαβάσει, ε;

kathysteras είπε...

Όσο και αν βρίζουμε φυσικά και πάντα αγαπάμε τζωρτζ με μυθικές γκριμάτσες.

Το 'χω διαβάσει ,ναι. Αλλά τι; Να μην βρίσω και 'γω με την σειρά μου;

kalo paidi alla... είπε...

Ναι στην αρρώστια του ποδοσφαίρου όχι στην αρρώστια του οπαδισμού. (η οποία δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο βέβαια...)

kathysteras είπε...

Όχι στον κόκκαλη βασικά και σε κάθε κόκκαλη που την έχει καταβρεί και πουλάει και πνεύμα. Άμα φεύγαν αυτοί κάτι θα γινόταν.

Flonsavardu είπε...

εγώ θέλω να διαβάσω το βιβλίο που λες, γιατί μ' αρέσουν τα λιακοπουλικά.

kathysteras είπε...

Μπα δεν έχει σχέση με μεταφυσικά και λοιπές αρχιδιές τα λένε σοβαρά οι τύποι. Μην τολμήσεις και το διαβάσεις και μετά γεμίσεις κανά τετράδιο με το τι θες να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

1. Ποτέ δεν ασχολήθηκα φανατικά. Πάντα μου την έδιναν στα νεύρα οι ποδοσφαιριστές, παίρνουν ένα σκασμό λεφτά για να κλωτσάνε μια πάνινη φουσκωμένη μαλακία και οι περισσότεροι είναι ανιπαθητικοί μέχρι αηδίας (π.χ. Ροναλντίνιο).

2. Στον Πάολο Κοέλιο αναφέρεσαι; "Αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομοτήσει για να το αποκτήσεις." = Η μεγαλύτερη παπάρα που έχει πει ποτέ ανθρώπινο ον.

3. Τεράστια απάτη ο τύπος!

4. "Birth of a nation", τέλος. Η πιο ειλικρινής ταινία που έχει γίνει ποτέ για την Αμερική. Ο "έξυπνος" πρόεδρος Γουίλσον την απαγόρευσε όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

5. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο μαλάκας όσο ο Μπους -Is our children learning?- (ή ο Θρυλικός Νίξον).

Το δικό μου τοπ 5:
1. Oscars: Κάνεις καλή ταινία; Sorry, είμαστε ένα μάτσο πουριτανοί μαλάκες που βραβεύουμε ταινία που το αξίζει πραγματικά κάθε 20 χρόνια (με πιο "πρόσφατη" το American Beauty).

2. BBC: Πουριτανοί, συντηριτικοί βλάκες, έκαιγαν τις κασέτες με τα επεισόδια των Μόντι Πάιθον για να μην μεταδωθεί το σόου, κατέστρεψαν τα περισσότερα επεισόδια της σειράς Not Only...But Also των Dudley Moore και Peter Cook -μόνο έξι σώθηκαν- και τώρα το παίζουν "ανοιχτόμυαλοι". Ψόφος!!!!

3. Τηλεόραση (ειδικά ελληνική): Όποιος θέλει ποιοτικά τηλεοπτικά προγράμματα, τα κατεβάζει από το internet. Γέμισε ο τόπος ριάλιτι, ακροδεξιούς που γκαρίζουν και κουτσομπολιά. Όχι άλλο κάρβουνο!!!!

4. Πανελλαδικές + Φροντιστήρια: Η μεγαλύτερη απάτη/παπάρα σε ελληνικό έδαφος! Κρίνεσαι με βάση 10 παπαγαλισμένες μαλακίες, ενώ ξέρεις περισσότερα και από τον καθηγητή που σε διδάσκει -πέρυσι και φέτος το έπαθα και φρικάρισα με τη μαλακία που δέρνει μερικούς ανθρώπους-! Τα φροντιστήρια πάλι, εκτός του ότι 1 στους 2 καθηγητές είναι ψωνισμένος μαλάκας-καράβλαχος, ξεζουμίζουν κάθε ίχνος ζωής από τους μαθητές και ζουν μόνο για αυτούς που θα γράψουν 20 στις Παν. (οι υπόλοιποι είμαστε "κατώτερα όντα").

5. Τζέιμς Κάμερον: Πάρε το Avatar και βαλ' το εκεί που ξέρεις! Κάποτε σκηνοθέτησες τον "Terminator", αλλά κατέληξες να ξεπουλάς το έργο σου (θα βγάλει τον Τιτανικό σε 3D o γελοίος).

kathysteras είπε...

Βρωμομπλογκερ μπουρδέλο κλέβεις τα χιλιάδες σχόλια μου γαμημένο κωλόπραμααααα αλλα θα σε εκδικηθω επειδή είμαι ανώτερος σου κωλομηχανή. Γαμώ τον terminator μέσα και το matrix σας κουφάλες

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Αμερικάνικη ιστορία...Το περιέγραψες άψογα!! Που παίρνουν ένα ύφος σαν του Πλούταρχου (ένα βήμα πριν δακρύσω τύπου) και λένε συνέχεια "the nation, the good of the nation, protect the nation". Ποιο nation ρε ζώα;;;; Και εμείς στην πολυκατοικία είμαστε ένα ελληνο-αλβανο-ρουμανο-αφρικανο-πακισταντικό μείγμα. Να γίνουμε τώρα επιτόπου nation ή δεν θα κερδίσουμε τίποτα και τζάμπα κόπος;
Αυτό με το The secret έχει και ελληνική βερσίον-αντιγραφή. Η έλξη της τύχης του Ιορδάνη Ιορδανίδη. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Flonsavardu αν βλέπεις στο σχόλιο μπορείς να το κατεβάσεις από ιντερνετ σε pdf.

kathysteras είπε...

Βρωμομπλόγκερ με κούρασες.
Να απαντήσω ή όχι.
Θα χαθούν τα σχόλια μου στον χωροχρόνο και θα εμφανιστούν μετά από δεκαετίες;
Δεν ξέρω .
Ένα ξέρω.
Θα σε κυνηγήσω μέχρι να πεθάνω, μέχρι να μην αντέχω άλλο.
Θα γαμήσω με λύσσα τα κυκλώματα σου κωλογούγλι με τα ηλίθια logo.
Και κάθε χρόνο θα γιορτάζεις το ξεκώλιασμα σου με ένα επετειακό logo της σημερινής μέρας.

Καθυστέρας

kathysteras είπε...

Ας απαντήσω λοιπόν...

Penny Rose δεν είναι του κοέλιο όχι αν και είναι στην ίδια φιλοσοφία. Βέβαια ο κοέλιο σου έλεγε να το κυνηγήσεις όχι να κάτσεις να το περιμένεις. Για τον μπους έχεις δίκιο αλλα αυτόν τουλάχιστον δεν τον έπαιρνε κανένας σοβαρά.

Τα όσκαρ είναι σιχαμένα και καραστημένα πλεόν τουλάχιστον δεν το πήρε το αβαταρ φέτος. Για το bbc δεν ξέρω να πω την αλήθεια αλλα η τηλεόραση στην ελλάδα είναι όντως μπουρδέλο και φέτος με κούρασε πάρα πολύ. Ιδίως ''η πολυκατοικία'' και οι ''πεθερές'' είναι ότι πιο κουραστικό έχω δει εδώ και καιρό. Καλα ναι το εκπαιδευτικό σύστημα έχει εγκλωβίσει τους μαθητές σε ένα φαύλο κύκλο. Άμα καταφέρεις και βγεις χωρίς ψυχικά τραύματα από όλη αυτή την πίεση θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Και τέλος τον μαλάκα τον κάμερον τον έχω βρίσει και ησύχασα πλέον.

kathysteras είπε...

Πασχαλίτσα πολύ καλή ιδέα.
Τέλος οι φόροι και η καταπίεση. Καιρός να σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης. Δεν είμαστε έλληνες είμαστε από την αρχαία φυλή των βλαμμένω που υπήρχαν πριν και από τους σοφούς ελοχίμ. Ψάξτε σε τοιχογραφίες και θα βρείτε τις καθυστερημένες γελαστές φάτσες μας να σας κλείνουν το μάτι.

Ανώνυμος είπε...

άπαιχτος ;)

ας μη σχολιάσω τίποτα άλλο πέρα απο "Το μυστικό" -δεν το έχω διαβάσει,γνωστή μου (οχι φίλη μου) ορκιζόταν στο όνομά του,και ούτε λίγο ούτε πολύ όλα μου τα προβλήματα ωωω οφείλονταν στο οτι δεν είχα διαβάσει αυτό το Αποκαλυπτικό Βιβλίο...οπότε έπρεπε να το διαβάσω και θα έβρισκα σιγα σιγα την αληθινη ευτυχία...


μωρέ μήπως φταίω εγώ τελικά και το κούφιο το κεφάλι μου??

:p

kathysteras είπε...

Μην τολμήσεις αγαπητή αναγνώστρια Εκτός και να θες να ρίξεις το γέλιο της ζωής σου και να καταλάβεις την πραγματική δύναμη του μαρκετινγκ.

Είναι η απόλυτη ηλιθιότητα. Ναι είμαστε κορόιδα τελικά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μπλοκάκι και πολύ υπομονή. Και ότι θες θα γίνει δικό σου...

amalthia είπε...

σ'αγαπώ!σ'αγαπώ!

είσαι ο δικός μου προσωπικός Λαζόπουλος(μπλιάξ)!
λες αυτά που θέλω να πω εγώ!

kathysteras είπε...

Ναι και 'γω.
Ναι ναι είμαι. Κάνω φτηνή και αναίτια σάτιρα χωρίς γνώσεις και το έχω παραδεχτεί.
Ναι ναι ναι επιτέλους επέστρεψες και πλέον μπορώ να βάλω καινούριο ποστ.

amalthia είπε...

δεν είχα ίντερνετ καθυστέρα,η φόρθνετ με εγκατέλειψε...δεν μπορούσα να μπω και στης coulas να θαυμάσω την ιστορία μου(μπήκε βέβαια ο "έτσι"μου και με ξεφτίλησε, θα στα πω..)

σου είπα τα συγχαρητήρια??ε σου είπα?μήπως σου είπα και ευχαριστώ για την αφιέρωση?? !!δεν στα είπα όλα αυτά αλλά δεν χρειάζεται...αφού σου είπα "σ'αγαπώ"!σ΄έριξα!

kathysteras είπε...

Όχι τίποτα δεν είπες άτιμη αλλά δεν πειράζει όντως μ'έριξες...