Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Εργασία και χαρά !!!!!!

  Τώρα και σε βιβλίο 150 σελίδων οι δέκα συμβουλές για να περνάτε καλά στο εργασιακό χώρο σας ,να βγάλετε λεφτά, να είστε ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου και να γαμήσετε την αντζελίνα τζολί μόνο από τις εκδόσεις Καθυστέρας !!!!!!!!! Προλάβετε....

  Βαριέστε, δεν την παλεύετε, έχετε διαβάσει όλα τα μπλογκ ακόμα και αυτό εδώ, έχετε μετρήσει όλες τις τρίχες του καράφλα συναδέλφου κρατάτε και αναλυτικό πίνακα με την πορεία τους και είστε ένα βήμα από να το κάνετε και στο εξελ? Ή με απλά λόγια δουλεύετε στο δημόσιο? Κανένα πρόβλημα ο καθυστέρας σας σκέφτεται, σας αγαπάει και είναι εδώ.Παρακάτω θα βρείτε όσα σκέφτηκα εγώ τουλάχιστον για να περνάω καλά και να μην με ρίχνει ξερό η βαρεμάρα της δουλειάς.



1. Λαστιχάκια


  Είναι πιο σημαντικά και από το κόκκινο στην γκαρνταρόμπα της παπαρήγα , είναι το απόλυτο πολεμοφόδιο στο γραφείο.Χρειάζεται απλά λίγη εξάσκηση και καλό σημάδι ,το ιδανικό είναι να πετύχει πρόσωπο αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ επικίνδυνο και βγάζει πολύ γέλιο. Μπορείς να σημαδέψεις απλά περνώντας το στο δάχτυλο σου ή κάνοντας το χέρι σου σαν πιστόλι , μπορούν επίσης να διοργανωθούν μονομαχίες σε απόσταση πέντε βημάτων όπου οι διαγωνιζόμενοι να απαγορεύεται να καλύψουν το πρόσωπο με τα χέρια τους όπως και διαγωνισμοί σκοποβολής. Πολύ καλή και προσιτή λύση απλά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άτομα μεγαλύτερων ηλικιών γιαυτό προσέχετε. Α και αν κάποιος σας την δώσει πολύ κοιτάξτε και αυτό , γαμεί

2.Συρραπτικό

  Για hardcore καταστάσεις έντονου και βρώμικου πολέμου μπορείτε με μία κίνηση να αφοπλίσετε τον αντίπαλο σας ή ακόμα και να τον στείλετε στο νοσοκομείο. Απλά σηκώστε το μπροστινό μέρος του συρραπτικού και θα εκσφενδονίστουν οι συνδετήρες με απίστευτη δύναμη. Χρησιμοποιείστε αυτή την γνώση συνετά και μόνο σε κρίσιμες στιγμές στριμώγματος εκτός και αν θέλετε να χάσετε την δουλειά σας. Προσοχή τα περισσότερα αυτού του είδους έχουν εξαφανιστεί πλέον και αντικατασταθεί με κάτι καινούρια για υπέρτατους φλώρους ωστόσο μπορώ να σας προμηθεύσω με καναδυό .
 
Εφετζίδικη φλωριά


3.Μεταλλικοί συνδετήρες 


  Τώρα το παίζω έξυπνος επειδή το διάβασα πίσω από το κουτάκι και εγώ τα λέω απ΄αυτά που βάζουν στο συρραπτικό άμα είχα και εγώ το iq του 80% των υπόλοιπων ελλήνων θα το έκανα και γκρουπ στο facebook με τον τίτλο kai egw lew toys metallikous syndethres ap'ayta pou vazoyn sto syraptiko και θα μάζευε 200.000 θαυμαστές ικανοποιώντας την ανάγκη μου για κοινωνική αναγνώριση. Τέλος πάντων αυτή είναι η τελευταία και πιο σημαντική μου ανακάλυψη, οι βγαλμένοι συνδετήρες γαντζώνονται τέλεια στα μαλλιά του ανυποψίαστου θύματος και λόγω του χαμηλού βάρους δεν το καταλαβαίνει μέχρι να νοιώσει στο πετσί του την κοινωνική κατακραυγή.Προκαλούν τον εκνευρισμό του και τρελά γέλια από μέρους μου καθώς προσπαθεί να τα βγάλει, φαινομενικά ακίνδυνα θεωρώ ότι δεν μπορείς να χάσεις και κάνα μάτι.


4. Ντοσιέ εκτοξευτήρας

 Απλό στη χρήση και υπάρχει παντού .Απλά τοποθετείς κάτι ενοχλητικό πάνω στο ντοσιέ πχ. χαρτάκι τεντώνεις το λαστιχάκι και τέλος. Δεν είναι δύσκολο να συμμαδεύσεις καλά βέβαια αλλά δεν γαμιέται έτσι και αλλιώς είναι σχετικά ακίνδυνο.

5.Κομπιουτεράκι

 Και τώρα κάτι πιο πνευματικό το κομπιουτεράκι ,παντού υπάρχει ένα προφανώς. Στα κομπιουτεράκια εκτός από τα κλασικά σύμβολα που έχουμε διδαχθεί από μικροί υπάρχουν και τα εξής cm, rm, m-,m+. Οι φήμες λένε ότι μετά την γραμμική α είναι από τις περισσότερο μυστηριώδεις γραφές του κόσμου. Ποιος άπονος εφευρέτης αποφάσισε ότι είναι τόσο πασιφανές τι σημαίνουν και δεν υπάρχουν οδηγίες πουθενά? Ποιο σατανικό μυαλό αποφάσισε ότι πρόκειται για αρχαία μυστική γραφή που κανένας να μην καταλαβαίνει τι κάνει και η λύση της να δίνει απαντήσεις στην δημιουργία του κόσμου? Κάτσε λοιπόν ,πάρε την ζεστή σοκολάτα σου , ζήσε σαν σύμβολο, μπες στον ψυχισμό του, κάνε το να σε εμπιστευθεί ,πιείτε καμία μπύρα να πείτε ιστορίες από το στρατό, μάθε τα μυστικά του και πες μου επειδή πάντα βαριόμουνα να το ψάξω, μόνο το πασιφανές ότι κρατάει κάτι στη μνήμη έχω καταλάβει,ποιος ξέρει όμως τι άλλο, ίσως την ιστορία του κόσμου?!
Σας παρακαλώ πείτε μου ότι ούτε εσείς ξέρετε αλλιώς θα νιώσω πιο χαζός και από τότε που βγήκα από τον στρατό ή από χθες μετά την θρυλική μετάδοση του κατσαρού .
 Για αρχή ......
Για τρελές βαρεμάρες....

5 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

κανείς άλλος εκτός από σένα δεν λέει τα σιδεράκια του συρραπτικού "μεταλλικούς συνδετήρες"!

δηλαδή ελπίζω.

amalthia είπε...

χαχαχαχ αυτό το πόστ είναι για μένα που περνάω τη μισή και βάλε ζωή μου στο γραφείο!έχεις έμπνευση!

αφεντικό είναι ο πατέρας μου,οπότε καταλαβαίνεις οτι δημιουργείς οικογενειακό θέμα τώρα έ?!!!!

kathysteras είπε...

Α ρε σιγά και μένα ,για τους υπαλλήλους είναι αυτά. Είναι σημαντικό τελικά να δουλεύεις με άτομα σχετικά ίδιας ηλικίας με σένα ,εγώ τουλάχιστον δεν θα την πάλευα αλλιώς.

ephee είπε...

y0, εγώ δεν έχω καιρό για τέτοια (άσε που τα έκανα στο σχολείο) αλλά έχεις παραλείψει ή αγνοείς τελείως χρήσεις του κομπιουτερακίου (μου τη δίνει η γενική των υποκοριστικών) και του μεταλλικού σελιδοδείκτη σε συνδυασμό με το λαστιχάκι!...
Νομίζω όμως πως αυτό το σχόλιο θα γαμηθεί, οπότε καλύτερα να επεκταθώ στο δικό μου το τσαρδί. Θα το πάρεις γραμμή, είσαι στα στάνταρ για τέτοια ;)

kathysteras είπε...

Όχι αυτός ο συνδυασμός είναι επικύνδινος μπορεί να φας κανένα δάχτυλο. Εκτός και αν είσαι υπέρτατός θεός και εκπαιδευμένος.

Κανένα σχόλιο δεν γαμιέται εδώ,σαν σωστός οικοδεσπότης εντοπίζω τα πάντα.