Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η αντρική ανάλυση του sex and the city

  Sex and the city και sex and the city ,δεν είναι 45άρες με απωθημένα αλλά κοπελούλες και προβάλουν διάφορα κοινωνικά προβλήματα των γυναικών, καλά εντάξει ,σίγουρα ,whatever. Όχι καθυστέρα ,όχι μην είσαι κολλημένος αφού το έχεις δει ελάχιστα μην κρίνεις έτσι είπε η γλυκιά φωνούλα στο μυαλό μου.Σταμάτα εσύ μαλακισμένη απάντησα, την τελευταία φορά που μίλησες πείστικα να δώ το twillight και μετά προσπαθούσα να πνιγώ ανεπιτυχώς βουτώντας με το κεφάλι στα πατατάκια. Αλλά το οφείλω ρε γαμώτο ,στον αντρικό πλυθησμό που μας κατηγορούνε ότι δεν το καταλαβαίνουμε και βγάζουμε αυθόρμητα συμπεράσματα.

   Έτσι το έκανα , προετοιμάστηκα, έβαλα τα άρβυλα από τον στρατό, το πουκάμισο ξεκούμπωτο για να φαίνεται και η τρίχα, την φόρμα που έχει λεκέδες από μπογιές , τις τρύπιες μου κάλτσες, άφησα γένια και έριξα πάνω μου αλάτι για να μοιάζω με ηλιοκαμμένη φιγούρα ναυτικού ταλαιπωρημένου από τα ταξίδια. Έβαλα τσόντα στον υπολογιστή να παίζει, πέρασα το χέρι μέσα από την φόρμα σαν τον αλ μπάντι και με το άλλο έξυσα τον κώλο μου παράγοντας αυθεντικούς αντρικούς ήχους και καθάρισα με το μικρό μου δάχτυλο αυστηρά με αυτή τη σειρά μύτη,αυτί και σάπιο δόντι αφήνοντας ένα μουγκρητό ευχαρίστησης .Αγκρρρρρ θηρίο σε λίγο θα είσαι ελεύθερο, είμαι έτοιμος τώρα πιο πολύ από ποτέ να σε αντιμετωπίσω είπα και πάτησα το ξεmute...

  Οκ μία κυρά εδώ που μιλάει, μιλάει για έναν μεγάλο, α μάλιστα ο πρώην της είναι, καθόλου ρατσιστικό μετά κατηγορείτε εμάς όταν σας λέμε μουνάρες ,ορίστε και οι αποδείξεις θα μπορούσαμε να σας φωνάζουμε βαθιές,άπατες κτλ. Α μάλιστα τώρα μιλάει με τις φίλες ωραία για να δούμε είναι η μία η σεξομανής πενηντάρα λογικό, η άλλη η ξενέρωτη μάλιστα και η κακάσχημη που την έχει δει τεκνατζού ωραίο παρεάκι για να δούμε τι λένε.

 Σεξ, σχέσεις,σεξ,ψώνια,έξυπνο αστειάκι για άντρες,υπερβολή, εξυπνάδα ,σεξ, χαριτομενιά,πέη ,ανασφάλειες οοοοοκεικ λοιπόν ξέρουμε ότι μιλάτε για σεξ εντάξει το μάθαμε σε κάποια ηλικία ότι μας κουτσοπαλεύετε κανένα πρόβλημα, αλλά αυτές είναι 45άρες δεν είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες σε τέτοια ηλικία να κουβεντιάζουν για αυτά είναι σεξουλικά καταπιεσμένες με περισσότερα κόμπλεξ και από μένα. Θες να δείξεις γυναίκες άνετες και ωραίες; κάντο αλλά πιτσιρίκες μου την είδαν οι θείτσες τώρα τεκνατζούδες ξαφνικά, εντάξει δεν λέω να πλέκουν και να βλέπουνε λαζόπουλο αλλα δεν είναι ρεαλιστικό, την πατήσατε είναι καθαρά τέχνασμα μάρκετινγκ. Να βγώ και εγώ δηλαδή αύριο μεθαύριο να γυρίσω μία σειρά με ασυγκράτητους κουλ πενηντάρηδες και πάρε φράσεις ... πω ρε μιά μουνάρα!!μας γάμησε χθες ο διαιτητής, θέλω να τον φάω αυτό τον κώλο αγκρρρρρ,τι γκολ σας βάλαμε ρε;;;Μαλάκα έριξα ένα χέσιμο χθές και έβλεπα κόκκινες κουκίδες,η πιτσιρικά ψήνεται ακόμα ρε;;μκγρρρρθασουακουμπήσουυυυυένααανμάναρεεεεε. Το θέμα είναι ότι εμείς τους κορίδεύουμε αυτούς τους μαλάκες ,εγώ τουλάχιστον εσείς τι κόλλημα έχετε φάει πια με αυτές τις λυσσάρες;;;

  Πάμε και στο σενάριο όπου σίγουρα πραγματεύεται και με σοβαρά κοινωνικά θέματα αλλά παντού κολλάνε το σεξ, ε ρε λύσσα κακιά .πχ. σκηνή Sex and the city
Carrie: τι έχετε να πείτε για το χάσμα των γενεών;
Samantha: το σεξ φταίει επειδή άμα το κάνανε περισσότερο οι γέροι θα λετουργούσε καλύτερα ο εγκέφαλος τους
Miranda: ο φαλλός τους, ναι ,ναι χιχιχι
Charlotte: χιχι (ντροπιασμένα)
  Όλες μαζί ξεσπάνε σε γέλια και από τα δίπλα τραπέζια τις κοιτάνε ,η κάμερα εστιάζει σε μία γιαγιά που κουνάει το κεφάλι της.

  Σε γενικές γραμμές περισσότερο προσβάλλει και δείχνει τις γυναίκες σεξουαλικά εξαρτημενες από τους άντρες παρά το αντίθετο. Εντάξει τις δείχνει κατα τ'άλλα ανεξάρτητες θα μου πεις και σεξουαλικά απελευθερωμένες σε μία ηλικία που κατα κύριο λόγο είναι το ακριβώς αντίθετο ,αλλά γιατί όλο αυτό να μην είναι μία προπαγάνδα; Σου λέει ο πονηρός άντρας ασ΄τες να νομίζουν ότι στα πενήντα θα έχουν τις δυνατότητες να κάνουν την ζωή που θέλουν ώστε μέχρι τότε να μην τσιλιμπουρδίζουν και  να είναι πιστές. Και όταν φτάσουν σε εκείνη την ηλικία έχουμε και άλλοθι για να ρίξουμε κανά ξενοπήδημα και σιγά μην βρουν κανα τεκνό αυτά μόνο στην νέα υόρκη ως γνωστών συμβαίνουν και στις σειρές.

  Αλλά σας δικαιολογώ ναι, ναι, ναι έχετε βαρεθεί να ξυπνάτε από το πρωί και να βλέπετε μπούστα που μιλάνε, καριόλες που κουτσομπολεύουν , διαφημίσεις με τύπους αραχτούς να λερώνουν καναπέδες, να πετάνε εξυπνάδες, κώλους να τρέχουν ,πουτάνες να γυρνάνε dvd,βυζιά να ανεβοκατεβαίνουν και υποψήφιες νύφες να περνάνε κριτική επιτροπή από κουραδοκέφαλους γαμπρούς και στρίγγλες πεθερές. Λογικό είναι θέλετε να δείτε κάτι ρεαλιστικό, όχι την καρικατούρα μίας φανταστικής τηλεοπτικής κοινωνίας (καλά αυτό πάει και για τα δύο φύλα βέβαια) θέλετε ελευθερία και έναν ιδανικό κόσμο δηλαδή αυτό που εμείς απλά λέμε τσόντα ,αλλά με σενάριο. Οκ now its all clear i can rest in peace, δεν θα διαμαρτυρηθώ ξανά για αυτό αλλά άμα μου πείτε τίποτα και για την ζωή της άλλης θα γίνει χαμός, εκεί δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.

 Και τώρα ο διαγωνισμός που όλοι αγαπήσατε..... Αναφέρετε μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα μία ταινία που η μίλα γιοβοβιτς να μην παίζει σαν μαστουρωμένο πρεζάκι και κερδίστε μία ερώτηση στον καθυστέρα....10....9....8....7....6....5....4... έλα μπορείς...3....δεν είναι δύσκολο...2....1.....

7 σχόλια:

kalo paidi alla... είπε...

Εχασα. Ωραία η ιδέα σου για αντρική έκδοση. Μπορείς να την πεις Sex and the Egaleo city

kathysteras είπε...

Γιατι όχι;Αν φανταστείς και πόσοι ξαναμμένοι πενηντάρηδες που την έχουνε δει τεκνάδες κυκλοφορουνε θα έχει επιτυχία.

Flonsavardu είπε...

Σου είχα γράψει ένα τεράστιο κομμεντ χτες το μεσημέρι, αλλά μετά έγινε ερορ και χάθηκε. Και μετά βαρέθηκα να κάτσω να το ξαναγραψω. Θυμάμαι σίγουρα ότι σου έλεγα οτι η μίλα έπαιξε στη γαλάζια λίμνη και ότι είναι σαρλοτ και ποια στο διάολο είναι η κριστιν; Αυτα. :)

amalthia είπε...

η Μίλα? με σκότωσες!

Καθυστέρα...μην το παίρνεις τόσο σοβαρά..οι περισσότερες απλώς διασκεδάζουμε με αυτή τη σειρά!

εμείς που απλώς διασκεδάζουμε,γελάμε με τις υπόλοιπες που πορώνονται με αυτή τη σειρά και κυκλοφορούν στο Κολωνάκι ως άλλες Κάρυ και στο Αιγάλεω ως άλλες Σαμάνθες.

Είναι όπως με εσάς τους άντρες που απλώς καυλώνετε με τις τσόντες ενώ ξέρετε πολύ καλά οτι οι νοσοκόμες δεν έχουν κόκκινα μακριά νύχια και δεν θα σας πάρουν πίπα την ώρα που σας βάζουν τον ορό.Και φαντάζομαι γνωρίζετε πως στην πραγματικότητα οι αεροσυνοδοί δεν γαμιούνται με τον πιλότο αλλά ούτε και με τους επιβάτες...μη πω και για τις νταντάδες!

Πάντως γέλασα απίστευτα με την ανάλυσή σου και μου άρεσε ο όρος "κοπελούλες"..μου είναι πολύ γνωστός!

kathysteras είπε...

Flonsavardu...

Δεν την πoλυπαλεύει το γαμογουγλ και μου κλέβει σχόλια επειδή γίνεται πανικός κανονικά.

Ωχ ναι το ξέχασα ότι αυτό το ξέρασμα είχε και συνέχεια,κάτσε να δώ καμία σκηνή και άμα δεν κάνει καμιά τρελή φάτσα πάλι και δεν παίζει το μάτι της είσαι η μεγάλη νικήτρια ,ναι ναι.

Α ναι σάρλοτ έκανα αντιγράφη από το imdb και έγραψα το κανονικό της όνομα ο μαλάκας.

amalthia...

Ναι,ναι καλά πρόσφατα πηδήξαν ένα γέρο στο νοσοκομείο και έγινε χαμός στα κανάλια και ένας πιλότος είχε τραβήξει βιντεάκι να γαμάει και στην συνέχεια τον χώρισε η γυναίκα του και έχασε τη δουλειά του. Αλλα εκεί να μας χαλάτε τις φαντασιώσεις. Άσε με τώρα πάω να βγάλω τον ώμο μου.Νοσοκόμααααα...

kathysteras είπε...

Μετά από εξονυχιστική ανάλυση της επιστροφής στη γαλάζια λίμνη μπορώ να πώ ότι δεν εντόπισα κάτι ανώμαλο στο βλέμμα της ή στην εν γένει συμπεριφορα της εκτός από τα συνηθισμένα ξεσπάσματα.

Κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι η Flonsavardu θα έχει την τεράστια τιμή να μου κάνει μία ερώτηση. Choose your words wisely my friend cause you may find the truths of life.

monkey είπε...

The Fourth Kind... τρελό εργάκι με την Μίλα... Αν δεν το έχεις δει ,δες το, χωρίς όμως πρώτα να το ψάξεις τρελά στο internet...