Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Μιά μέρα σαν σήμερα...

... Πριν 43 χρόνια ο πιτσιρικάς τότε πατέρας μου ξύπνησε κανονικά σαν κάθε άλλη μέρα ,ντύθηκε κανονικά και πήγε κανονικά στο σχολείο μόνο που εκείνη την μέρα το σχολείο τελείωσε στις 12.00 όχι όπως κάθε άλλη μέρα. Γύρισε σπίτι χαρούμενος ,εξάλλου εκείνη την εποχή οι πιθανότητες να λουφάξεις ήταν απειροελάχιστες, και βρήκε την γιαγιά μου να καίει εφημερίδες και βιβλία και τον παππού μου εξαφανισμένο. Ο πατέρας μου ευτυχώς ήταν από τους τυχερούς που απλά ήταν στιγματισμένοι λόγω του παρελθόντος του παππού μου και δεν έχασαν κανέναν άνθρωπο, που έζησαν με το φόβο, με το ραδιοφωνάκι ,με τις εφημερίδες από χέρι σε χέρι και όλα αυτά τα χαριτωμένα.

 Δυστυχώς η βλακεία στην ελλάδα είναι τεράστια και το μιά χούντα θα μας σώσει ακούγεται όλο και πιο συχνά ιδιως μετά από τα γεγονότα με τον αλέξη έπαθα την πλάκα μου .Ήμουν στρατό εκείνη την περίοδο και ακούσα όχι από εθνικιστές καραβανάδες ,από φαντάρους και γιαυτό συγκλονίστηκα,δεν ξέρω όταν ακούω αυτή τη φράση σαν να ανατριχιάζω, ιδίως από όσα ακολουθούνε... έκανε έργα, έκανε δρόμους. Όχι σήμερα δεν θα βρίσω ,δεν θέλουν να βρίζω διανοητικά καθυστερημένους που λένε ότι ένας άνθρωπος που σου στερεί όλες τις ελευθερίες σου έκανε έργα, ρίχνει το επίπεδο μου.

Φιλάκια γλυκουλοφασιστάκια μου θα σας γαμάω μέχρι η πούτσα μου να λιώσει. Εκτός και αν είμαι σαν τον Βησσαρίωνα και εγώ τότε την πατήσατε. ( ε,δεν άντεξα άνθρωπος είμαι)

4 σχόλια:

amalthia είπε...

μισάνθρωπος είσαι βρε!

όχι άνθρωπος!

άστους τρελούς στην τρέλα τους!!

kathysteras είπε...

Εγώ τους αφήνω, αυτοί βρίσκονται συνέχεια όλο και πιο κοντά μου.

Έχω αρχίσει να στερεύω από βλακεία ρε γαμώτο, αυτή η πουτάνα η ρουτίνα σε τρώει σιγά σιγά σαν τον καρκίνο και όταν το καταλάβεις είναι αργά.

kalo paidi alla... είπε...

Κάτω η χούντα - κάτω η ρουτίνα - κάτω η χούντα της ρουτίνας. Για να πέσει η χούντα της ρουτίνας θα χρειαστεί άλλο ένα πολυτεχνείο (δηλ. να δώσω κατατακτήριες και να ξαναμπώ σε μια σχολή να συνεχίσω το φοιτητιλίκι από εκεί που το άφησα)

kathysteras είπε...

Γιατι ρε πούστη μου; Γιατί αυτή η κοινωνία μας ώθησε να βγούμε στην παραγωγή; Γιατί τα τελευταία τρία χρόνια να είναι τα χεiρότερα της ζώης μου; Γιατί αυτά τα τρία χρόνια να μου λείπει συνεχώς η θεσσαλονίκη;

Είμαστε γεννημένοι φοιτητές τελικά ναι,ναι ρε μαλάκες στον επαγγελματικό προσανατολισμό αυτό μας έβγαλε. Θέλουμε μάθηση χωρίς όρους και υποχρεώσεις, χωρίς δεσμεύσεις και ευθύνες.

Αυτά και πολλά άλλα στην επόμενη εκπομπή μας.