Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Μαλακίες Γονέων εκπαιδεύουσι τέκνα...

 Οι γονείς κακά τα ψέματα εκτός από πλάσματα ανυπέρβλητης αγάπης ,υπομονής και αστείρευτες πηγές δουλέματος και γέλιου στις δύσκολες στιγμές είναι και οι άνθρωποι που μας δημιούργησαν ένα σωρό τραύματα με τις εκνευριστικές ενίοτε και βάρβαρες συνήθειες τους. Λοιπόν ανοίξτε τα σημειωματάρια σας υποψήφιοι γονείς εκτός και αν θέλετε τα παιδιά σας να ανοίξουν ένα μπλογκ χωρίς καν το πραγματικό τους όνομα και να το παίζουν σουπερ ήρωες βρίζοντας οτιδήποτε έκανε το λάθος να πέσει στα μάτια τους.

1. Πρωινό ξύπνημα

  Μία πραγματικά πονεμένη ιστορία, για να το ξεπεράσω χρειάστηκαν 5 χρόνια υπν εεε σπουδών εννοώ αλλά τελικά συνήλθα. Το πρωινό ξύπνημα λοιπόν συνοδευόταν από άνοιγμα των παραθύρων, σπρώξιμο ενίoτε και κανένα κομπλιμέντο του στυλ ''πω πω πως βρωμάει εδώ μέσα''...Το σάββατο που ήλπιζες όπως είναι φυσιολογικό να κοιμηθείς λίγο παραπάνω είχες ακόμα χειρότερο ξύπνημα από ηλεκτρική σκούπα που κάποιες φορές εισέβαλε και ενώ κοιμόσουν όταν ξεπερνούσες την υποτιθέμενη ώρα ξεκούρασης. Ναι καλά το φαντάστηκες αγαπητέ αναγνώστη ούτε την κυριακή κοιμόμουν καθότι γόνος θρησκόληπτης οικογένειας (καμάρωσε μάνα τον θρησκόληπτο γιο σου) άντε να μην έχεις παιδικά τραύματα μετά .

 Μεγαλύτερο τραύμα: Κρύο, φως, πόδια να χώνονται κάτω από το πάπλωμα, βαρεμάρα

2. Γάλα

  Υπάρχει ρε γαμώ την πουτάνα μου άλλο θηλαστικό που για το 1/5 της ζωής του να πίνει γάλα; Στα 16 θα δυναμώσουν τα κόκκαλα και τα δόντια μου και μου δίνεις αυτή την άσπρη αηδιαστική μαλακία?

Μεγαλύτερο τραύμα : Βρωμερή αναπνοή, ξινισμένη αηδία

3. Σαλιωμένο δάχτυλο

   Η υπέρτατη σιχαμεροαηδία αν και ευτυχώς χάνεται από μία ηλικία και μετά. Μα είναι δυνατόν ρε μάνα; Υπάρχουν τα χαρτομάντιλα για αυτό τον λόγο πρέπει να με ακουμπήσεις με την αυτόματη σιχαμένη συσκευή καθαρισμού σου?
Μεγαλύτερο τραύμα : Περίγελος, ντροπή

4. Τσιγάρα

   Καλά δεν μιλάω για το ότι κάθε πρωί το αυτοκίνητο ήταν θάλαμος αερίων μιλάω για τό ότι όταν πεθάνω και βγάλουν τα στατιστικά μου στοιχεία η φράση '' πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα'' θα είναι η δεύτερη πιο πολυακουσμένη μετά το ''είδες λαζόπουλο;;''τουλάχιστον όταν μεγάλωσε η αδερφή μου την αγγάρευα και την γλύτωσα αυτηνής βέβαια της την πέφταν κάτι ανώμαλοι στο δρόμο αλλά λεπτομέρειες.

Μεγαλύτερο τραύμα : τίποτα

5. Το αγαπημένο μου ροζ τζίν

  Ξέρετε όλοι για τι μιλάω ... Μα ροζ ήταν αγόρι μου, Όχι μάνα δεν είμαι ο φλωρινιώτης ούτε βγάζω μπούτι στην Συγγρού το βράδυ, θυμάμαι τι χρώμα ήταν.

Μεγαλύτερο τραύμα : Αγαπημένα ρούχα και θυμώντας τα να κλαίς.

6. Μουρουνέλαιο και λοιπές αηδίες

 Ευτυχώς κράτησε λίγο και αυτή η μόδα αυτό το πράγμα που έχει γεύση στημένου ψαριού δεν παλεύεται .

Μεγαλύτερο τραύμα : Ψαρίλα

7. Τσόντες

  Ρε μάνα  δούλεψα για να την αγοράσω ρε πούστη μου, γιατί πετάς το μόχθο μου ρε μάνα; Υπολογίζω ότι περίπου δέκα τσόντες είχαν θυσιαστεί στο βωμό του σκούφου. Την πρώτη μου την είχε βρει ο πατέρας μου και  την πόνεσα περισσότερο επειδή την αγόρασα με τα πρώτα μου λεφτά και την μετέφερα μέσα από την μπλούζα πάνω στο ποδήλατο νοιώθοντας σαν τον Τζέιμς Μποντ που τον κυνηγάει η ιερά σύνοδος. Οι υπόλοιπες ήταν θέμα χρόνου και κάθε τσόντα είχε χρόνο ζωής τριών μηνών καθότι τις γομαροκασέτες ήταν δύσκολο να τις κρύψεις αν και τελικά μία μέρα πίστεψα ότι είχα βρει την κρυψώνα του αιώνα. Ήταν πίσω από τα συρτάρια του γραφείου ένα κενό ότι έπρεπε για 3-4 κασέτες κανένας δεν θα το πρόσεχε, έτσι νόμιζα τουλάχιστον αλλά η μάνα μου πρόσεξε ότι το ένα συρτάρι για καναδυό εκατοστά δεν έκλεινε καλά και τότε έγινε ο παρακάτω καλτ διάλογος

Μάνα: καλά δεν ντρέπεσαι να φέρνεις αυτές (αυτές!!! αχαχα μακάρι να ερχόταν αυτές) μες το σπίτι μας;
Εγώ: άσε μας ρε μανά μια χαρά είναι
Μάνα : Ναι και άμα δει τίποτα η αδερφή σου τι θα της πεις;
Εγώ : Άσε μωρέ δεν θα κάνω εγώ την δουλειά μου επειδή έχω αδερφή;
Μάνα : Γκρρρρλουυυπ            

  Πολλοί θεωρούν τις τσόντες φθηνές και ανέμπνευστες, εγώ πρόσφατα έζησα μία πρωτόγνωρη εμπειρία  καθώς έβλεπα μία τσόντα, για δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα ότι περιείχε ακριβώς ότι ήθελα να δω κώλο, λάδι ,ήλιο, γρασίδι, εξοχή ένα ρίγος με διαπέρασε και έκτοτε οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται μάταιο. Μιλάμε για μια ολοκληρωτική εμπειρία άμα είχε και καμία Ιον γάλακτος πιο δίπλα πολύ πιθανό να μην ήμουν εδώ να γράφω σήμερα. Ταρκόφσκι μαλάκα , πέθανες και τέτοια σκηνή δεν είχες σκηνοθετήσει.  

 Μεγαλύτερο τραύμα : Κανένα (θάβω κάτι κασέτες που και που στο κήπο και μετά χαράζω την διαδρομή στο χέρι μου αλλά εκτός από αυτό όχι κάτι άλλο ανησυχητικό)

8. Φίλοι

  Μέχρι το λύκειο ήμουνα ένα λιγομίλητο, αντικοινωνικό και μαμούχαλο ον κυρίως για τον λόγο ότι όλοι οι συμμαθητές μου ήταν γαμημένα όντα και ψωνάρες του κερατά, στο λύκειο βέβαια έκανα πολύ καλούς φίλους ωστόσο οι γονείς πάντα παίρνουν πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν τα παιδία τους στην προσπάθεια για κοινωνικοποίηση .Και τότε είχαμε τραγικές ατάκες του τύπου ΄΄ Θες να κάνεις παρέα με αυτό το παιδάκι ;΄΄ , ''Γιατί δεν μιλάτε με αυτό το κοριτσάκι;'' βέβαια μπορεί σήμερα αυτό το παιδάκι να έγινε να έγινε μια μουνάρα ή να γυρίζει dvd αλλά δεν έχει σημασία με αυτή την ατάκα έχανες και την τελευταία ευκαιρία να το παίξεις κουλ .

Μεγαλύτερο τραύμα : Ντροπή

9. Χαριτωμένες ιστορίες

  Αυτό δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, οι γονείς το βρίσκουν αστείο να λένε τι μαλακίες έκανες όταν ήσουν μικρός καλά δεν συζητάμε για πιο σοβαρά όπως την μέρα που γεννήθηκες αυτά τα ακούς πιο πολλές φορές και από τον ΄΄Ιησου από την ναζαρετ΄΄  το πάσχα. Έχουμε λοιπόν και λέμε θυμάστε τότε που έφαγε τα σκατά του στο νηπιαγωγείο και μετά τα πέταξε στην νηπιαγωγό; αχ το καημένο ή τότε που κατουρήθηκε στην πρώτη δημοτικού και μετά έκανε τσουλήθρα πάνω του; και τότε που χόρευε κλακέτες και πετάχτηκε η μία και σκότωσε 9 άτομα (έπρεπε να τσοντάρω south park καιρό έχω); Αλλά τώρα την βρήκα την λύση θα τους λέω και εγώ τις βλακείες που κάνανε. Θυμάσαι τότε που με ξέχασες μία ώρα στο αυτοκίνητο;; Σκάνε έτσι τα παιδάκια, ξέρεις. Ή τότε που σας έπιασα να το κάνετε με την μαμά;;; Ρε γέρο έχεις χάσει πλέον την φόρμα σου...

Μεγαλύτερο τραύμα : Ντροπή

10. Φερμουάρ

  Και φτάνουμε στον απόλυτο τρόμο. Είναι πρωί ,έχει κρύο, είσαι μικρός και αδύναμος , η μάμα σε έχει ντύσει κλασικά με όλα αυτά τα τραγικά ρούχα που στο σχολείο σε κοροϊδεύουν. Και τότε συμβαίνει φσιιιιιιιιιιιιτ τσαααααακ λίγο πιγούνι, λίγο χείλια αν είσαι άτυχος κάτι θα πιάσει το κωλόπραμα .Σε συνδυασμό με το κρύο σου προσφέρει ένα ασύγκριτο τσούξιμο ,ένα μίσος για την μάνα σου καθώς ποτέ δεν προσέχει και το κλασικό δίλλημα ,να μείνω όπως είμαι ή να σηκώσω το πηγούνι και να προσπαθήσω να το υπερπηδήσω;;;;;

Μεγαλύτερο τραύμα : Πόνος ,Κρύο

11. Φιλιά

 Ναι ναι και εγώ σε αγαπάω, ναι ναι πολύ μαμάκα και εσένα πατερούλη αλλά μπορείς να με αφήσεις τώρα επειδή κοιτάει όλο το δημοτικό και η τατιάνα με έχει καλέσει στην επόμενη εκπομπή της με θέμα πως να μην κάνετε τα παιδιά σας μαμμόθρεφτα;; Έλεος δηλαδή πρωί πρωί σάλια και αηδίες και δεν είναι μόνο αυτό ο πατέρας μου το συνεχίζει ακόμα παρά το σπρώξιμο και το ξύλο που έχει φάει τόσα χρόνια.

Μεγαλύτερο τραύμα : Ντροπή, Σάλια

12. Ζώα

  Άλλη μία τρυφερή ιστορία λοιπόν. Ήταν άνοιξη,απόγευμα... ο πιτσιρικάς καθυστέρας γύριζε σπίτι ...τραλαλι τραλαλο... ανέμελος με ένα γατί παραμάσχαλα... τραλαλι τραλαλο. Σε τραγική λιγδοκατάσταση το γατάκι είπα να το πάρω σπίτι να το ταΐσω ήξερα βέβαια ότι η μάνα μου σιχαίνεται τα γατιά αλλά πόνταρα στην ακαταμάχητη γοητεία του.Τραλαλι τραλαλο ανοίγει ο μικρός ανέμελος καθυστέρας την πόρτα... 

Γκμπαρε αυτομπργλ τομπραμγααααουυυ απόμπροστραμουυυυυυγκ

Τι είπες έκπτωτε άγγελε που κυρίευσες την μάνα μου;;;;;;;;   απαντώ .

Πάρε από μπροστά μου αυτό το πράγμα !!!!!!!!

( σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσα σαν άλλος mike wazowski να τραγουδούσα πάρε από μπροστά μου αυτό το πράγμααααα ,το πράγμα το πράγμα αυτοοοοοό ,πάρε από μπροστά μου αυτό το πράγμαααααα γιατί θα αυτοστραβωθωωωωωώ, αλλά δεν είναι όλα τόσο ρομαντικά) στη συνέχεια όλα γίνονται θολά ένα γατί συνεχίζει την μίζερη ζωή του και εγώ κατεβάζω το μούτρα μου.

 Τραύματα δεν μου δημιούργησε αφού από πάντα αγαπούσα τα ζώα,ακόμα και οι μπάτσοι γλυκούληδες είναι αλλά μου δημιούργησε μεγάλες απορίες. Πως γίνεται να μην σου αρέσουν οι γάτες;;; Ακόμα και ο κάρτμαν σε τόσα επεισόδια η μόνη φορά που λύγισε ήταν για γάτα. Έχουν κάτι που χτυπάει στο υποσυνείδητο δεν μπορείς να το προσδιορίσεις αλλά ξέρεις ότι υπάρχει κάπου εκεί. Επίσης ανατομικά είναι το τελειότερο πλάσμα μετά την γυναίκα, βρείτε μου άλλο και θα σας παραδεχτώ (σκάσε μαλάκα Φρόυντ δεν είμαι ανώμαλος). Τέλος πάντων εγώ την εκδικήθηκα την μάνα μου όταν μεγάλωσα έγινε η αυλή στέκι κατατρεγμένων και πεινασμένων γατιών της γειτονιάς και ενός σκύλου.

Νέο

13. Σίριαλ

  Άλλη μία πονεμένη ιστορία, τι θα δούμε ρε μάνα πάλι σήμερα; την μπάρμπα να γαμιέται με το μισό καστ ; τον παπακαλιάτη σε ανώμαλα τρίγωνα ή τον Αιμίλιο χειλάκη να τρομάζει καμιά ανυποψίαστη; Τέτοιες βλακείες που έχω δει τόσα χρόνια δεν λέγεται τεράστια καταπίεση μιλάμε μικρός είχα κάνει λίστα τις ταινίες που ήθελα να δω όταν μεγαλώσω και δεν με αφήνανε.Ακόμα και σήμερα όταν ανεβαίνω να δώ την μάνα μου το ίδιο γίνεται

Τι έγινε ρε μάνα καλά είσαι ; 

Σσσσσσσσσ βλέπω η ζωή της άλλης.

Ρε μάνα αυτή φοράει περούκα και η σκηνοθεσία είναι ότι πιο ανώμαλο έχω δει μετά τον ψάλτη σαν σταυροφόρο στο καλημέρα ζωή (ωραίες εποχές).

Μια χαρά είναι άντε σταμάτα τώρα.

  Το ίδιο ισχύει και για τις κλασικές ελληνικές ταινίες που για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν επιδέχονται κριτικής σαν τον πάπα λες και πρέπει να τις δούμε μέχρι να μην υπάρχει κανένας ζωντανός πρωταγωνιστής, μοντερ, ηχολήπτης κτλ.

Μεγαλύτερο τραύμα : Μια αναγούλα όταν αρχίζει να χορεύει η σαπουντζάκη και σπασμούς δεν έχω μόνο εγώ ,ε ;;



Νοιώστε ελεύθεροι να προσθέσετε και τα δικά σας τραύματα.

18 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

σε νίκησα αμάλθεια! είμαι η πρώτη! :)

γαμάτη ανάρτηση, με άρεσε τόσο που απορώ που δεν την σκέφτηκα πρώτη. πάνω κάτω όλα αυτά που ανέφερες, εκτός από τις τσόντες.

μια μέρα είχα κάνει αυτοσχέδιο τρίμινγκ στις τρίχες ξέρεις που. γυμνάσιο θα ήμουνα. όχι δεν είχα γκόμενο ή τίποτα, απλώς μου την είχαν δώσει. και ξέχασα να τραβήξω καζανάκι, επομένως τις είδε η μαμά μου και άρχισε το μπίρι μπίρι, γιατί το έκανες αυτό, κτλ.

μεγαλύτερο τραύμα: ενοχές, ντροπή

kathysteras είπε...

Πωπω τώρα μου θύμισες τότε που ξύρισα το μουστάκι (κλασικός γκαντέμης είχα τραγικό μουστακάκι από το γυμνάσιο) για κάποιο ανεξήγητο λόγο λες και ήμουν ρεμπέτης μάγκας δεν με άφηναν να το ξυρίσω. Λες και άμα το ξύριζα θα με κορόιδευαν τα υπόλοιπα μαγκογυμνασιόπαιδα και θα έχανα τον αντρισμό μου.

Παίρνω μία μέρα λοιπόν τα ξυράφι και χρατς χρουτς ρίχνω το χειρότερο μακέλεμα εβερ .Με βλέπει λοιπόν η μάνα μου και τρελαίνεται που έβαλα ξυράφι στο αγνό σαν πωπουδάκι μωρού δέρμα μου και λέει άμα γυρίσει ο πατέρορεμπέτης σπίτι θα τρελαθεί. Παίρνει λοιπόν ένα μολύβι (αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!) και το ζωγραφίζει μέχρι να του το πει αυτή.

Το κακό με τους γονείς είναι ότι όχι μόνο σε κάνουν σε κάνουν χάλια αλλα σε γεμίζουν με ένα σωρό τύψεις και φόβο. πχ. τώρα θα γεμίσεις τρίχες και θα δουλεύεις σε τσίρκα, μπορούσε να είχε γλιστήσει και να σου έκοβε το λαρύγγι ή δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, δεν θα μεγαλώσουν τα βυζιά σου θα μείνεις μόνη στη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα σου.

Jerry Jedelou είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα!

Τελικά όλοι πάνω κάτω τα ίδια κάνουν!

Η δική μου μαμά κατά βάση έλειπε γιατί δούλευε, οπότε εμείς ξυπνούσαμε αναγκαστικά για να πάμε με το σχολικό.
Όταν ήταν όμως σπίτι και θα μας πήγαινε εκείνη σχολείο κοιμόμασταν μέχρι τις 8 παρά πέντε (ενίοτε και πέντε). Για να μας ξυπνήσει μας έπαιρνε τα παπλώματα από πάνω μας και άναβε το φως.. κινέζικο μαρτύριο μου φαινόταν αυτό!!

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αυτό το μουστακάκι που λες, που είχαν οι περισσότεοι βέβαια, ήταν πραγματικά τραγικό στο σχολείο!

amalthia είπε...

Φλο εγώ είμαι πρώτη στην καρδιά του!

τα πέτυχες όλα...απλώς εμένα η μάνα μου με ξυπνάει ακόμα και σήμερα με τα τακούνια! βρε μανία..όταν κοιμάμαι παραπάνω η μάνα μου κάνει τις δουλειές του σπιτιού με τακούνια!

πόσο κουλ(ό) είναι αυτό?!
επίσης δεν θέλω να θυμάμαι όταν μου βαζε το καλσόν..είχε και νύχια η άτιμη!

το τραύμα μου πάντως εμένα δεν είναι τόσο αστείο...οι γονείς μου μιλούσαν πολύ μπροστά μου.νόμιζαν οτι δεν καταλαβαίνω.απο τα 4 μου καταλάβαινα και άκουγα αλλά δεν είχα τρόπο να το δείξω,νόμιζα οτι δεν πρέπει να το δείξω.

τραύμα λοιπόν:ωρίμανση,γρήγορη και απότομη.

kathysteras είπε...

Πω πω αυτά τα πρωινά ξυπνήματα έχουν καταστρέψει πολυ κόσμο τελικά. Δεν με στεναχωρείς καθόλου jerry ένιωσα την κοιροιδία στο πετσί μου μέχρι το λύκειο που άφησα μουσάκι και είχαν κάτι άλλο να κοροιδεύουν.

Αγαπητή Αμάλθεια τίποτα δεν είναι τυχαίο, απλά η δική σου μητέρα έχει και λίγο τσίπα και θέλει να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα για να μην σε ξυπνήσει απότομα. Εμένα πάλι την τελευταία φορα που με ξύπνησε άκουσα το εξής : Ξύπνα, πέθανε ο παππούς!!! Ντύσου και έλα από την γιαγιά... εεεε οκ ξέρεις έχω και αισθήματαααα.

Flonsavardu είπε...

"Παίρνει λοιπόν ένα μολύβι (αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!) και το ζωγραφίζει μέχρι να του το πει αυτή. "

δάκρυσα λίγο!

kathysteras είπε...

Εγώ να δεις....

amalthia είπε...

χαχαχα..εγώ της έχω πάρει τον αέρα!

-"θα δούμε Ράδιο Αρβύλα και άμα σ'αρέσει!"
-"Μα Αμάλθεια μου γλυκιά..έχει τσι κοπελούλες σε λίγο"
-"Και τι?φοβάσαι μη χάσει καμία την παρθενιά της και το χάσεις?"

όπου κοπελούλες...sex n the city(θέλει να το βλέπει ενώ ξέρει κάθε επεισόδιο)

kathysteras είπε...

Καλα τι κοπελούλες;; αυτές όλες θείτσες είναι. Έχετε και σεις μία γυναικεία σειρά μην βάλουνε τίποτα μουνάρες να περνάει καλά η ώρα εκεί όλες τις βλαμμένες και τις ξενέρωτες .

Jerry Jedelou είπε...

Καθυστέρα θα φάμε τα μουστάκια μας! (χαχαχαχα)

Μην ξανακούσω κουβέντα για τσι κοπελούλες!

Αμάλθεια δωσε μου σε παρακαλώ το τηλέφωνο της μαμάς σου να τα πούμε!

amalthia είπε...

βρε καθυστέρα για τη μαμά μου αυτές είναι συμμαθήτριες!

jerry αμα βλέπεις και εσύ grey's anatomy τότε βρήκες την αδελφή ψυχή σου...σας πληροφορώ οτι είναι η μόνη πρόταση που λέει η μάνα μου σωστά στα αγγλικά!

-"θα βάλεις γκρέις ανάτομυ απόψε?"(!!!)
-"χαλάω εγώ χατίρι στην εγγλέζα μου?"

kathysteras είπε...

Μα καλα είναι τώρα αυτή σοβαρή τηλεόραση;; Ή σαρανταπεντάρες που τσιλιμπουρδίζουν και προσπαθούν να απελευθερωθούν σεξουαλικά θα δείχνουν ή ηλίθια δεκαεξάχρονα χάνα μοντάνα και δεν συμμαζεύεται; Κάτι σε εικοσιπεντάρες με πλούσια προσόντα,δεν έχετε ρε μάγκες;;

Και αν δεν έχετε σας κινηματογραφώ μία μέρα μου να βρείτε (πω πω κρυάδες, μπράβο φαλοκρατικό γουρούνι πολύ έξυπνο αυτό ο σεφερλής θα είναι περίφανος για σένα....)

amalthia είπε...

μα γιατί ψάχνεις το σοβαρό στην τηλεόραση??

βρε κουτό..άκου λίγο!εαν ήτουσαν αυτές τίποτα ομορφονιές εμείς θα τις ζηλεύαμε! θα λέγαμε "και πλούσιες και όμορφες?!" και έτσι δεν θα βλέπαμε την σειρά και έτσι δεν θα καταναλώναμε τις λουί βιτόν και τα μάνολο παπούτσια!

είναι θέμα μάρκετινγκ άρα...

κάνε τον κόπο και μπες στην μπουρμπουλήθρα την ατίθαση(την έχω στα λινκ μου δεξιά)..κάνει μια έρευνα για το σεξ εν δε σίτυ! πως το βλέπουν οι άντρες!

amalthia είπε...

ααααα

και αν δεν έχετε σας στέλνω μια φωτογραφία μου!
τι να αφήσω τις μαλακίες?εσύ τις άρχισες!

kathysteras είπε...

Εντάξει θα γίνω πειραματόζωο στα διεστραμμένα γυναικεία σχέδια σας, μόλις προσέφερα την ανδρική μου αξιοπρέπεια αν και μαλλον θα τελειώσε η έρευνα.

Όχι ρε εδώ λέμε ελεύθερα μαλακίες και κρυάδες εξάλλου είναι και ειδικότης μου απλά επιμελώς το αποκρύπτω για να μην αρχίζει να φρικάρει ο κόσμος και πηδάει από παράθυρα.

Jerry Jedelou είπε...

Ρε καθυστέρα μου θυμίζεις ένα φίλο μου που περιέγραφε πως θα είναι η κόρη του, ότι θα είναι θεά και τέτοια (όχι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη "θεά"-εγώ τη λέω) και ήταν σαν να μιλούσε για τη γκομενάρα του αιώνα. Καθυστέρα, σειρά θέλουμε να δούμε, όχι καλλιστεία πλέιμεϊτ. Εσύ μπορείς ελεύθερα να δεις ό,τι άλλο θέλεις.

Εννοείται ότι είμαι φαν grey's anatomy, δεν το συζητώ!

Jerry Jedelou είπε...

Αχ καλέ ξέχασα να σας πω το υπέρτατο βασανιστήριο της μαμάς μου στο δημοτικό!
Τώρα το θυμήθηκα: η μαμά μου πίστευε ότι κακώς καταργήθηκαν οι ποδιές, γιατί χωρίς ποδιές τα παιδάκια ξεχωρίζουν από τα ρούχα τους και άλλος έχει καλά ρούχα και άλλος δεν έχει και όσοι δεν έχουν νιώθουν άσχημα και τέτοια.
Οπότε μας πήρε ποδιές..
Καταλαβαίνετε ότι πια τα παιδάκια που ξεχώριζαν πανηγυρικά για τα ρούχα τους ήμουν εγώ και η αδερφή μου- και μία φίλη που η μαμά μου επηρέαζε πολύ τη μαμά της και ακόμα με βρίζει για αυτό.
Τουλάχιστον το πήρε χαμπάρι ότι δεν θα τις επανέφεραν ποτέ και μετά από κανα μήνα με ποδιά, ξαναντυθήκαμε κανονικά.

kathysteras είπε...

Ωωωωωωω οκ αυτό δεν το κοντράρω με τίποτα, παραδίνομαι.