Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η παπαρήγα η καλή

Φλονς
Καθυ

Εισαγωγή: Θυμάμαι ο καθηγητής της κοινωνιολογίας μας στο λύκειο μας είχε εξηγήσει από που βγαίνει η λέξη τσόντα. Τσόντα λέει είναι το συμπλήρωμα. Γιατί οι ερωτικές ταινίες ονομάστηκαν έτσι; Την περίοδο της χούντας- συνεχίζει να λέει- προβάλλονταν σε κανονικές ταινίες, τσόντες- συμπληρώματα δηλαδή στην ήδη υπάρχουσα ταινία- από σκληρό πορνό. 

Είτε συμπλήρωμα είτε ένωση είτε σφήνα να σημαίνει η τσόντα ήρθε να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Ή μήπως όχι; Μήπως οι τσόντες είναι το fb των φαντασιώσεων; θα πουν κάποιοι κακεντρεχείς. Μήπως με το που ήρθαν χάθηκε κάθε δημιουργικότητα; Μήπως είναι η εύκολη λύση; Σαν πρέσβης καλής θελήσεως των τσοντών και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων θα απαντήσω όχι. Η φαντασίωση στην εποχή μου τουλάχιστον υπήρχε μέχρι φυσικά μία ηλικία που από τις φαντασιώσεις περνάς στην πράξη. Τώρα αν σήμερα οι πιτσιρικάδες λιώνουν στο youporn και το redtube και δεν σκέφτονται την μισή μέρα την κωλάρα της συμμαθήτριας. Ε, γιαυτό δεν φταίνε οι τσόντες.

Όλοι οι άντρες γουστάρουν τις τσόντες. Είναι ένας τρόπος να γίνει πιο εύκολα η δουλειά σου. Μερικές κοπέλες σαν και μένα (και την αμάλθεια), γουστάρουν και αυτές τις τσόντες. Η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά και όταν ακούτε να ερεθιζόμαστε με τσόντες είναι προκλητικό. Ενώ το να χυνοβολάει ο κάθυ με τσόντες είναι μια βρώμικη υπόθεση που κανένας δεν θέλει να ξέρει τις λεπτομέρειες.  

Η τσόντα για κάποιο περίεργο τρόπο πέρασε σαν κάτι κατακριτέο. Την κοινωνική περιθωριοποίηση εγώ που σας μιλάω την έχω νοιώσει στο πετσί μου. Στο λύκειο άμα έμπαινες στο δωμάτιο μου να ψάξεις να βρεις όλες τις τσόντες κάθε φορά θα επέστρεφες και με άλλο νούμερο. Και γι' αυτό κυνηγήθηκα αλλά και γι' αυτό αγαπήθηκα για τα γνωστά και μη εξαιρετέα τσόντα πάρτη. Έκτοτε αποφάσισα να υπερασπίζομαι παντού και πάντα την τσόντα. Να την αναφέρω δυνατά σε κοσμικές συζητήσεις διψώντας για ένα επικριτικό βλέμμα. Επειδή ο κόσμος αδυνατεί να καταλάβει την δύναμη της. Η τσόντα δεν κοιτάει ηλικία, φύλο, οικογενειακή κατάσταση. Είναι εκεί για ένα και μόνο λόγο. Να φύγουν τα ''παχιά παχιά'' και ο εγκέφαλος να συνεχίσει να στροφάρει. Τώρα άμα έχεις δώσει στις παλάμες σου ονόματα.... ε τότε είσαι τσοντάκιας και καμένος.

Από καιρό θέλαμε εγώ και ο Κάθυ να γράψουμε ένα τσοντοποστ. Η κοινή μας αγάπη στο είδος είναι αυτό που μας δένει, είναι η ούχου που κάνει το τρίο Φλονς-Αμάλθεια-Καθυστέρας τόσο σταθερό και ανεξίτηλο στον χρόνο. 

-θες να το κάνουμε σαν το γουρούνια με φτερά; γράψε συ την γνώμη σου και θα συνεχίσω εγώ
-έτσι ναι
-:)
-άσε με να την παίξω τώρα με καμιά τσόντα της προκοπής (σ.σ. και όχι με τσοντοτζούλια)
-σαν αυτή π.χ.
-χάλια ανάλυση έλεος
-σου γαμάω τα 5 καφέ και τα 2 μαύρα πιξελ
-εσύ θέλεις να φαίνεται ο κόκκος κυτταρίτιδας, δεν σου σηκώνεται αλλιώς
-φάε τα 30 πιξελ στη μουναρα σου


Και στην ανάλυση είναι και η μεγάλη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών. Οι γυναίκες θέλουν μία ιδέα, μία ώθηση ώστε από εκεί να χτίσουν και να φτάσουν στον οργασμό και γιαυτό και  ένα παραμορφωμένο μουνί δεν τις πειράζει. Είναι υπερβολικά εγκεφαλικές και ας μην το παραδεχτεί η φλονς. Απλά θέλουν κάτι να για να αρχίσουν. Το περιγράφει τέλεια βασικά και στα γουρούνια. Στους άντρες από την άλλη είναι συνήθεια. Ο άντρας στα 22 έχει βαρέσει σκούφο όσες φορές θα βαρέσει μία γυναίκα σε όλη την ζωή της. Έχει εξαντλήσει και με το παραπάνω όση δόση ηδονής του αντιστοιχούσε (σε κάτι το οποίο και πάλι φταίνε αποκλειστικά οι γυναίκες) και θέλει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό και σίγουρα κάτι που να μπορεί να το απολαύσει πιξελ ανα πιξελ. ΄΄Μανάρι μου πόσο τέλεια συνδυάζονται τα πίξελ σου΄΄ να πει. Γιαυτό και το pornhub είναι μαλακία. Πρώτον όλα τα video είναι μεγάλα. Είναι σαν να βλέπεις μία ταινία με την aniston και να σου λένε ότι σε μισή ώρα θα δείξει τα βυζιά της. Dude δεν μπορώ να αντέξω μισή ώρα σε προσοχή να ξέροντας ότι θα δείξει τα βυζιά της. Ε η γυναίκα μπορεί. 

Εγώ πρέπει να μιλήσω από τη θέση μου ως γυναίκα. Θα πω λοιπόν πως για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια τσόντα είναι η γυναίκα. Αυτή παράγει τον ερωτισμό της υπόθεσης, οπότε πρέπει να είναι όμορφη. Να μην έχει τρίχες. Να μην είναι καμιά χοντρή με κυτταρίτιδα ξέρω γω. Εντάξει βοηθάει ο παρτενέρ να είναι κανένας καράφλας με προϊστορικό μπουρί, γι' αυτό και πάντα αυτό το βίντεο θα βρίσκεται πρώτο στην καρδιά μου: παπαρηγα καλη 

Όπως επίσης και το pornhub πρώτο στις προτιμήσεις μου. Είναι θεωρώ πιο woman friendly. Επειδή εκ των πραγμάτων το σεξ είναι κάτι βρώμικο ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι, καλό θα ήταν και η τσόντα να είναι βρώμικη. Δηλαδή αν θέλω αγάπες και λουλούδια ζωή παραμυθένια βλέπω και τσόντα άλτερ- πλέον μόνο σε έξτρα3- τον ιμιτασιόν ιντιάνα τζόουνς να γαμάει την ξανθή παρθενόπη μαθήτρια του- όχι ότι δεν έχω κάνει τη δουλειά μου και με τέτοια. 

Μετά τη Jenni Lee, πολύ αγαπημένη μου είναι η Faye Reagan. Θες που είναι παρολίγον συνονόματη; Θες που έχει τα μαλλιά που ήθελα πάντοτε να έχω; Θες μου έχει τα πιο όμορφα βυζιά;- σαν τα δικά μου άμα τα φουσκώσεις με τρόμπα. Υπάρχει μία ταύτισις. Παρακάτω, πολύ μου αρέσει η Helena Karel, δυστυχώς δεν υπάρχει πολύ υλικό με αυτή. Σίγουρα δεν μου αρέσουν οι Ισπανίδες, σίγουρα οι Ασιάτισσες τρώνε ένα τεράστιο Χ λόγω τριχών- εκτός από αυτές που δεν έχουν- (μητσοτακης λεει εδω. Οχι, πολυ βιτσιοζικο θα μου βγει... όπως αυτή η δεσποινίς που είναι μια χαρά). Α, επίσης δεν μου αρέσουν οι μαύρες. Σε αντίθεση με τους μαύρους, που τους τρέφω μεγάλη εκτίμηση.

Εγώ ρατσιστής στην τσόντα δεν είμαι. Όλες καλές είναι αρκεί να έχουν φυσιολογικό σώμα και ωραίο πρόσωπο. Εμένα ο έρωτας μου είναι γνωστός και τον έχω εκφράσει πολλές φορές στο πρόσωπο της chloe lamp. Δυστυχώς μετά από ένα μικρό πέρασμα στο amateur το γύρισε στο τραγούδι.

Η τέλεια όμως τσόντα πρέπει πρώτον να είναι σε τέλεια ανάλυση. Δεύτερον να είναι amateur επειδή ο κόσμος έχει βαρεθεί τις τέλειες πορνοσταρ. Και εδώ κάπου τελειώνουμε επειδή τα δύο παραπάνω σχεδόν ποτέ δεν συνδυάζονται. Οπότε αν έχεις καλή κάμερα, τέλειο σώμα και έναν προικισμένο σύντροφο. Κάνε την καθημερινότητα μας λίγο πιο μίζερη….

( ρε Φλονς λες να μας βγάλει κανάς τριανταφυλλόπουλος;)
(όχι, αλλά καμιά ειδοποίηση για ακατάλληλο περιεχόμενο μπορεί να τη φας) 
(μπαααα μου βγήκε πολύ τρυφερά και καθόλου πρόστυχα αυτό το ποστ θα βάλω και την ανάλογη μουσική ώστε να δημιουργήσω κλίμα)
(Άσε την μουσική να παίζει αναγνώστη και πιάσε την κάμερα)
(Τώρα θα την φάω την ειδοποίηση μάλλον)
(εγώ πόσο κράξιμο θα φάω από το νι με αυτά που γράφω; θα λέει πάλι ότι προσπαθώ να βγάλω γκόμενους από το blog) 
(άντε μετά να πειστεί ο κόσμος ότι εμείς οι δυο θέλουμε να γυρίσουμε σοβαρή ταινία. και όχι τίποτα άλλο, αλλά και ο φέι φέι είναι ευνούχος) 
(φευγουμε λίγο από το σοβαρό θέμα που έθεσες όμως)
(συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί. δεν το ποστάρουμε να τελειώνουμε γιατί ακόμα δεν έχω φάει τα ντόνατς μου και με καθυστερείς καθυστέρα;) 

24 σχόλια:

panos srpk είπε...

Το άλλο το γαμάτο με τις τσόντες το ξέρετε όμως?
Να βρείτε κάποια πορνοστάρ που να μοιάζει τρομερά με το γκομενάκι που ψήνετε.
Καλό, ε?
Τις προάλλες βρήκα μια τέτοια και καταλαβαίνετε... Όταν ψηθεί και το γκομενάκι να δείτε γλέντια...!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Kαι το yuvutu είχε καλά amateur κάποτε. Μετά έγινε σπαστικό.

Thomas the Barbarian είπε...

Μη σε πω ότι εγώ στα δεκάξι μου κι έχω βαρέσει σκούφο περισσότερο από ότι θα βαρέσει η Φλονς σε όλη της τη ζωή...Κάτω τα χέρια από τις μαύρες, συμφωνώ κι επαυξάνω στις τρίχες και την ανάλυση, και να μην ξεχάσω ότι η σωστή τσόντα πρέπει να έχει και λεσβιακό...ή να είναι αποκλειστικά λεσβιακό! Δύο μήνες μετά, μας έπιασε όσο να πεις ένα σύνδρομο στέρησης!

kathysteras είπε...

Κοίτα sarper άμα βρώ αληθινή chloe lamp θα κλείσουν σπίτια οπότε άστο καλύτερα. Κατα τ'άλλα είναι δοκιμασμένη τακτική άσχετα αν ψήνεις μία ή όχι.


Vodka να 'σαι καλά θα το τεστάρω παρ'αυτα


Thomas μαύρες και εγώ υποστηρίζω επειδή εκτός των άλλων έχουν και κωλάρες. Αλλά λεσβιακό μέχρι ενός σημείου. Δηλαδή άμα έπαιζαν η ολλανδια του 74 και η μπάρτσα και δεν έμπαιναν γκολ.....
Ε θα πηγαινες στο σπίτι και θα βάραγες το πουλί σου. Είπαμε το γυναικείο σώμα είναι ότι πιο όμορφο αλλά του πούστη δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς θες και λίγο ασχήμια μέσα...

Jerry Jedelou είπε...

βρε συ φλονς η λέξη κυτταρίτιδα δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτό το ποστ!

κάθυ ήταν όντως ένα πολύ τρυφερό ποστ..
σας ευχαριστούμε για την τρυφερή διάθεση που μας δημιουργήσατε.. (και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε!)

Stewie Griffin είπε...

Περί ορέξεως,εγώ βλέπω όλες τις τσόντες.Ακόμα και την καινούργια της τζούλιας,που είναι χάσιμο χρόνου!

Μικρός Μπετόβεν είπε...

Γουρούνια με φτερά...τι μου θυμίσατε! Ήταν δώρο απο Τον Πρώην, και μετά ανακάλυψα οτι βρισκόταν ήδη στη βιβλιοθήκη των γονιών μου!
Και η αντρική, και η γυναικεία σκοπιά επι του θέματος ήταν ρεαλιστικές. Χαίρομαι που μιλάμε μεταξύ μας οι γνώστες (να μην πω μύστες), γιατί υπάρχουν και αγοράκια που ξέρουν λιγότερα επι του θέματος απο τα κοριτσάκια αυτής εδώ της συζήτησης.
Εκπλήσσομαι ευχάριστα που υπάρχουν γυναίκες που παραδέχονται ανοικτά την τσοντοσύνη τους. Eγώ πέφτω σε ξινομούνες. Και ναι, και εγώ τις θέλω α-ξε-γα-δια-στες τις γκόμενες, αλλιώς γιοκ. Και εγώ έχω ροπή στη βία, με πολύ συγκεκριμένα γούστα. Νόμιζα οτι χρίζει ψυχανάλυσης το θέμα μου, αλλά αφού δεν είμαι μόνη...να μην ανησυχώ!
Για τον καθυ δεν μπορω να εκφέρω άποψη, αλλά μου φαίνεται γνήσιο αγοράκι, σαν να αντιμετωπιζει ενα αναγκαιο κακο με τρυφερότητα.
Ένα σαιτ που έχει μεγάλη ποικιλία στα ερασιτεχνικά, αλλά και στα βίαια, είναι το slutload, εγω το χω οργωσει.
Αχ, κι είμαι σε εγκράτεια αυτες τις μέρες παναθεμα σας!

kathysteras είπε...

Χαχαχα να 'σαι καλά jerry γι'αυτό είμαστε εδώ εμείς.


Stewie καλά περί ορέξεως και εγώ όλες τις βλέπω απλά μιλάμε για μία ιδανική κοινωνία που θα άξιζε να ζήσουν τα παιδιά μας. Στην τζούλια τιμητικά δύο πρέπει να πέσουν δεν το συζητώ αν και είναι άθλια η καινούργια.


Μικρέ μπετόβεν εγώ το βρήκα στα ''απαγορευμένα βιβλία'' των γονιών μου. Είναι τα βιβλία που εξορίστηκαν από τις βιβλιοθήκες του σπιτιού και μένουν στο υπόγειο. Σαν υποχθόνιος τύπος που μένω και γω στο υπόγειο όταν έρχονται επισκέψεις έπεσα πάνω του σε κάποια φάση όπως και στο άρωμα του ονείρου με ένα παλιό μυθικό εξώφυλλο. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι οι γονείς μου πριν μπλέξουν με την εκκλησία ήταν κανονικοί άνθρωποι. Ανέβηκα πάνω και κλάψαμε αγκαλιά. Μετά το αγαπησα από το πρώτο κεφάλαιο και το πήρα και στη flons. Γαμάτο βιβλίο πάντως αν και το παρακάνει με το σεξ.

Χαχαχα με τσάκωσες. Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι ένα αναγκαίο κακό για να δαμάσω τις ανεξέλεκτες ορμές μου. Τι να κάνεις; Και στα βαμπίρ δεν αρέσει να σκοτώνουν αλλά πρέπει για να ζήσουν. Είμαι ένας βρυκόλακας της τσόντας λοιπόν. Λες να λαμπυρίζω στο σκοτάδι;

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Κύριε Πρόεδρε ενίσταμαι.

Όντας παλαίμαχος του επαγγέλματος, και παρασημοφορημένος λόγω των cd που έφερνα στους φίλους κάθε φορά που γύριζα από Γιάννενα στη Σαλονίκη (έμενα στις εστίες στο πανεπιστήμιο το 2001 όπου είχαμε ταχύτητα 100MBit, όταν οι υπόλοιποι με τα 56ΚΒit modem περίμεναν 15 λεπτά για να κατεβάσουν μία φωτογραφία γκόμενας με άλογο) νομίζω πως έχω δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου. Η βασική γραμμής της υπεράσπισης μου είναι: "Δεν θέλουμε άλλες τέλειες γκόμενες και τέλειες τσόντες -φτάνει με τις υπερπαραγωγές".

Η τσόντα πρέπει να έχει την ατέλεια της. Δεν θέλεις τσόντα Full HD γυρισμένη σε στούντιο με 25 κάμερες, 8 μπούμαν και τον George Lucas σκηνοθέτη. Η τσόντα θέλει την ερασιτεχνίλα της: 2 (ή παραπάνω) πρωταγωνιστές, μία κάμερα μόνο, και αν κουνιέται και που και που η κάμερα ακόμα καλύτερα.

Δεύτερον, οι πρωταγωνίστριες δε πρέπει να είναι τέλειες και αψεγάδιαστες. Πρέπει να έχουν την ατέλεια τους: λίγο μεγάλη μύτη, κανονικό (ίσως και μικρότερο) μέγεθος βυζίου, μεγάλο κώλο, λίγα παραπανίσια κιλά, κυτταρίτιδα, μικρό κενό στα δόντια, γενικά να είναι γήινη και πραγματική.

Η τσόντα πρέπει επίσης να έχει σενάριο: υποτυπώδες, μικρό, αλλά να φαίνεται πραγματικό. Να μπορεί να καταταχθεί η τσόντα που βλέπεις στην κατηγορία "Χμ, Θα μπορούσε να συμβεί... (λέμε τώρα...)" και όχι στις "Ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας - Ρε-φίλε-το-γάμησες".
Γι αυτό και το SuperMarket Whores είχε επιτυχία, γιατί έλεγες πως μπορει να σου συμβεί, ταυτιζόσουν με τον πρωταγωνιστή. Δε θέλουμε άλλο πιτσαδώρο που πάει να παραδώσει πίτσα αλλά η πελάτης δεν έχει χρήματα να πληρώσει. Τα σενάρια που βλέπεις στις τσόνες έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όσο αυτού του είδους η πάλη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "μη στημένη". Θέλεις να φαντάζεσαι πως μπορεί να σου συμβεί.

Κλείνω τονίζοντας πως αυτές οι συζητήσεις δε πρέπει να γίνονται στα ίντεργουέμπζ αλλά από κοντά μετά συνοδείας αλκοόλ.

Και τέλος, απευθύνομαι στις κοπέλες: γουστάρουμε πιασίματα, παραπανίσια κιλάκια και κυτταρίτιδα. Και μην ακούτε το κάθε καταΚάθυ τι λέει και σας δημιουργούνται κόμπλεξ. Όπως είπε και ο σχωρεμένος Χριστόδουλας: "Ελάτε όπως είστε".

+τσοντολόγησον+

kathysteras είπε...

Ρε απατεώνα η flons τα λέει αυτά για την κυτταρίτιδα εγώ είμαι υπερ της φυσικότητας και amateur.
Θυμάσαι το nextdoormodelsgr.com; Φωτο είχε βέβαια αλλά μεγάλη μου αγάπη. Για να μην μιλήσουμε για peppa και λοιπές ομορφιές. Ζήσαμε σε όμορφες εποχές ρε φίλε...

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Δεν είμαι γνώστης του θέματος, δεν γνωρίζω πορνοστάρ πέρα από τα προφανή πασίγνωστα ονόματα, αλλά ίσως ο λόγος για αυτό είναι ότι δεν γουστάρω την "κανονική" τσόντα. Δεν μπορώ να δω ούτε τρίλεπτο από τσόντα με ξανθές ψημένες από τα σολάριουμ και φουσκωτές καλιφορνέζες και τύπους με badass φάτσα που έχουν τιγκάρει στα στεροειδή. Μπορώ να φανταστώ την τετράπαχη εξηντάρα που βογκάει για τα ηχητικά εφέ και αυτό με ξενερώνει σε βαθμό που θα προτιμούσα να δω την ορίτζιναλ φωνή σε δράση. Θα συμφωνήσω με Μαργαρίτη! Η τσόντα θέλει ατέλεια! Οσο πιο ατέλεια τόσο καλύτερα.

Flonsavardu είπε...

πιστεύω πως αφού έχω συγγράψει μπορώ να απαντήσω και εγώ στα σχόλια, έτσι;

thomas κοίτα, δεν ξέρω τι μου λες εσύ, αλλά εγώ ασχολούμαι με το επάγγελμα από τα 12 σχεδόν καθημερινά. νομίζω έχω ένα καλό σκορ. και δεν το αφήνω παρόλο που έχω και γκόμενο. είναι σεξ με κάποιον που αγαπώ.

jerry δεν την μπορώ την κυτταρίτιδα! αν ήταν έτσι με τραβάω βίντεο να βλέπω εμένα. :p

μικρέ μπετόβεν δικιά μας είσαι, έλα στην παρέα μας!

γεώργιε μαργαρίτη δεν ακούω τίποτα! ναι, εγώ είμαι υποστηρικτής της τελειότητας μέχρι τελευταίας ρανίδος αίματος. ε, και τη faye reagan δεν την λες και καμιά κουκλάρα, αλλά έχει θεικό σώμα, έτσι θέλω το σώμα στην τσόντα. αλλιώς είπα και παραπάνω. επίσης η πρωταγωνίστρια της τσόντας που πόσταρες είναι η αγαπημένη της αμάλθειας. ναι, είναι σαν ποντίκι. :p

ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ.

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Ομολογώ πως υπήρξε παρεξήγησις, οι βολές μου περί ατέλειας απευθύνονται στην flons. Δηλαδή ρε μαντάμ εσύ δε βλέπεις ντοκιμαντέρ τύπου Big Butt Brazilian Orgy κτλ επειδή οι πρωταγωνίστριες έχουν κυτταρίτιδα και μεγάλο κώλο ξερω γω;

Κοίτα, κακά τα ψέματα αλλά φαίνεται πως δεν έχετε τις σωστές βάσεις πάνω στο θέμα. Δεν έχετε επιμορφωθεί σωστά και αυτό φαίνεται, δεν έχετε κλασική παιδεία και δεν έχετε εντρυφήσει όσο θα έπρεπε. Σαφώς και η προσπάθεια σου είναι αξιόλογη, αλλά οι κοπέλες το έχετε τόσο πολύ το θέμα τσόντας όσο έχουμε εμείς το θέμα χρώμα βαφής μαλλιών και συνδυασμός χρωμάτων ρούχων. Κάποια πράγματα όπως οι τσόντες είναι μόνο για τους άντρεας και κάποια πράγματα όπως το σιδέρωμα είναι μόνο για τις γυναίκες.

Ρε Κάθυ, είπες μία λέξη που είχα να την ακούσω τουλάχιστον 10 χρόνια: peppas. Που με πήγες τώρα...

kathysteras είπε...

Πασχαλίτσα και εμείς αυτό το κίνημα υποστηρίσουμε όπως βλέπεις και συχνά το προωθούμε και σε περισσότερα άτομα για το καλό της κοινωνίας.

Φλο πρώτον εσύ μην κλέβεις ατάκες του γούντυ και ΚΑΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΩΛΑΡΕΣ.

Γιώργο πολύ φοβάμαι ότι οι γυναίκες τελικές τις τσόντες τις βλέπουν σαν τσόντες. Δεν τις βλέπουν με την δική μας τρυφερή ματιά σαν κάτι δηλαδή που μας μεγάλωσε,μας συντρόφευσε και μας έκανε αυτό που είμαστε σήμερα σε τελική ανάλυση. Και θα σου πω και ακόμα δύο για bonus. Dr. vagos και kotsos.net όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.

Flonsavardu είπε...

kathy σ' αγαπώ. είναι το μόνο quote που μ' αρέσει να αναπαράγω, για ευνόητους λόγους.

γεώργιε τι σοβινιστικό σχόλιο ήταν αυτό; γυναίκες στις κουζίνες και γρήγορα; βρε ουστ! :p

δεν μ' αρέσει η κυτταρίτιδα ρε παιδί, θέλω σώμα βιλούδο, τόσο κακό είναι πια; πως το λένε, δεν μπορώ να βλέπω τσόντα με γκόμενα με χειρότερο σώμα απ' το δικό μου.

amalthia είπε...

με τιμά πολύ το γεγονός ότι με αναφέρετε στο τσοντοπόστ σας...αν και το κάνετε για να μην παρεξηγηθώ που δεν έλαβα μέρος στο πρότζεκτ.

θα είχα πολλά να πω αγαπημένα μου γουρούνια,τα οποία όμως δεν θα τα πω απο την θέση της σχολιάστρας. η θέση μου ήταν επάνω επάνω..με φούξια γραμματοσειρά που με εκφράζει.

χάνετε φίλοι μου,χάνετε,έχω δει τόσες τσόντες που πλέον καταλαβαίνω ποια είναι καλή απο τα preview εικόνας στο xnxx.

τώρα στεναχωρηθείτε και νιώστε τύψεις..ειλικρινά...είναι το μόνο που σας απομένει να κάνετε.

alex from planet Mab είπε...

Πάρα πολύ ωραία. Μπράβο, όχι, μπράβο!
Τα καλά τα πόστ να επιβραβεύονται!
Κάθυ, η Φλονς μου μίλησε για σένα με τα καλύτερα λόγια όταν βρεθήκαμε τα Χριστούγεννα, αλλά βλέπω ότι ο συνδυασμό σας είναι ακόμη πιο ακαταμάχητος απ' ότι είστε ο καθένας ξεχωριστά.

Flonsavardu είπε...

amalthia το πρότζεκτ ετοιμαζόταν αρκετό καιρό και λαμβάνουν μέρος μόνο όσοι συναντιούνται από κοντά... :p (και καλά). έγινε σε στιγμή μεγάλης μεταμεσονύκτιας σπαρίλας, τρου στόρυ.

kathysteras είπε...

Amalthia ελπιζώ να μας συγχωρήσεις αλλά ξέρεις η φλονς με τους γνωστούς της πλάγιους τρόπους με έπεισε. Στο μέλλον θα ήθελα να συνεργαστούμε έχω στα σκαριά ένα project για αξιολόγηση τσοντοσαιτ.

Alex η αλήθεια είναι ότι όταν βρισκόμαστε ο κόσμος σταματάει μας θαυμάζει, μας βγάζει φωτογραφίες, μας ρωτάει πιο είναι το μυστικό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο μυστικό απλά η φλονς αναδεικνύεται μάλλον δίπλα στην λάμψη μου και το αντίστροφο. Και φυσικά εστιάζω στην εξωτερική μας τελειότητα επειδή η γαματοσύνη μας είναι πλέον αναγνωρισμένη.

Flonsavardu είπε...

αλέξ έτσι ακριβώς είναι. απλώς εγώ δεν μπορούσα να περιγράψω με λόγια την τελειότητα που συντελείται κάθε φορά που συναντιόμαστε.

alex from planet Mab είπε...

έστε αξιολάτρευτοι, γελοίοι και ερωτύλοι συνάμα.

milch-käfer είπε...

Το Milch σου εύχεται καλή μέρα των ποδαριλωμένων και σε προσκαλεί στο bloq του για να δεις την συνταγή που μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου για τον Άγιο Βαλεντίνο! Αμάν πια με αυτό το κωλοκωλοκωλόσκυλο!

Captain JPMorganStanleyCubrik είπε...

Μεγάλο θέμα οι τσόντες!

Κατ' αρχάς, μια διαφωνία: Δεν υπάρχει μια δόση ηδονής που αντιστοιχεί στον καθένα μας και η οποία εξαντλείται! Practice makes perfect, που λένε και οι άγγλοι! Οπότε, σκουφάρετε ελεύθερα!

Από εκεί και πέρα: Ναι! Στη γυναίκα κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας μιας τσόντας, και δη, στο κατά πόσο θα καταφέρει να δείξει την καύλα της! Όταν παίζουν γυναίκες που γουστάρουν, όλα τα λεφτά, συνήθως όμως πρωταγωνιστούν κάτι βαριεστημένες τύπισσες που ουρλιάζουν σαν να τους κάνουν εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας χωρίς νάρκωση! Πόσο να γουστάρεις όταν στη μάπα της άλλης έχει κάνει κατάληψη η μίρλα, η πίκρα και η προσποίηση?

Εξίσου σημαντικό όμως: η υπόθεση. Να έχει μια ρε παιδί μου, να μην είναι απλά συρραμένες σκηνές με χυσαμόλες πέρα δώθε. Είναι δε τόσο προβλέψιμο που γίνεται τελείως αντικούκου! Χαιδολόγημα γκόμενας με ρούχα [κατ] τσιμπούκι (ξαφνικά μόνο με σουτιέν) [κατ] γλυφομούνι (ξαφνικά ολόγυμνη) [κατ] από μπρός (ενδεχομένως και σε άλλο φόντο) [κατ] (ίσως πρωκτικό) [κατ] χυσαμόλη (ενδεχομένως και από πολλαπλές ψωλές που δεν εμφανίζονται στην υπόλοιπη ταινία). Καλύτερα σοφτ κορ και υπόθεση στιβαρή παρά χαρντ κόρ ποπ-κορν, γιατί το σεξ είναι εγκεφαλικό! Βέβαια οι κανονικές ταινίες που έχουν σεξ (σοφτ ή χαρντ), δεν γυρίζονται ένα σαβατοκύριακο με χάντυκαμ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή μια νοικιασμένη βίλα!!!

kathysteras είπε...

Captain αν και πάντα προτιμώ την havana και την φωνάζω γυναίκα μου αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έκανα τόσο καιρό να σου απαντήσω. Στις επισημάνσεις σου φυσικά και θα συμφωνήσω. Απλά και στην τσόντα έχει εισβάλει η παγκοσμιοποίηση και πλεόν απλά βγαίνουν για να βγούν. Τρόμπες πάντα θα υπάρχουν οπότε ποιός ο λόγος να προβληματιστούν για το προιόν τους;

Οπότε ας ενώσουμε την δύναμη των ρουμιών μας και ας πολεμίσουμε για καλύτερες τσόντες. Rum to the hills. Rum for your lives...