Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Hakuna Matata

( Το παρακάτω κείμενο είναι μια ευγενική προσφορά στους αξιότιμους αναγνώστες αυτού του ταπεινού μπλογκ. )

Hakuna Matata τι υπέροχη φράση hakuna matata και ξεχνάς την δρασηηηηη τις έγνοιες διώξε και όπου θέλει ας βγει γίνετε μικροί φιλοσοφοιιιιι hakunamataaaaa...

  Σπάνια σε τόσες λίγες λέξεις έχουν αποτυπωθεί τόσο σημαντικά και πολύπλοκα νοήματα, μπορώ να πω ότι έχουν σημαδέψει την ζωή μου και αρχίζω λοιπόν την ανάλυση τους ώστε να τα ενστερνιστείτε και εσείς.

Hakuna Matata τι υπέροχη φράση hakuna matata : Όχι κάτι ιδιαίτερο προφανώς

  και ξεχνάς την δράση : Εντάξει δεν λέμε να είσαι κοιμισμένος και ρέκλας σαν τους φίλους μας τον τιμον και τον πουμπα αλλά αλήθεια σε τι ωφέλησε πραγματικά η δράση? Άμα τρέχεις όλη μέρα και δεν βγάζεις λεφτά δυστυχώς είσαι σαν όλους μας ένα θύμα του συστήματος άμα τρέχεις και βγάζεις λεφτά καλά κάνεις αλλά όταν στα 50 καταλάβεις την μαλακία σου θα είσαι σαν τον τύπο στο up in the air. Τώρα άμα μου το παίζεις κουλ και ωραίος με τα δέκα χόμπι παρά πέντε, παρά δέκα παρτ΄ αρχίδια μου βλάκα ψωνισμένε είναι τόσο κενή η ζωή σου που παραμυθιάζεσαι ότι την ζεις στο έπακρο. Χαλαρααα δεν βιαζόμαστε στην ίδια ρουτίνα θα καούμε όλοι μας ποιος ο λόγος να τρέχεις η ζωή φεύγει και όταν καταλάβεις ότι δεν την χάρηκες αρκετά θα έχεις πέντε κουτσούβελα και τότε μάγκα  πραγματικά δεν θα προλαβαίνεις να κλάσεις.

  τις έγνοιες διώξε : Και εδώ μία μικρή ένσταση οι σοφοί φίλοι μας δεν αναφέρονται σε μία γενική αναισθητοποίηση για το τι συμβαίνει γύρω σου αλλά για την σωστή διαχείριση των εγνοιών σου. Π.χ. Δεν έχεις δουλεία. Θα κάτσεις να πεθάνεις ? ,Δεν θα βγαίνεις από  το σπίτι ? ,Δεν θα πίνεις  να γίνεσαι κώλος? όχι φυσικά εντάξει δεν πέθανε και κανένας χαλάρωσε μιλάμε για το 10 % του πληθυσμού δεν σου διαγνώστηκε και καμία άγνωστη ασθένεια. Το ίδιο ισχύει και για τον θυμό και την οργή όπως έχω διατυπώσει πρέπει να γίνουμε επαγγελματίες θυμωμένοι σαν τον παπαδάκη και τον αυτιά . Ο παπαδάκης δηλαδή όταν βγαίνει από το στούντιο κάθεται και σκάει για την κάθε γριούλα και βρίζει παρέα με τον λιαρέλη και εκείνο το υπόθετο που έχουν στο πάνελ? Εγώ που όλο βρίζω και κοροϊδεύω κόσμο είμαι κανάς κομπλεξικός υπέρβαρος καθυστέρας?  Όχι φυσικά δεν είμαι υπέρβαρος γιαυτό μην σκας έτσι και αλλιώς άμα υπήρχε ένα όριο μίσους σε κάθε άνθρωπο σκεπτόμενοι και μόνο τους μπάτσους το έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ καλά και άμα βάλεις και παπάδες ,ταρίφες, πολιτικούς ,κλασικό έλληνα τότε πάει θα είχαμε καταντήσει σαν τον πρέκα. Θέλεις να βρίσεις, βρίσε κανένα πρόβλημα αλλά μισή ώρα την μέρα μπες στην τουαλέτα και άρχισε να φωνάζεις δώστου να καταλάβει άμα δεν σε καλύπτει κάνε ένα μπλογκ να σαν αυτό και εδώ εξάλλου όλοι στα μπλογκ τα απωθημένα τους βγάζουν.  Μετά όμως βγες έξω με ένα χαμόγελο και γράφτους όλους στα αρχίδια σου δεν αξίζει να σκας για τον κάθε μαλάκα, εγώ τουλάχιστον που το κάνω πιάνει.

  και όπου θέλει ας βγει : Επίσης πολύ σημαντικό, όλο εκβιάζουμε πράγματα και καταστάσεις λες και κάτι θα αλλάξει μακροπρόθεσμα .Εντάξει άμα πρόκειται για το όνειρο σου κυνήγα το κανένα πρόβλημα δεν αντιλέγω αλλά εμείς οι έλληνες έχουμε το φοβερό ελάττωμα να προτρέχουμε π.χ. κλασικό παράδειγμα θείτσας Και τι θα γίνει τώρα?, Τι θα κάνουμε?, Και αν δεν πετύχει? .Χαλάρωσε ρε γαμώ την πουτάνα μου ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν πα να πήρες τη βρώμικη γουρλίδικη κάλτσα σου το μάθημα δεν το περνάς ,τέλος.

  γίνετε μικροί φιλόσοφοι : Τελειώνοντας φτάνουμε στην πιο σημαντική φράση η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο η απόλυτη ισοπέδωση όσων έχουμε διδαχτεί και μας έχουν επιβληθεί. Όπως  έχει πει και ο γνωστός σοφός καθυστέρας οι φιλόσοφοι, οι συμβολαιογράφοι και οι ψυχαναλυτές είναι οι μεγαλύτερες απάτες όλων των εποχών μιλάνε πιο επιτηδευμένα και πουλάνε την μούρη τους ενώ βγάζουν και λεφτά. Οι πρώτοι το κάνανε σε μία εποχή που αν ζούσε ο παπάρας ο ζουράρης θα τον είχαν κάνει θεό επειδή το ποσοστό καθυστερημένων στην ελλάδα άγγιζε το 80 % λίγο υψηλότερο από το σημερινό δηλαδή και μιλούσαν για πράγματα που εμείς τα αντιλαμβανόμαστε στην φοβερή ηλικία των 15 ετών έτσι ώστε κανένας να μην τους καταλαβαίνει και να τους θεωρούν σουπερ ουαου. Guess what απατεώνες πλάτωνες και τα συναφή την πατήσατε και εσείς μαλάκες ψυχαναλυτές και δεν συμμαζεύεται το ίδια σκατα είστε .Ρε φρόυντ μαλάκα? μου αρέσουν οι κώλοι είμαι γκέι, μου αρέσουν τα βυζιά γουστάρω την μάνα μου αει γαμήσου παλιοανωμαλάρα επειδή εσύ έχεις κόμπλεξ θα την πληρώνω εγώ? Τέλος σε όλα αυτά στον καθωσπρεπισμό και στις φιλοσοφικές πίπες όλοι μπορούμε να γίνουμε φιλόσοφοι αν έγραφα αυτό το κείμενο πριν 2500  χρόνια τώρα το καθυστέρας θα θεωρούταν το ύψιστο κομπλιμέντο.

  Βγείτε και τυπώστε μπλουζάκια λοιπόν η εποχή της ρέκλας και της γραψαρχιδιάς έφτασε τίποτε άλλο δεν λειτούργησε και δεν πρόκειται να λειτουργήσει .Αφού θέλουν να μας βιάσουν δεν θα τους δώσουμε την χαρά, θα βιάσουν ένα πτώμα εξάλλου το έχω δει και στην τηλεόραση ο βιαστής όταν αντιστέκονται τα θύματα ανάβει όταν το παίζουν αδιάφορες τις φτύνει και φεύγει. Εκτός και αν είναι νεκρόφιλοι τότε την πατήσαμε…

( Όποιος πιστεύει ότι το παραπάνω άρθρο αποτελεί χίπικο μανιφέστο παρακαλείται να μην ξαναεισέλθει σε αυτό το μπλογκ)



4 σχόλια:

amalthia είπε...

ειδικά με τα περί "μικρών φιλόσοφων" συμφωνώ τόοοσο πολύ!

Make Love
Not War

τι πα να πει να μην ξαναεισέλθω?!

kathysteras είπε...

Συσχετίζεται με τον ζουράρη που αναφέρω πιο πάνω. Είπα να το παίξω εκκεντρικός.

Ανώνυμος είπε...

πεστα φιλε μου... γιατι προσφατα που εγινε ο μπατζανακης μου συμβουλος ψυχικης υγειας... και επιδη διαβαζει φροιντ μας εβγαλε ολους καθυστεριμενους...με ψυχολογικα προβληματα... εν τω μεταξυ ο ιδιος ο μπατζανακης μου σε εναν τσακωμο κυνηγαγε τη μανα του με μαχαιρι να την σφαξει... αλλα αυτο το καλυψαμε δεν το εμαθε κανεις...κ τωρα συνεχιζουμε τη ζωη μας... λεγβντας την καθε παπαρια που εχει πει ο φροιντ κ ο νιτσαε κ ολα καλα στη ζωη μας και ολοι ειναι διανοητικα καθυστεριμενοι κ αυτος ειναι το υψιστο μυαλο που θα μας κανει και ψυχοθεραπεια!!!!

kathysteras είπε...

Άσε ναι μεγαλύτερες ψυχανωμαλάρες από αυτούς δεν υπάρχουν. Μου το παίζουν και αυθεντίες λες και μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του καθενός.