Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Οδοντίατρος , Carcass, ο Πιερ το κοράκι και διαβολικές συμπτώσεις

( Και τώρα ένα διάλειμμα στο θάψιμο με μία τρυφερή ιστορία από την καθημερινότητα του καθυστέρα.)

   Ήταν Δευτέρα απόγευμα λοιπόν, ένα ραντεβού με την οδοντίατρο πάντα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά αυτή την φορά ήμουν προετοιμασμένος δεν θα άφηνα τίποτα να με λυγίσει. Αφού την αράζω λοιπόν στον καναπέ και ενώ το ράδιο παίζει ψαλμωδίες ψάχνω κάτι να διαβάσω η οδοντίατρος σαν σωστή χριστιανή έχει περάσει από επιτροπή με κριτές τον καρατζαφέρη , τον ιερώνυμο και τον άδωνη τα περιοδικά και έτσι το πιο ενδιαφέρον είναι ένα εν ονόματι comicsmania. Έχουμε και λέμε στρουμφάκια (ωραία ιστορία με τον δίδυμο αδερφό του δρακουμέλ) , κάτι χαζοχαρούμενα πιο σύγχρονα και φτάνουμε στην πέτρα του σκανδάλου.

Πιέρ το κοράκι … μάλιστα πολύ προχωρημένο σκέφτομαι και ξεκινάω να διαβάζω η ιστορία είναι η εξής μία χήρα πάει να κηδέψει τον άντρα της ο οποίος λόγω μίας ιδιαίτερης και πολύ παρεξηγημένης σχέσης που είχε με έναν πίθηκο ήθελε να θαφτούν μαζί .Αφηγείται λοιπόν στον Πιερ ότι προσπάθησε να τους θάψει μαζί αλλά της το απαγόρευσαν επειδή δεν επιτρέπονταν τα ζώα μετά πήγε να τους κάψει αλλά πάλι δεν της το επέτρεψαν για τον ίδιο λόγο και το ίδιο συνέβη όταν ζήτησε να τους βυθίσουν μαζί. Τελικά κατέληξε να τους πάει στο λιάνισμα σφαγείων (έτσι ακριβώς το γράφει δεν είναι τίτλος τραγουδιού των carcass) και έτσι όπως έγιναν λέει κανένας δεν θα αναγνώριζε άνθρωπο .Μα κυρία μου ξέρετε τι τα κάνουν τα υποπροϊόντα κρέατος ;  ρωτάει ο Πιερ. Βεβαίως απαντά η χήρα μετά από τις τρελές αγελάδες φοβούνται να τα ταΐσουν σε ζώα και τα κάνουν κόλλες ,ορίστε λοιπόν πάρτε το σωληνάριο να το θάψετε. Το κόμικ τελειώνει με τον Πιερ να δηλώνει περιχαρής αγκαζέ με την χήρα ότι Και έτσι θα είναι μαζί για πάντα !!!



  Την στιγμή που το τελειώνω από το ραδιόφωνο ένας μπάρμπας λέει ότι ο διάβολος εμφανίζεται σε  πολλές μορφές ενώ μετά από λίγο η ασθενής φωνάζει θα πεθάνω βίκυ ,θα πεθάνω και η οδοντίατρος απαντάει λέγοντας της να σηκώσει τα πόδια της για να πιέζεται το διάφραγμα .Σε συνδυασμό με τους καταχθόνιους θορύβους του οδοντιατρείου νοιώθω σαν πρωταγωνιστής σε ένα μίγμα hellraiser και evil dead και προφανώς κάθε δείγμα αυτοκυριαρχίας έχει χαθεί.

   Λοιπόν ,ανώμαλε μεταφραστή κομικ παράτα την δουλειά σου ή την επόμενη φορά πριν παραδώσεις το κείμενο δώσε μία αναφορά στον ανώτερο σου για το περιεχόμενο ναι ,ναι ξέρω με τα κολλητάρια σου τον ρίχνετε τρελά γέλια όταν παρακολουθείτε snuff movies και τα λέτε αυτά αλλά δεν είναι αστείο για τον υπόλοιπο κόσμο εκτός και αν μεγαλώνει τον μικρό κθούλου .
      

  Τουλάχιστον δεν πόνεσα τελικά…

4 σχόλια:

amalthia είπε...

φαίνεται εσύ θα είχες σηκωμένα τα πόδια σου απο την αρχή, γ'αυτό δεν πόνεσες!

όχι τα κόμικς δεν θα τα σχολιάσω..πολύ καλά για να είναι αληθινά!
κοινώς,α-πο-κλεί-ε-ται ! σε λέω ψεύτη!

kathysteras είπε...

Το ξερα οτι επρεπε να το κλεψω για να με πιστεψετε αλλα έχω να κλεψω περιοδικό απο την εφηβεια που ειχα ορμες και οτιδηποτε με μπουτι ήταν στόχος .

Υπομονη μεχρι τον ιουλιο που θα ξαναπαω και βαζω στοιχημα οτι θα ειναι ακομα εκει.

amalthia είπε...

μα καλά! όλοι στα σαλονάκια των γιατρών βήχουμε και σκίζουμε σελίδες περιοδικών!

χαλόου?! κανένας δεν τα κλέβει ολόκληρα!

θα περιμένω μέχρι τον Ιούνιο όμως,έχω αρχίσει να σε πιστεύω.

scepticusbatsicus είπε...

χαχαχαχα!
σα να φέρνω την εικόνα της εισόδου σου στο μυαλό μου:
"Γιατρέ,θα πονέσει?".
Και ο γιατρός εκείνη την ώρα καθώς προσαρμόζει τα λαστιχένια γάντια στα δάχτυλά του, χαμογελώντας λέει:
"Καλησπέρα σας κ.Καθυστέρα, καθίστε, σας περιμέναμε. Μουαχαχαχαχαχχαχα !!!! "

Τελικά , ξαναπήγες? Το πήρες? (για να μην ξεχνιομαστε)