Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Όπλα και στρατόκαυλοι και φυσιολατρες κυνηγοι

   Σαν αγοράκια που είμαστε όπως όλοι γνωρίζετε μας αρέσει να σκοτώνουμε τρελούς ρώσους που σκοπεύουν να κατακτήσουν τον κόσμο και να υπερασπιζόμαστε την μαμα αμερική από την απόβαση των κακών κομμουνιστών. Δεν είναι κακό και άμα δεν θεωρείς το rnb μουσικό είδος δεν υπάρχει ο κίνδυνος να βγείς σε διαδήλωση της κνε και να κυνηγάς οτιδήποτε μαλλιαρό και τριχωτό ανεξαρτήτως φύλλου, κινείται. Σοβαροί άνθρωποι είμαστε μας αρέσουν κεφάλια να πετάγονται στον αέρα, μας άρεσε ο ήχος του κακού που διαλυόταν με burst shot στο fallout διασκεδάζουμε να κόβουμε ζόμπι με αλυσοπρίονα έστω και να πατάμε πεζούς, παιχνίδι είναι. Στη θέα ενός κανονικού όπλου όμως κανενός το πέος δεν σηκώνεται, ούτε προσπαθουμε να κάνουμε τους υπερκομάντο το όπλο σαν κατασκευή είναι κάτι σιχαμένο και απωθητικό δεν μπορείς να λες ότι σου αρέσουν τα όπλα εκτός και αν είσαι 5 ετών ή στρατόκαυλος ή ο απόλυτος καθυστέρας.

  Η εννοία του στρατόκαυλου έχει αναλυθεί σε πολλά μπλόγκ όπως έχω διαπιστώσει αλλα έχω να κάνω κάποιες προσθήκες. Πρώτον βάση ερευνών που έχω κάνει προσβάλει σε ποσοστό 90% τους κρητικούς άμα έχεις πάνω από 6 κρητικούς στον θάλαμο σου μετά την πρώτη εβδομάδα θα προσπαθείς να αυτοκουφαθείς χώνοντας την ξιφολόγχη στο αυτί ώστε να βγεί από το άλλο. Οι κρητικοί κλασικά έιναι καλύτεροι σε όλα κάνουν μπάνιο με ρακί και ξεπλένονται με οινόπνευμα,τερματίζουν το call of duty 4 με ένα γεμιστήρα ενώ με το άλλο χέρι στρίβουν τρίφυλο και φυσικά μένουν σε μέρη που εσύ έχεις δει μόνο σε wallpaper. Στο στρατό φυσικά δεν πάνε πίσω από την πρώτη μέρα συζητάνε για το πόσα όπλα έχουν και τι είδους καλάσνικοφ, περιστροφα, δίκανα και δεν συμαζεύεται όταν φτάσει η μέρα της πρώτης βολής τότε εμφανίζονται και οι υπόλοιποι στρατόκαυλοι και εκεί που λες ευτυχώς θα το περάσουμε ήρεμα και αυτό ξεκινάνε οι παπαριές. Πω πω πως κλωτσάει το g3, τι λες ρε εγώ που ούτε το κατάλαβα, εγώ τα πέτυχα όλα και μου έδωσε δώρο έναν κάλυκα εγώ πυροβόλησα με φάλτσα όπως στο wanted και η σφαίρα πέρασε δύο φορές από τον στόχο και λοιπά χαριτωμένα.Στο μεταξύ μέσα στην σκόνη ,τον θόρυβο την καρακαμπίλα με έναν καραβανά να κάθεται πάνω σου είναι φυσικά αδύνατο να δεις τι πέτυχες σε ένα στόχο κουτσοστερεωμένο πάνω σε ένα λόφο στα πόσα μέτρα .Στη συνέχεια περνάνε τις επόμενες μέρες διαγωνιζόμενοι ποιός θα λύσει-δέσει πιο γρήγορα ένα g3 αλλα φυσικά λόγω της ηλιοθιότητας τους δεν μπορούν να απομνημονεύσουν πάνω από τρείς κινήσεις .

                     Τί είναι οι παραπάνω κεφτέδες;;;; Eπιλέξτε το σωστο και κερδιστε ρομαντικό δείπνο με έναν από αυτούς     
 A)Φυσιολατρες κυνηγοί   B) Και πολύ άντρες    Γ) Σκατομένα υπόθετα  Δ) Λυσσασμένα μουνόσκυλα


 Τελειώνοντας λοιπόν, ηλίθιες κουράδες είστε κότες του κερατά ξέρετε να πυροβολάτε μόνο αθώα ζωάκια και στους γάμους για να κάνετε τις κουραδομαγκιες σας κανένας δεν αγόρασε στολη καταδύτη για να την φοράει αντί για πυτζάμες άμα είστε μάγκες πάρτε τα κωλοόπλα σας και τραβάτε στο αφγανισταν αλλιώς βγάλτε το σκασμό. Η χρηστική αξία του καλάσνικοφ ζώα δεν είναι να πουλάτε την μούρη σας ούτε θα μεγαλώσει το πουλί σας, αλήθεια έχουν γίνει μελέτες είναι να σκoτώνει, να αφαιρεί ζωές ούτε καν να τραυματίζει οπότε αν δεν είστε αρκετά έξυπνοι να το καταλάβετε παρατήστε τα και πάρτε τον πούλο.

2 σχόλια:

amalthia είπε...

εμμμ ξέχασες να βάλεις Ε)Όλα τα παραπάνω..εκτός αν κάνω λάθος αλλά δεν μπορούσα να διαλέξω κάποια από τα τέσσερα!

πάντως ομορφάντρες δεν τους λες!

kathysteras είπε...

Α λυπαμαι τοτε χασατε την προσφορα, υπομονη για το επομενο κουιζ.