Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Που είναι η τηλεόραση οεοοοο???

   Μικρό η μάνα μου έλεγε ότι θα πρέπει να σε παντρευτώ είχαμε μία σχέση αγάπης και φροντίδας εσύ μου πρόσφερες ράμπο , ρόκυ , χάρυ κλυν , απαράδεκτους ,50-50 , λάιτ τσόντες και εγώ σου έδινα τηλεθέαση. Σε υπερασπίστηκα όταν σε έλεγαν χαζοκούτι σε πρόσεχα, σε νοιαζόμουν, σε ξεσκόνιζα όμως με πρόδωσες άτιμη. Μου έφερες τον αυτιά , την θώδη ,το θέμο άπονη φέρθηκες σκάρτα αλλά αυτό με τα ριάλιτι με διέλυσε

1.    ριάλιτι ορίτζιναλ
2.    για ριάλιτι για να βρεις γυναίκα
3.    για να βρεις γκόμενα
4.    για να φας
5.    για να φτιάξεις το μαγαζί σου
6.    για να ξεχρεώσεις
7.    για να γίνεις σούπερ σταρ
8.    για να γίνεις τραγουδιστής
9.    για να γίνεις σούπερ σταρ τραγουδιστής
10.   για να γίνεις μάνατζερ ( ω ρε τι θυμήθηκα)
11.   για να γίνεις παρουσιαστής
12.   για να γίνεις ηθοποιός
13.   για να γίνεις χορευτής
14.   για να γίνεις αδύνατος/η και όμορφος/η
15.   για να βρεις αγρότισσα
16.   για να φτιάξεις το ξενοδοχείο σου

 και αυτά μόνο στην Ελλάδα

      Έλεος δεν αντέχω άλλο τόσα χρόνια κάτι παλευόταν δεν θέλω να βλέπω άλλους γιατρούς που πετσοκόβουν θέλω μόλντερ , χοντροκώλα σκάλυ και τον κουλ παππού που έσκαγε που και που όχι άλλους μάγκες μπάτσους που ανακαλύπτουν δολοφόνους από το κακάδι που εξόρυξε πριν σκοτώσει την γκόμενα και το εντόπισε με την σούπερ όραση του. Όχι άλλον σούπερ γιατρό που ανακαλύπτει αρρώστιες πριν εμφανιστούν θέλω τύπο με τραγικό κούρεμα που πριν πάει σε αποστολή αντί για όπλα εξοπλίζεται με πινέζες, τσίχλες και συνδετήρες .

  Γι ΄αυτό αποφάσισα να σε παρατήσω θα αρχίσω να κατεβάζω ντοκιμαντέρ όχι αυτές τις μαλακίες με σεξουλιάρες  φάλαινες και πεταλούδες με στύση που βάζει το σκαι **(άλλοι μαλάκες αυτοί τα καλά τα βάζουν μετά τη μία το βράδυ) τα αλλά με το τέλος του κόσμου το 2012 και την εμπλοκή που έχει η ανανέωση σάντος με αυτό * ,την νέα οργάνωση που γαμεί και δέρνει τους illuminati ,την νέα τάξη πραγμάτων , τα σουπερ ντουπερ όπλα που είχαν οι αρχαίοι έλληνες και τον αντίχριστο που έχει έρθει και είναι ο ομπάμα κτλ. Τηλεόραση ήρθε το τέλος σου θα με ψάχνεις σαν την audrey tautou στους ατέλειωτος αρραβώνες ο γάμος ακυρώνεται επειδή η νύφη γκαστρώθηκε με τον κούγια τον πούλο λοιπόν μεγάλωσε τα καθυστερημένα παιδάκια σου και ξέχασε με.

Σμουτς

Υ.Γ. Σοβαρά τώρα φέτος δεν αξίζει τίποτα
* Φημολογείται ότι το 2012 θα πάρει πρωτάθλημα ο παοκ όπως είπε και ο σάντος , στις 21/12/2012 που πέφτει Παρασκευή θα βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά από τον ολυμπιακό και οι εφημερίδες στη Θεσσαλονίκη θα γράψουν ότι ο κριστιάνο ρονάλντο κατευθύνεται προς σαλονίκη μεριά .Οι παοκτσίδες θα το πιστέψουν φυσικά και έτσι θα δημιουργηθεί ένα κλίμα αυταρέσκειας (κλεμμένο από το south park) που δεν θα μπορέσει να αντέξει ο πλανήτης και έτσι θα αυτοκαταστραφεί . Μάλιστα η τελευταία κουβέντα που θα ακουστεί θα είναι όχι  ρε θεέ ,γαύρος ήσουνα τελικά Μπαοκαρα ρεεεεε μουνιααααά .



** Διοικητική Δομή Σκάι

Πρόεδρος                   Mr. Willy , Free

Αντιπρόεδρος             Mr.  Flipper

Β. Αντιπρόεδρος         Mr. Beetoven

Γενικός γραμματέας   Mr. Babe (RIP) ή RIS (rest in stomach) εξαρτάται

Υπεύθυνος τύπου       Ασπροδόντης

Παλιοπουτάνες τα ανώμαλα γούστα σας βγάζετε, βάλτε τίποτα με ανθρώπους….

4 σχόλια:

amalthia είπε...

α μα καλάααα! τα παρατάς τώρα που θα βγει το ριαλ λάιφ πρόγραμμα στον άλφα με τις σούπερ νταντάδες?

kathysteras είπε...

ω ναι το ξέχασα αυτό ,αναρωτιέμαι που θα βρουν αντίστοιχες ξυνισμένες-αγάμητες φάτσες νταντάδων όπως στο αγγλικό.

amalthia είπε...

βρήκαν καλέ μια ξερακιανή με το μαλλί λίγδα...γιατί ξέρεις άμα του βάλεις του ελληνάρα του γαμιά καμιά μουνίτσα θα σκέφτεται άλλες νταντάδες.

συγκεκριμένα τις Babyssiters(starring Jesse Jane)

excuse my language!

kathysteras είπε...

Ουυυυυυ που ειναι οι οδοντοστοιχιες ορκ?Ο κότσος στο μαλλί? Απαραδεκτη νταντα και απαραδεκτα ελληνοπουλα εμεις αλλα ακουμε θελουμε μικρους εκτορες μποντρινι και γονεις να παιζουν πλακωνονται μπροστα τους.Ελα ελληνα μπορεις και καλυτερα μην με απογοητευεις.