Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σχέσε μας ρε καθυστέρα

 ( ένα κείμενο ώστε αύριο να είστε ερωτευμένοι ή μπακούρια έτσι και αλλιώς παπαριές γράφω)

θα μας πεις εσύ ο ποταπός και γελοίος για τις σχέσεις την σημερινή μέρα.

   Κατανοώ την κάθε επιφύλαξη σας αλλά έχω την υποχρέωση να αφήσω πίσω μου μία κληρονομιά για να καλυτερεύσουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων στην εποχή που ζούμε.  Πρώτον ξεκινάμε με μία κοινή διαπίστωση ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και συμβαίνει επειδή χάθηκαν οι αξίες ( ουυυυ, η συντηριτικούρα εκδηλώθηκε) τα τελευταία χρόνια δεν μιλάω για μαλακιές του τύπου όχι σεξ πριν το γάμο και παπαριές αλλά για πιο βαθιές αξίες αλληλοσεβασμού και αφοσίωσης. Επίσης συμβαίνει και κάτι άλλο εις το πλείστον  οι άνδρες και οι γυναίκες την σημερινή εποχή είναι επίσης για τον πούτσο (εξαιρούνται φυσικά οι γαμάτοι αναγνώστες αυτού του μπλογκ) και παρακάτω παραθέτω το γιατί αναλυτικά:

      Άντρες :

•    Μπου-ρδέ-λο  μία λέξη ,πολλά οφέλη αφού  θες να γαμήσεις μία μουνάρα χωρίς δεσμεύσεις και πάρε-δώσε ρε μάγκα. Γιατί επιβαρύνεις τον γυναικείο πληθυσμό με την πεφτουλοπαρουσία σου; Εμένα δεν με νοιάζει τα θυσιάζω τα γέλια που θα ρίξω με την χυλόπιτα που θα φας  αλλά σκέψου το και από την μεριά σου 50 γαμημένα ευρώ είναι ούτε κεράσματα ,ούτε ξεφτίλα και στην σημερινή εποχή τα μπουρδέλα είναι πολύ καλύτερα και σε θέμα αισθητικής και καθαριότητας. Μετά βγες και κάτσε σαν άνθρωπος κοίτα όσες θες δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας .

•    Lies sell, but who’s fucking ;;;; Εντάξει το είπες το ψεματάκι ,πήρες την μπέμπα του θείου και την κουστουμιά του ξάδερφου έλειπαν και οι γονείς πάσαρες το σπίτι σαν δικό σου και το έριξες στο κρεβάτι το γκομενάκι. Έβαλες και στο προφίλ σου στο facebook τις μισές ταινίες του αλμοδοβάρ και μία μπανιάρικη φώτο  με κιθάρα και εναλλακτικό βλέμμα για να δει ότι είσαι καλλιεργημένος, τώρα τι θα κάνεις που έμαθε ότι είσαι ένα μαμμόθρεπτο 27χρονο γομάρι;;;; Πάμε για άλλα να πουλήσουμε πάλι την μούρη μας ,μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου μαλάκα όσο παπάρας και να είσαι επειδή σε κάποια φάση θα ξεχάσεις και ποιον ρόλο υποδύεσαι πρώτος σκόρερ στην γ’ εθνική ή ανερχόμενο αστέρι του θεάτρου;;;

•    Δεν είσαι ο μαύρος εκδικητής ούτε το γιουβαρλάκι ο μαύρος θάνατος  να γυρίζεις βίντεο με τα κατορθώματα σου. Εντάξει φέρεις το γονίδιο του αδικημένου, του κερατωμένου και του κατατρεγμένου αλλά καταπολέμησε το ή παίξτο τουλάχιστον υπεράνω δοκίμασε να είσαι σωστός ποτέ δεν ξέρεις άσε τις τρείς γκόμενες ταυτόχρονα μόνο στους καθυστερημένους φίλους σου φαίνεται γαμάτο δεν πρόκειται να πάρεις εκδίκηση για όλους τους κερατωμένους του κόσμου προσπάθησε τουλάχιστον να το ξεπεράσεις.


•    Ρίξε τα στάνταρ σου πάρτο χαμπάρι οι μουνάρες-έξυπνες αντιπροσωπεύουν το 1% του πληθυσμού αν δεν είσαι μουσικός ή σκηνοθέτης γάμα το δεν έχεις ελπίδες . Για της μουνάρες-ηλίθιες δοκίμασε το αλλά μετά από ένα μήνα θα αισθάνεσαι πιο κενός και από το σώβρακο του μουτσινά οπότε συμβιβάσου υπάρχουν και όμορφες-έξυπνες γυναίκες και κομμένα τα μπάζο, κωλόμπαζο, σαβούρα ,μαλάκα σαπιοκοιλιά λες και είσαι ημίθεος σκατοσαβούρη σκυλομούρη αει γαμήσου όλους τους κρίνεις (κοίτα ποιος μιλάει) .

Γυναίκες :

•    Κόψτε τα υφάκια χιλίων καρδιναλίων, έλεος κυρά μου κοιτάξαμε δεν πετάξαμε την μαλαπέρδα και αρχίσαμε να χορεύουμε μου παίρνεις το υπεράνω υφάκι λες και σε χάλασε. Άσε το γεγονός ότι σκέφτηκα ότι σου έχω δαγκώσει το δεξί κωλομέρι και προσπαθούν να μου το ανοίξουν το στόμα με γρύλο δικαίωμα μου να σκέφτομαι και να κοιτάω. Λόγω αυτής της αντιμετώπισης έχουμε γεμίσει και κόμπλεξ πας σε ξένη χώρα και νοιώθεις ότι όλες σε κοιτάνε και χαμογελάνε λες και είσαι κανάς θεός (και καλά εγώ είμαι όλοι οι άλλοι οι άμοιροι…)  .

•    The supreme art of love is to seduce a man without wearing make up ήθελε να πει κάποτε ένας σοφός κινέζος αλλά το μετέφρασαν λάθος .Έλεος πια οι υπερπαραγωγές για να πάτε στο πανεπιστήμιο, για καφέ, για χέσιμο, για ψώνια τέτοια απάτη ούτε η siemens λυπήσου τον κακομοίρη τυπάκο που σε γουστάρει, νοιώθει σαν τον όλιβερ τουίστ δίπλα σου. Και αν είσαι τόσο άσχημη πια δέξου το δεν αλλάζει ,το extreme makeover τέλειωσε  αλήθεια πάρε τηλέφωνο το mega, κάποιος θα βρεθεί.

•    Βγες από  το σύμπαν που έχεις χτίσει γύρω σου εντάξει όταν το δημιουργήσατε είχατε τους λόγους σας θέλατε μία άμυνα, μια σιγουριά αλλά έλεος πια με αυτό. Τα παιδιά από πάνω συμφώνησαν θα είναι καλά άντε σε παρακαλώ πέτα το βιβλιαράκι με τις απαντήσεις που σου δώσαν όταν γεννήθηκες. Ναι, ναι το ξέρω τώρα πια το έχω δει αυτό με τις 10 ανταπαντήσεις σε κάθε απάντηση μου με αυτές τις ανόητες φράσεις και τι εννοείς που μόνο σε βρακί δεν το έχω δει τυπωμένο. Αποκαλύφθηκε κάποτε θα γινόταν και αυτό όσο καλά δομημένο και έξυπνα στημένο και να ήταν κάποτε θα κατέρρεε.

•    Υπάρχουν και άλλα στην ζωή ενός άνδρα εκτός από εσένα πχ. Φίλοι δεν με νοιάζει αν έχεις εσύ καλές φίλες και τι κάνεις εγώ θέλω να βγαίνω ,να μαλακίζομαι και πίνω με τους φίλους μου χωρίς γκρίνια και πρήξιμο θα είμαι καλό παιδί, άριστος εραστής αλλά όταν είναι να βγώ με φιλαράκια τέλος δεν θα πάω και στις πουτάνες έλεος πια. Επίσης ποδόσφαιρο μία, ανόητη μαλακία με την οποία για άγνωστο λόγο έχουμε κολλήσει στο άκουσμα της λέξης champions πρέπει να ακολουθεί συγκαταβατική απάντηση (εξαιρούνται φυσικά επέτειοι, γιορτές). Αυτά ,πολλά είναι; Σου μένουν άλλες τέσσερις μέρες να με χαρείς άντε τυχερούλα.


Και για τους δύο

•    Πρώτον βρείτε το ηλικιακό target group σας πχ. Οι άντρες από τα 14 μέχρι τα 26 θέλουν σεξ, σεξ και σεξ μετά όλα φαίνονται τόσο μάταια όπως όταν τερματίζεις το  neverwinter nights και θέλουν σοβαρή σχέση. Οι γυναίκες από την άλλη (υποθέτω) ότι θέλουν πρωταρχικά σεξ από τα 16 μέχρι τα 20 και μετά κοιτάνε απλά να βρουν κάποιον να στέκει καλά μέχρι τα 22 και τότε έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο και κοιτάνε για σοβαρή σχέση .Διαλέξτε τι από τα δύο θέλετε και αναλόγως πράξτε.
•    Υπομονηηηηη γαμώ την πουτάνα μου άμα θες να βρεις τον όμοιο σου του αντίθετου φίλου πάρε ένα καθρέπτη άνοιξε μία τρύπα ή κόλλησε ένα αγγούρι και γαμήσου για την υπόλοιπη ζωή σου. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα δεν υπάρχει χωρίσαμε επειδή όταν έχεζε βρώμαγε κουνουπίδι, το μαλλί του λάδωνε γρήγορα και το δεξί της μάτι ήταν λίγο πιο κλειστό που θύμιζε τον forest Whitaker.

   Αυτά είχα να προτείνω σαν καθυστέρας ακολουθείστε τα και η ζωή σας θα είναι όσο γεμάτη είναι η κωλοτρυπίδα του χάρη ρώμα αγνοήστε τα και ζήστε την μίζερη ζωή σας ψάχνοντας το sword of a thousand truths (έτσι για να χωρέσει και το south park πάλι)  στο wow.

6 σχόλια:

Gogoth είπε...

αν μου υποσχεθειτε να βαζετε τελειες πιο συχνα μπορει και να ακολουθησω τις συμβουλες σας σε μερικα απ'αυτα.

kathysteras είπε...

μα μετά θα χαθεί το σαρωτικό και ισοπεδωτικό μου ύφος επίσης τις βαριέμαι και διακόπτουν τον χειμαρρώδη ειρμό της σκέψης μου

Gogoth είπε...

ε τοτε λοιπον ΔΙΑΦΩΝΩ!

amalthia είπε...

δηλαδή ο Ρώμας έχει καλύτερη σεξουαλική ζωή απο τον Μουτσινά?

ευχαριστώ δεν θα πάρω, θα βάλω το λευκό κολάν μου, θα πάρω και έναν γρύλο και θα ψάξω για να βρω έναν άλλον να αγαπώ!

kathysteras είπε...

οχι λευκα κολαν προς θεου άρχισε και η νηστεια.

amalthia είπε...

συ είπας!